ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Collezione 21 Prosseco Rose DOC Extra Dry 0.75L

Collezione 21 Prosseco Rose DOC Extra Dry 0.75L - 1
Collezione 21 Prosseco Rose DOC Extra Dry 0.75L
49,99 lei
Fără TVA: 42,01 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 22889

CARACTERISTICI Collezione 21 Prosseco Rose DOC Extra Dry 0.75L

Soi strugurePinot noir, Glera
Alcool11%
CategorieProsecco Rose
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilExtra Dry
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Collezione 21 Prosseco Rose DOC Extra Dry 0.75L

CARACTERISTICI

Dacă ești în căutarea unei experiențe de rafinament și prospețime în lumea vinurilor spumante, nu poți trece cu vederea Collezione 21 Prosecco Rose DOC Extra Dry. Această băutură alcoolică te va fermeca cu fiecare înghițitură, dezvăluind caracteristici distinctive care îl diferențiază în mod special.

 • Rafinamentul Paletei Cromatice: Culoarea sa pală roz îl face să strălucească în pahar, fiind un adevărat regal al nuanțelor delicate. Această nuanță atrăgătoare te va învălui într-o atmosferă romantică și sofisticată, pregătindu-te pentru o experiență vizuală unică.
 • Bucurie în Fiecare Înghițitură: Aromele și gustul sunt veritabilele stele ale acestui Prosecco Rose. Căutând să îți răsfețe simțurile, acesta îți oferă o explozie de arome încântătoare. Aromele specifice de măr și pară, acompaniate de note subtile de citrice și delicate note florale și de fructe roșii, alcătuiesc un buchet sublim. Fiecare înghițitură este un dans al gusturilor, cu prospețimea sa persistentă și fragrantă.
 • Un Partener Perfect la Mesele Festive: Collezione 21 Prosecco Rose este un partener desăvârșit pentru momentele festive. Acesta se remarcă prin versatilitatea sa, potrivindu-se perfect ca aperitiv. Cu fiecare înghițitură, îți poți bucura simțurile și să îți pregătești papilele gustative pentru un festin. Poate fi savurat cu preparate precum mezelurile și brânzeturile reci, evidențiindu-se în mod special în compania preparatelor din pește, mai ales crudități.
 • Descoperă Fascinația Prosecco Rose: Curiozitatea se întruchipează în acest vin minunat, care aduce o veste senzațională din recolta anului 2020. Prosecco Rosè este obținut prin metoda Charmat din struguri de Glera și Pinot Noir, soiul de struguri negri ales pentru a conferi vinului nuanța sa roz delicată. Această inovație face ca unul dintre cele mai renumite vinuri spumante din lume să fie și mai fascinant și la modă!
 • Întâmpină Eleganța la Temperatura Perfectă: Pentru a-i permite fiecărui element să se exprime în mod optim, Collezione 21 Prosecco Rose trebuie servit la temperatura de 6 - 8°C. În acest interval termic, aromele și gusturile vor fi în deplină armonie, invitându-te să te bucuri pe deplin de experiența sa delicioasă.

Collezione 21 Prosecco Rose DOC Extra Dry este mai mult decât un vin spumant obișnuit, este o operă de artă a rafinamentului și prospețimii. Cu fiecare înghițitură, vei explora o nouă dimensiune a plăcerii și a rafinamentului culinar. Acest prosecco roz îți va înviora simțurile și te va încânta cu fiecare detaliu, transformând momentele obișnuite în experiențe de neuitat.

GAMA COLLEZIONE 21

Descoperiți o gamă excepțională de vinuri spumante în colecția noastră distinsă, Collezione 21. Creată cu grijă pentru a omagia primii 100 de ani de activitate în industrie, această linie exclusivă a fost concepută pentru a răspunde nevoilor canalului ho.re.ca. Selecția noastră cuprinde vinuri spumante de calitate superioară, prezentate în ambalaje prețioase, cu un design modern și sobru, îmbinat cu o eleganță rafinată.
Collezione 21 este alegerea perfectă pentru a sărbători momente importante, fie că este vorba despre o cină romantică sau un prânz în familie. Fiecare sticlă reflectă atenția noastră la detalii și pasiunea pentru calitate. Întrucât credem că fiecare clipă este unică și specială, am creat aceste vinuri pentru a însoți și sublinia acele momente de preț. Cu un gust desăvârșit și un caracter distinct, fiecare înghițitură este o călătorie în universul rafinat al vinurilor spumante Collezione 21.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Collezione 21 Prosseco Rose DOC Extra Dry 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun

Categorii spumante Collezione 21 Prosseco Rose DOC Extra Dry 0.75L

Vinul spumant | vinuri spumante care nu sunt identificate dupa apartenența regională

Șampania & Șampania Rosé | Champagne, Franța

Blanc de Blancs & Blanc de Noirs | Franța

Prosecco | Italia

Cava | Spania

Asti | Piemont, Italia

Franciacorta | Brescia, Italia

Crémant | Franța

Espumante | Portugalia

Sekt | Germania

Cap Classique | Africa de Sud

California Sparkling | California

Pentru o incursiune în lumea bulelor, citiți articolul Ce sunt spumantele ?