ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 1
-10 %
Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L
80,99 lei
89,99 lei
Fără TVA: 68,06 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 30388

CARACTERISTICI Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureAligote
Alcool13%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneDobrogea Sarica-Niculitel
StilSec
Tara de origineRomania
TipBaricat

Descrierea produsului Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI
Explorând noblețea vinului Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva

O crama cu tradiție și pasiune
Crama Caii de la Letea este un renumit producător de vinuri din inima podgoriei Dobrogei, situată în apropierea dealurilor Saricii și Niculițelului. Cu o istorie bogată și o pasiune fără margini pentru vinificație, această cramă reprezintă un pilon al tradiției viticole românești.

Aligote-ul - bijuteria podgoriei
Unul dintre soiurile emblematice cultivate în podgoria Caii de la Letea este Aligote-ul, un soi cu o personalitate distinctă și cu potențial de a oferi vinuri de excepție. Aligote-ul este crescut cu pasiune și îndemânare în aceste meleaguri, beneficiind de influența unică a solului și a climei dobrogene.

Calitate și rafinament
Vinul Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva este un adevărat exemplu al calității și rafinamentului oferit de podgoria Dobrogei. Fiecare sticlă este rezultatul unei atenții minuțioase la detalii, de la selecția riguroasă a strugurilor până la procesul de vinificație și maturare în pivnițele cramăi.

Aromă și caracter
Cu o aromă subtilă și fină, vinul Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva încântă simțurile cu note delicate de citrice și flori albe, completate de nuanțe ușor lemnoase și o aciditate bine echilibrată. Gustul este rotund și elegant, cu o persistentă plăcută în postgust, reflectând perfect esența și caracterul podgoriei Sarica Niculițel.

O Experiență Vinicolă de Neuitat
Savurand un pahar din acest vin este o experiență vinicolă de neuitat, în care te poți bucura de frumusețea și bogăția naturii Dobrogei, transpuse într-o sticlă de vin cu adevărat specială. 

ISTORIA CRAMEI

Crama Caii de la Letea, situată în inima podgoriei Sarica Niculițel din Dobrogea, reprezintă o destinație vinicolă cu o istorie bogată și o tradiție ce se întinde pe parcursul mai multor generații. Acest colț al Dobrogei, străbătut de râurile și dealurile pline de istorie, a fost mereu asociat cu cultivarea viței de vie și producția de vinuri de calitate.


De-a lungul anilor, crama noastră a rămas fidelă principiilor tradiționale ale vinificației, respectând metodele vechi de selecție a strugurilor și procesul de vinificație transmise din tată în fiu. Cu toate acestea, suntem și deschiși către inovație, aducând în procesul de producție cele mai moderne tehnologii și expertiza oenologică de nivel internațional.

Vinul Caii de la Letea este rezultatul acestei simbioze între tradiție și inovație, iar fiecare sticlă poartă în ea aroma distinctivă a terroir-ului unic al Sarica Niculițel. Fiecare pahar este o călătorie în timp și spațiu, în care se regăsesc secretele moștenite și pasiunea pentru vin.

Astfel, atunci când savurați un vin Caii de la Letea de la Sarica Niculițel, vă bucurați nu doar de o băutură de excepție, ci și de o parte din istoria și tradiția bogată a acestui colț de rai viticol din Dobrogea.

Review-uri Caii de la Letea Princeps Aligote Rezerva - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun