ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L - 1
Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L
55,99 lei
Fără TVA: 47,05 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 32151

CARACTERISTICI Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Soi strugureMerlot, Cabernet Franc
Alcool14.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneBordeaux Puisseguin - Saint Emilion
StilSec
Tara de origineFranta

Descrierea produsului Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Denumirea Puisseguin Saint-Emilion este o parcela mica de 800 de hectare. Apartine „satelitilor Saint-Emillion”. Aceasta denumire ne-a sedus prin vinurile sale de caracter si Chateau Lanbersac prin potentialul calitativ. Densitatea plantatiei a fost crescuta pentru a obtine o regularitate in maturarea strugurilor in toate epocile. De asemenea, au plantat soiuri noi de struguri, cum ar fi Malbec. Au ales clone neproductive si un terroir adecvat.
Celene Bordeaux s-a nascut din fuziunea cramei istorice Cremant de Bordeaux (fosta Ballarin) si a podgoriilor Lannoye. Acestea din urma sunt formate din trei proprietati pe malul drept al Garonnei si sunt situate in denumirea Castillon Cotes de Bordeaux, Puisseguin Saint-Emilion si Saint-Emilion Grand Cru.

Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion este un amestec de 95% Merlot si 5% Cabernet Franc. Recoltare este mecanica.Fiecare parcela este vinificata separat pentru a respecta caracteristicile terenului. Dupa fermentatia alcoolica se efectueaza o macerare post-fermentatie la 28°C, pe o perioada de aproximativ 15 zile, pentru a extrage fructul si a obtine un vin de structura buna pastrand rotunjimea. Dupa fermentarea malolactica, vinul este invechit in cuve timp de 18 luni.

Culoare: rosu rubiniu.

Miros: cu arome de fructe pure precum zmeura si cirese.

Gust: corp mediu spre plin, tanini fermi si matasos cu nuante de ciocolata si nuca.

Temperatura de servire: 16-18°C.

Asocieri gastronomice: coaste, friptura de bizon, carne de porc si branzeturi putin mai tari.

Review-uri Chateau Lanbersac Puisseguin Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun