ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Cortesole Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

Cortesole Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L - 1
Cortesole Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
89,99 lei
Fără TVA: 75,62 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 5689

CARACTERISTICI Cortesole Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

Soi strugureCorvina, Rondinella, Molinara
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilSec
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Cortesole Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

CARACTERISTICI

În inima regiunii Veneto, o comoară vinicolă te așteaptă să o descoperi: Cortesole Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC. Această băutură remarcabilă poartă în ea esența tradiției și pasiunii pentru vinuri de calitate. Ceea ce o face să strălucească printre opțiunile de pe piață sunt caracteristicile ei distinctive.

 • Culoare Îmbietoare: Valpolicella Ripasso Classico Superiore își dezvăluie frumusețea într-un roșu rubiniu carismatic, însoțit de reflexii purpurii. Această nuanță atrăgătoare anunță o experiență senzorială intensă ce urmează să fie explorată.
 • Gustul: Cu o concentrație alcoolică de 14%, acest vin își păstrează integritatea gustului ferm și uscat. Deliciul este amplificat de notele de fructe roșii de pădure din profumul său, promițând să încânte simțurile într-un dans aromatic.
 • Corpolența ce Îmbrățișează Papilele: Cortesole Valpolicella Ripasso atinge culmile rafinamentului cu o textură corpolentă. Gustul său se dezvoltă într-o armonie perfectă, cu accente seci și persistente care încântă palatul și îl invită pe degustător să exploreze fiecare nuanță.
 • Un Partener de Excepție: Acest vin nobil se potrivește de minune cu mâncărurile fine și sofisticate. Încearcă-l alături de brânzeturi cu pastă moale pentru a descoperi o armonie surprinzătoare de arome. De asemenea, se îmbină perfect cu arrosti de carne roșie și preparate din carne de vânat, aducându-le la viață cu echilibrul său sublim.
 • Temperatură de Servire: Pentru a te bucura de toate nuanțele și straturile de arome pe deplin, servește Valpolicella Ripasso Classico Superiore la temperatura potrivită, între 18 și 20°C. Aceasta va permite vinului să-și reveleze toate secretele și să-ți încânte fiecare înghițitură.
 • Un Nume ce Călătorește Înapoi în Timp: Curiozitatea adaugă o notă de farmec în jurul acestui vin de excepție. Numele "Valpolicella" are rădăcini îndepărtate în istorie, provenind din expresia latină "vallis polis cellae", tradusă în "valea cu multe pivnițe". Aceasta aduce în prim-plan tradiția ancestrală a producției de vin în această regiune a Italiei.

Descoperă și savurează Valpolicella Ripasso Classico Superiore de la Cortesole - un ambasador autentic al frumuseții și rafinamentului vinurilor din Valpolicella.

GAMA CORTESOLE

Gama Cortesole reprezintă pasiunea, mândria și tradiția Cramei Decordi. Numele provine din unirea cuvintelor italiene "Curte" și "Soare", sugerând excelența și calitatea produselor. Această linie cuprinde vinuri și spumante, rafinate în butoaie de stejar, vinuri dulci și de meditație. Toate aceste produse sunt rezultatul unei selecții atente în vie și în pivniță, respectând tradiția vinicolă regională. Calitatea lor superioară este confirmată de premii obținute în competițiile internaționale de vin.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Cortesole Valpolicella Ripasso Classico Superiore DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun