ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L

Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L - 1
Artizanal
Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L
155,99 lei
Fără TVA: 131,08 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 30389

CARACTERISTICI Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineScotia
Categorii asociate: VODKA, , Total Sale, VODKA ARTIZANALA

Descrierea produsului Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L

CARACTERISTICI

BrewDog, faimoasa casă cunoscută pentru berile artizanale, și-a extins orizonturile și a creat propria sa distilerie. Din această inițiativă s-a născut Rogue Wave, o vodcă single malt de inspirație rusă cu origini scoțiene, creată în omagiu pentru un membru de seamă al familiei BrewDog, One-Armed Alex, vărul lui James Watt, unul dintre fondatorii BrewDog, surprins pe etichetă și care și-a pierdut brațul într-un accident bizar de pescuit.

  • Procesul de producție: Rogue Wave este o vodcă single malt cu o textură cremoasă, presărată cu subtile arome de vanilie și orz care se fac simțite. Pe parcursul a 7 zile, această vodcă este fermentată și distilată în totalitate la distileria BrewDog din Aberdeen. După prima distilare în cazan, trece printr-o coloană de rectificare înaltă de 19 metri. Abia apoi este filtrată cu grijă înainte de a fi îmbuteliată. Acest proces metodic și atent asigură calitatea superioară și autenticitatea fiecărei sticle de Rogue Wave.
  • Note de degustare: Când deschizi o sticlă de Rogue Wave, vei fi întâmpinat de o explozie senzorială. Pe palat, vei descoperi o armonie subtilă între aromele catifelate de vanilie și nuanțele bogate de orz. Aceste arome delicate sunt complementate perfect de un final picant, marcându-și prezența cu accente puternice de piper.
  • O adevărată bijuterie în portofoliul BrewDog: Rogue Wave reprezintă unul dintre mândrii membri ai liniei de distilare a BrewDog. Cu o istorie care își trage rădăcinile în 2007, când a fost fondată de James Watt și Martin Dickie, BrewDog a devenit una dintre cele mai cunoscute berării din lume. Cu lansarea distileriei în 2018, această pasiune și vigoare au fost direcționate către crearea unei vodci autentice, menite să redefinească conceptul de calitate și tradiție în lumea băuturilor alcoolice.

Așadar, în fiecare înghițitură de Rogue Wave, te vei bucura nu doar de o vodcă de excepție, ci și de o poveste fascinantă, spusă prin arome bogate și calitate impecabilă. Rogue Wave nu este doar o băutură alcoolică; este o experiență, o călătorie în inima pasiunii și a maestrului distilării, adusă la viață de către BrewDog.

ISTORIA BRANDULUI

BrewDog a fost fondată în 2007 în Ellon, Scoția, de către doi prieteni, James Watt și Martin Dickie. Cei doi au fost motivați să înceapă propria lor fabrică de bere artizanală din dezamăgire față de berea comercială disponibilă pe piață în acea perioadă. Au dorit să creeze bere de calitate superioară și să revoluționeze industria berii.

Compania a început cu investiții mici și a crescut rapid în popularitate datorită abordării lor neconvenționale. BrewDog și-a câștigat notorietatea prin campanii de marketing ingenioase și uneori controversate, precum producerea berii "The End of History" în sticle îmbrăcate în blană de animal și prezentarea berii în carcase de animale împăiate. Aceste acțiuni au făcut ca BrewDog să fie adesea menționată în mass-media și au ajutat la creșterea vizibilității brandului.

O altă inovație importantă a fost introducerea conceptului de "Equity for Punk" în 2009, oferind acțiuni la companie susținătorilor săi, ceea ce a permis comunității de fani să investească și să devină acționari ai BrewDog. Această strategie a ajutat la finanțarea extinderii rapide a companiei.

BrewDog a devenit cunoscută pentru gama sa variată de beri artizanale, inclusiv beri tradiționale, dar și beri experimentale și îndrăznețe. Printre cele mai cunoscute beri ale lor se numără "Punk IPA" și "Elvis Juice".

Distileria originală BrewDog a fost inițial situată în aceeași clădire cu fabrica de bere, înainte de a se muta în propriul său spațiu special construit pe teritoriul fabricii BrewDog din Ellon, Scoția. Distileria este echipată cu o varietate de alambicuri și echipamente pentru a produce o gamă diversificată de spirtoase de la zero. O combinație de grâu, orz, apă proaspătă și drojdie specială a distileriei sunt amestecate și distilate printr-un alambic cu trei capete unic în felul său, împreună cu ceea ce se crede că este cea mai înaltă coloană de reflux din Marea Britanie, având aproape 18 metri înălțime, pentru a produce alcoolul bază folosit în mai multe produse produse la distilerie.

BrewDog Distilling Co. măluiește și amestecă propriile lor cereale, fermentează Wortul lor și distilează spirtoasele. Semnătura lor, LoneWolf Gin, a fost distilată cu multă migală și ajustată constant pentru a atinge perfecțiunea după 192 de distilări de diferite ginuri. Povestea BrewDog a fost una de inovație, rebeliune și sfidarea autorităților. Dacă ne uităm în prezent, găsim un fenomen al berii artizanale, și nu putem nega că oamenii de la BrewDog au schimbat ceea ce ar trebui să fie o fabrică de bere și cum poate fi condusă o astfel de afacere, cu schema lor de acțiuni Equity for Punks.

Review-uri Vodka Brewdog Rogue Wave Single Malt 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: vodka , brewdog , scotia , vodka scotia ,
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate