ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Dobbe Orange with Cognac Lichior 0.7L

Dobbe Orange with Cognac Lichior 0.7L - 1
Dobbe Orange with Cognac Lichior 0.7L
149,99 lei
Fără TVA: 126,04 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 31836

CARACTERISTICI Dobbe Orange with Cognac Lichior 0.7L

Alcool40%
CategorieLichior pe baza de coniac
Litraj0.7L
Tara de origineFranta
AromePortocale

Descrierea produsului Dobbe Orange with Cognac Lichior 0.7L

CARACTERISTICI

Dobbe Orange Liqueur este o îmbinare remarcabilă între finețea cognacului și aroma delicioasă a cojilor de portocală dulce și amară. De la prima inhalare, te întâmpină o armonie parfumată a florilor de portocal, alături de coaja de portocală caramelizată și confiată. Aromele de portocală amară sunt subliniate de prezența discretă a compotului și a nucilor de alună, într-o dansantă simfonie gustativă.

  • Miros: Îți îmbie simțurile cu parfumul puternic al florilor de portocal, urmat de aromele intense de coajă de portocală confiată și în final, accente subtile de compot și alune.
  • Gust: O combinație echilibrată între dulceața și amărăciunea portocalelor, încheiată cu un final lung și persistent, oferind o experiență răcoritoare și revigorantă.
  • Versatilitate: Această licoare aurie, cu un gust persistent, a devenit preferată în special printre publicul feminin, datorită ușurinței și dulceaței sale. Este extrem de versatilă și poate fi savurată simplu sau folosită în prepararea cocktail-urilor și a long-drink-urilor, aducând o notă inconfundabilă și răcoritoare.

Dobbe Orange Liqueur with Cognac este o bijuterie în lumea băuturilor fine, aducând în prim-plan eleganța și aroma distinctivă a portocalelor, subliniate de finețea cognacului. Este un acompaniament perfect pentru momentele de răsfăț și pentru a adăuga o notă subtilă de rafinament în orice ocazie specială. O experiență gustativă captivantă și autentică pentru iubitorii de arome complexe și savuroase.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Expertiză tradițională: Situată în Salignac-sur-Charente, lângă Cognac, proprietatea familială Dobbé include un podgorie, o distilerie și beciuri de îmbătrânire în care stocul mare de cognacuri excepționale, adunate de-a lungul generațiilor, este lăsat să se maturizeze. Casa DOBBÉ gestionează fiecare etapă a procesului de producție a cognacului, de la lucrul în vii până la comercializare.

Cognacul este produs pe domeniu: De mai mulți ani, podgoriile proprietății sunt gestionate cu cea mai mare grijă, în conformitate cu cele mai recente standarde de mediu și fitosanitare și cu cel mai mare respect pentru natură. Cele mai bune struguri sunt selectate pentru a fi presați. După o fază naturală de fermentație, vinul este dublu distilat pe drojdia ușoară în două alambicuri Charente de 25 de hectolitri. Acest proces unic, realizat cu cel mai mare respect pentru tradiție, garantează calitatea excepțională a eaux-de-vie-ului nostru. Apoi, cu cea mai mare grijă, maestrul pivniței, care este membru al familiei Dobbé, selectează și asamblează eaux-de-vie-urile pentru a produce cognacuri prestigioase, care sunt apoi îmbătrânite și îmbuteliate pe domeniu.

Îmbătrânirea în butoaie de stejar Limousin: Cognacurile DOBBÉ sunt îmbătrânite în butoaie de stejar Limousin, în conformitate cu regulile AOC (Appellation d’Origine Contrôlée). De-a lungul anilor, alchimia dintre eau-de-vie și lemn produce arome puternice, o culoare ambrată unică și acel faimos gust de cognac îmbătrânit în butoaie de stejar.

O companie de familie: Casa DOBBÉ produce și comercializează propriile cognacuri rare, produse de familie de zece generații. Urmează excelenta, respectând totuși tradițiile ancestrale și "eleganța franceză", susținută de poziționarea sa de înaltă calitate.

Compania familială este în contact cu clienții săi și cu ultimele tendințe internaționale, permițându-i să îndeplinească așteptările tuturor consumatorilor săi. Cognacul DOBBÉ este receptiv, dinamic și flexibil și își adaptează produsele la cerințele dvs. Cognacurile sale sunt exportate în întreaga lume.

ISTORIA BRANDULUI

Dobbe este un brand de cognac recunoscut pentru calitatea și tradiția sa în producerea băuturilor fine. Iată o privire asupra istoriei acestui brand:

Dobbe Cognac are rădăcini adânci în regiunea Cognac din Franța, unde producția de cognac are o istorie lungă și prestigioasă. Istoria brandului Dobbe începe în anul 1787, când fondatorul său, Jean Dobbe, a început să producă și să îmbutelieze cognac de calitate superioară.

Jean Dobbe a fost un maestru al distilării și a pus bazele unei tradiții ce avea să dăinuie în timp. A folosit metode tradiționale și a ales cele mai bune struguri pentru a produce un cognac rafinat, apreciat pentru aroma sa distinctivă și gustul fin.

De-a lungul generațiilor, familia Dobbe a continuat tradiția, transmitând cunoștințele și priceperea în arta distilării de la un membru al familiei la altul. Au fost menținute standardele ridicate în ceea ce privește calitatea, iar procesul de producție a suferit îmbunătățiri constante pentru a păstra excelența brandului.

O caracteristică distinctivă a cognacului Dobbe este utilizarea exclusivă a strugurilor din regiunea Cognac, care conferă băuturii o aromă și o profunzime aparte. Cognacurile Dobbe sunt selecționate cu grijă din loturi fine și învechite în butoaie de stejar, ceea ce contribuie la dezvoltarea complexității și aprofundării gustului.

Brandul Dobbe a fost apreciat de cunoscătorii de cognacuri pentru echilibrul său, notele sale bogate și pentru respectul față de tradiție. În prezent, cognacurile Dobbe continuă să fie sinonime cu rafinamentul și calitatea, fiind apreciate în rândul iubitorilor de băuturi fine din întreaga lume.

Review-uri Dobbe Orange with Cognac Lichior 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun