ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L - 1

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.

Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L
48,54 lei
57,11 lei
Fără TVA: 40,12 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 32151

CARACTERISTICI Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Soi strugureMerlot, Cabernet Franc
Alcool14.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneBordeaux Puisseguin - Saint Emilion
StilSec
Tara de origineFranta

Descrierea produsului Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Denumirea Puisseguin Saint-Emilion este o parcela mica de 800 de hectare. Apartine „satelitilor Saint-Emillion”. Aceasta denumire ne-a sedus prin vinurile sale de caracter si Chateau Lanbersac prin potentialul calitativ. Densitatea plantatiei a fost crescuta pentru a obtine o regularitate in maturarea strugurilor in toate epocile. De asemenea, au plantat soiuri noi de struguri, cum ar fi Malbec. Au ales clone neproductive si un terroir adecvat.
Celene Bordeaux s-a nascut din fuziunea cramei istorice Cremant de Bordeaux (fosta Ballarin) si a podgoriilor Lannoye. Acestea din urma sunt formate din trei proprietati pe malul drept al Garonnei si sunt situate in denumirea Castillon Cotes de Bordeaux, Puisseguin Saint-Emilion si Saint-Emilion Grand Cru.

Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion este un amestec de 95% Merlot si 5% Cabernet Franc. Recoltare este mecanica.Fiecare parcela este vinificata separat pentru a respecta caracteristicile terenului. Dupa fermentatia alcoolica se efectueaza o macerare post-fermentatie la 28°C, pe o perioada de aproximativ 15 zile, pentru a extrage fructul si a obtine un vin de structura buna pastrand rotunjimea. Dupa fermentarea malolactica, vinul este invechit in cuve timp de 18 luni.

Culoare: rosu rubiniu.

Miros: cu arome de fructe pure precum zmeura si cirese.

Gust: corp mediu spre plin, tanini fermi si matasos cu nuante de ciocolata si nuca.

Temperatura de servire: 16-18°C.

Asocieri gastronomice: coaste, friptura de bizon, carne de porc si branzeturi putin mai tari.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun