ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Fee Brothers Mint Bitter 0.15L

Fee Brothers Mint Bitter 0.15L - 1
Fee Brothers Mint Bitter 0.15L
66,99 lei
Fără TVA: 56,29 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 1602

CARACTERISTICI Fee Brothers Mint Bitter 0.15L

Alcool35.8%
CategorieBitter
Litraj0.15L
Tara de origineU.S.A.

Descrierea produsului Fee Brothers Mint Bitter 0.15L

CARACTERISTICI

Fee Brothers Mint Bitters este o băutură alcoolică cu arome bogate de mentă, creată de compania americană Fee Brothers, cunoscută pentru calitatea produselor sale.

  • Versatilitate: Caracteristica distinctivă a acestui bitter constă în versatilitatea sa. Poate fi utilizat într-o gamă largă de preparate culinare și băuturi, fiind adaptabil atât ca aromă principală, cât și ca arome secundare.
  • Băuturi alcoolice: Fee Brothers Mint Bitters este un ingredient excelent pentru a intensifica gustul de mentă în cocktail-uri clasice, cum ar fi Mint Julep sau Mojito. Aroma sa vibrantă oferă o notă răcoritoare și revigorantă în diverse băuturi pe bază de alcool.
  • Bucătărie: În bucătărie, Fee Brothers Mint Bitters poate fi un ingredient inovator pentru a adăuga o notă de mentă în diferite preparate culinare. Poate fi incorporat în sosuri pentru salate sau deserturi, oferind un gust nou și interesant.
  • Concentrație și măsurare: Datorită aromei sale puternice, este important să fiți atenți la cantitatea utilizată în preparate. Deoarece bitters-ul de mentă este un produs alcoolic, este esențial să fiți responsabili și să îl folosiți cu măsură.

Fee Brothers Mint Bitters este o alegere excelentă pentru cei pasionați de aromele de mentă și pentru cei care doresc să experimenteze în bucătărie sau în prepararea cocktail-urilor. Cu versatilitatea sa și aromele bogate, acest bitter poate aduce o notă specială într-o varietate de preparate culinare și băuturi.

CE ESTE UN BITTER ?

Cine ar fi putut să bănuiască că un ingredient numit "Bitters" ar putea să aducă un plus fascinant într-o băutură? Ei bine, cu toate că numele lor poate nu sună prea încurajator, Bitters au un rol esențial în obținerea celor mai rafinate și complexe arome în băuturi. Descoperirea acestui ingredient remarcabil ne poartă înapoi în timp, până în anul 1862, când a fost publicată prima ghidă a barmanilor care includea rețete de cocktail-uri - "How to Mix Drinks; The Bon Vivant's Companion" scrisă de "Professor" Jerry Thomas. Această lucrare deschidea calea pentru o nouă abordare în arta mixologiei și introducea Bitters-ul ca un element definitoriu al cocktail-urilor.

În acel context istoric, pe lângă rețetele de Punch-uri, Sours, Slings și altele asemenea, găsim 10 rețete pentru băuturi denumite "Cocktail-uri". Ceea ce le diferenția pe acestea de celelalte băuturi era utilizarea ingenioasă a Bitters-ului.

Ce face cu adevărat special Bitters-ul într-o băutură? Efectul său se manifestă subtil, echilibrând și complexificând aromele. Gura noastră are receptori pentru a detecta gusturile acru, dulce și sărat, însă surpriza vine de la receptorul pentru gustul amar. Atunci când acest receptor este stimulat în timp ce băutura ne mângâie gâtul, experiența devine captivantă și imposibil de uitat. E ca o simfonie de arome care dansează pe papilele gustative.

Cu mândrie, bartenderii artiști amestecă Bitters-ul cu alte ingrediente de calitate, creând adevărate opere de artă lichidă. Obiectivul lor este de a cuceri simțurile și de a surprinde plăcut pe cei care se avântă să exploreze universul fascinant al cocktail-urilor.

Un cocktail perfect echilibrat cu Bitters-ul potrivit va lăsa în urmă o amprentă de neuitat în memoria degustătorilor. Aroma sa complexă va trezi curiozitatea și va deschide poarta către noi experiențe de savoare. "Wow, se petrece ceva magic în fundalul acestei băuturi!" exclamă, fermecați, cei care îndrăznesc să se bucure de această aventură gustativă.

Prin urmare, alegerea inspirată a Bitters-ului într-un cocktail este ca un slam-dunk - o reușită garantată. Deși numele său poate părea modest, rolul său în arta mixologiei este remarcabil. Astfel, Bitters-ul aduce substanță și profunzime în lumea băuturilor, transformând o simplă combinație de ingrediente într-o experiență memorabilă pentru cei care se bucură de rafinamentul și savoarea unei băuturi de excepție.

ISTORIA BRANDULUI

La începutul secolului al XX-lea, Fee Brothers a continuat să se dezvolte, devenind cunoscută pentru calitatea și diversitatea produselor sale. Datorită Prohibiției, cererea pentru siropuri nealcoolice a crescut semnificativ, iar Fee Brothers a fost unul dintre puținii producători care a putut să ofere o varietate de arome pentru a satisface industria băuturilor mixate.

După abolirea Prohibiției în 1933, Fee Brothers s-a reîntors la producția de vin și a continuat să-și dezvolte portofoliul de produse. Apariția cocktailurilor clasic a adus o cerere în creștere pentru bitters-uri, iar Fee Brothers a fost pregătită să își extindă oferta. Compania a dezvoltat noi arome de bitters, inclusiv Orange Bitters, Old Fashioned Bitters și Mint Bitters, care au devenit rapid preferate în lumea mixologiei.

Cu timpul, Fee Brothers s-a transformat într-un brand global, exportând produsele sale pe mai multe continente. De-a lungul anilor, afacerea a fost trecută din generație în generație în familia Fee, cu fiecare membru aducând propria sa viziune și inovație.

A doua jumătate a secolului XX a adus schimbări majore în cadrul companiei. O nouă clădire a fost achiziționată în 1964 pentru a face față cererii crescute. În anii 1970, Fee Brothers a început să-și extindă gama de produse, adăugând noi siropuri și arome de bitters pentru a satisface cerințele diverse ale industriei de cocktailuri.

În anii 2000, a patra generație a familiei Fee a preluat afacerea, iar John C. Fee III (cunoscut sub numele de Joe) și Ellen Fee au dus compania într-o nouă eră de creștere și inovație. Ei au dezvoltat mai multe noi produse și au continuat să își extindă rețeaua de distribuție la nivel global.

Cu trecerea timpului, Fee Brothers a rămas devotată valorilor sale tradiționale, precum calitatea și respectul față de tradiție, dar a rămas și deschisă la noi tendințe și inovații din industria băuturilor alcoolice. Astăzi, compania oferă o gamă variată de produse, inclusiv peste 100 de arome de siropuri, bitters-uri și mixuri de cocktailuri, care sunt folosite în baruri, restaurante și case particulare din întreaga lume.

Cu a cincea generație a familiei Fee preluând treptat conducerea, compania continuă să crească și să se dezvolte într-o lume a cocktailurilor în continuă evoluție. Fee Brothers rămâne un nume de referință în industria băuturilor alcoolice și mixate, aducând cu mândrie tradiția, inovația și pasiunea pentru calitate în fiecare produs pe care îl oferă.

Review-uri Fee Brothers Mint Bitter 0.15L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun