ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1
Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L
59,99 lei
Fără TVA: 50,41 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 27208

CARACTERISTICI Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureFetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc, Petit Verdot
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDobrogea Sarica-Niculitel
StilSec
Tara de origineRomania
TipBaricat

Descrierea produsului Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI
O crama cu istorie și pasiune
Crama Caii de la Letea este un loc în care tradiția și pasiunea pentru vinificație se întâlnesc într-un mod armonios. Situată în inima podgoriei Dobrogei, această cramă reprezintă o adevărată comoară a regiunii, unde se produc vinuri de excepție, iar Vinul Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva este o expresie autentică a acestei tradiții.

Asamblajul nobil de soiuri
Unul dintre aspectele distinctive ale acestui vin este asamblajul său complex, care reunește cu succes cinci soiuri nobile: Fetească Neagră, Cabernet Sauvignon, Merlot, Cabernet Franc și Petit Verdot. Această combinație inedită de soiuri conferă vinului o bogăție și o profunzime de arome de neegalat.

Temperatura de servire și culoare
Pentru a putea fi savurat în toată splendoarea sa, Vinul Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva se servește la o temperatură optimă cuprinsă între 16 și 18 grade Celsius. Culoarea sa este un roșu profund și vibrant, indicând bogăția și intensitatea aromei și gustului său.

Aroma complexă
Vinul Quintessence Reserva încântă simțurile cu o aromă complexă, în care se regăsesc notele de fructe de pădure îmbrăcate în condimente și vanilie. Acest amestec de arome este rezultatul maturării în butoaie de stejar, care adaugă vinului o notă rafinată și eleganță.

Gust bogat și echilibrat
Cu o structură catifelată și tanini fermi, acest vin impresionează prin gustul său bogat și echilibrat. Pe limbă se resimt aromele de fructe de pădure, completate de accentele subtile de condimente și vanilie, oferind o experiență gustativă memorabilă.

Asocieri gastronomice
Vinul Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva este perfect pentru a însoți preparate din carne roșie, vânat, brânzeturi maturate și ciocolată neagră. Aceste asocierea gastronomice completează frumusețea și eleganța acestui vin complex și rafinat.

ISTORIA CRAMEI
Crama Caii de la Letea, situată în inima podgoriei Sarica Niculițel din Dobrogea, reprezintă o destinație vinicolă cu o istorie bogată și o tradiție ce se întinde pe parcursul mai multor generații. Acest colț al Dobrogei, străbătut de râurile și dealurile pline de istorie, a fost mereu asociat cu cultivarea viței de vie și producția de vinuri de calitate.

De-a lungul anilor, crama noastră a rămas fidelă principiilor tradiționale ale vinificației, respectând metodele vechi de selecție a strugurilor și procesul de vinificație transmise din tată în fiu. Cu toate acestea, suntem și deschiși către inovație, aducând în procesul de producție cele mai moderne tehnologii și expertiza oenologică de nivel internațional.

Vinul Caii de la Letea este rezultatul acestei simbioze între tradiție și inovație, iar fiecare sticlă poartă în ea aroma distinctivă a terroir-ului unic al Sarica Niculițel. Fiecare pahar este o călătorie în timp și spațiu, în care se regăsesc secretele moștenite și pasiunea pentru vin.

Astfel, atunci când savurați un vin Caii de la Letea de la Sarica Niculițel, vă bucurați nu doar de o băutură de excepție, ci și de o parte din istoria și tradiția bogată a acestui colț de rai viticol din Dobrogea.

Review-uri Caii de la Letea Princeps Quintessence Reserva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun