ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Fee Brothers Toasted Almond Bitter 0.15L

Fee Brothers Toasted Almond Bitter 0.15L - 1
Fee Brothers Toasted Almond Bitter 0.15L
66,99 lei
Fără TVA: 56,29 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 21072

CARACTERISTICI Fee Brothers Toasted Almond Bitter 0.15L

Alcool6.6%
CategorieBitter
Litraj0.15L
Tara de origineU.S.A.

Descrierea produsului Fee Brothers Toasted Almond Bitter 0.15L

CARACTERISTICI

Caracteristicile distinctive ale Fee Brothers Toasted Almond Bitter sunt:

  • Aroma de migdale: Bitterul emană un parfum intens de migdale, oferind o experiență olfactivă plăcută și atrăgătoare.
  • Gust amărui: Una dintre caracteristicile definitorii ale acestor bitters este gustul lor amărui, care adaugă profunzime și complexitate băuturilor.
  • Asociere cu migdale prăjite: Numele "Toasted Almond Bitters" sugerează asocierea cu aroma delicioasă a migdalelor prăjite, oferind un element reconfortant și familiar.
  • Potrivit în băuturile cu aromă de amaretto: Bitterii cu aromă de migdale se combină perfect cu băuturile care au arome de amaretto, intensificând și amplificând aceste arome caracteristice.
  • Ideal pentru cocktailuri tropicale: Bitterii se potrivesc de minune în cocktailuri cu tematică tropicală, adăugând o notă exotica și deosebită acestor băuturi.
  • Echilibru subtil între dulce și amar: Oferă un echilibru rafinat între dulceață și amărăciune, ceea ce le face să fie apreciate de cei care caută o experiență gustativă complexă.

Indiferent dacă vă bucurați de un cocktail tropical cu arome exotice sau de un clasic cu influențe de amaretto, Fee Brothers Toasted Almond Bitters vor completa perfect băutura, aducând un sentiment distinct și plăcut de rafinament gustativ.

CE ESTE UN BITTER ?

Cine ar fi putut să bănuiască că un ingredient numit "Bitters" ar putea să aducă un plus fascinant într-o băutură? Ei bine, cu toate că numele lor poate nu sună prea încurajator, Bitters au un rol esențial în obținerea celor mai rafinate și complexe arome în băuturi. Descoperirea acestui ingredient remarcabil ne poartă înapoi în timp, până în anul 1862, când a fost publicată prima ghidă a barmanilor care includea rețete de cocktail-uri - "How to Mix Drinks; The Bon Vivant's Companion" scrisă de "Professor" Jerry Thomas. Această lucrare deschidea calea pentru o nouă abordare în arta mixologiei și introducea Bitters-ul ca un element definitoriu al cocktail-urilor.

În acel context istoric, pe lângă rețetele de Punch-uri, Sours, Slings și altele asemenea, găsim 10 rețete pentru băuturi denumite "Cocktail-uri". Ceea ce le diferenția pe acestea de celelalte băuturi era utilizarea ingenioasă a Bitters-ului.

Ce face cu adevărat special Bitters-ul într-o băutură? Efectul său se manifestă subtil, echilibrând și complexificând aromele. Gura noastră are receptori pentru a detecta gusturile acru, dulce și sărat, însă surpriza vine de la receptorul pentru gustul amar. Atunci când acest receptor este stimulat în timp ce băutura ne mângâie gâtul, experiența devine captivantă și imposibil de uitat. E ca o simfonie de arome care dansează pe papilele gustative.

Cu mândrie, bartenderii artiști amestecă Bitters-ul cu alte ingrediente de calitate, creând adevărate opere de artă lichidă. Obiectivul lor este de a cuceri simțurile și de a surprinde plăcut pe cei care se avântă să exploreze universul fascinant al cocktail-urilor.

Un cocktail perfect echilibrat cu Bitters-ul potrivit va lăsa în urmă o amprentă de neuitat în memoria degustătorilor. Aroma sa complexă va trezi curiozitatea și va deschide poarta către noi experiențe de savoare. "Wow, se petrece ceva magic în fundalul acestei băuturi!" exclamă, fermecați, cei care îndrăznesc să se bucure de această aventură gustativă.

Prin urmare, alegerea inspirată a Bitters-ului într-un cocktail este ca un slam-dunk - o reușită garantată. Deși numele său poate părea modest, rolul său în arta mixologiei este remarcabil. Astfel, Bitters-ul aduce substanță și profunzime în lumea băuturilor, transformând o simplă combinație de ingrediente într-o experiență memorabilă pentru cei care se bucură de rafinamentul și savoarea unei băuturi de excepție.

ISTORIA BRANDULUI

La începutul secolului al XX-lea, Fee Brothers a continuat să se dezvolte, devenind cunoscută pentru calitatea și diversitatea produselor sale. Datorită Prohibiției, cererea pentru siropuri nealcoolice a crescut semnificativ, iar Fee Brothers a fost unul dintre puținii producători care a putut să ofere o varietate de arome pentru a satisface industria băuturilor mixate.

După abolirea Prohibiției în 1933, Fee Brothers s-a reîntors la producția de vin și a continuat să-și dezvolte portofoliul de produse. Apariția cocktailurilor clasic a adus o cerere în creștere pentru bitters-uri, iar Fee Brothers a fost pregătită să își extindă oferta. Compania a dezvoltat noi arome de bitters, inclusiv Orange Bitters, Old Fashioned Bitters și Mint Bitters, care au devenit rapid preferate în lumea mixologiei.

Cu timpul, Fee Brothers s-a transformat într-un brand global, exportând produsele sale pe mai multe continente. De-a lungul anilor, afacerea a fost trecută din generație în generație în familia Fee, cu fiecare membru aducând propria sa viziune și inovație.

A doua jumătate a secolului XX a adus schimbări majore în cadrul companiei. O nouă clădire a fost achiziționată în 1964 pentru a face față cererii crescute. În anii 1970, Fee Brothers a început să-și extindă gama de produse, adăugând noi siropuri și arome de bitters pentru a satisface cerințele diverse ale industriei de cocktailuri.

În anii 2000, a patra generație a familiei Fee a preluat afacerea, iar John C. Fee III (cunoscut sub numele de Joe) și Ellen Fee au dus compania într-o nouă eră de creștere și inovație. Ei au dezvoltat mai multe noi produse și au continuat să își extindă rețeaua de distribuție la nivel global.

Cu trecerea timpului, Fee Brothers a rămas devotată valorilor sale tradiționale, precum calitatea și respectul față de tradiție, dar a rămas și deschisă la noi tendințe și inovații din industria băuturilor alcoolice. Astăzi, compania oferă o gamă variată de produse, inclusiv peste 100 de arome de siropuri, bitters-uri și mixuri de cocktailuri, care sunt folosite în baruri, restaurante și case particulare din întreaga lume.

Cu a cincea generație a familiei Fee preluând treptat conducerea, compania continuă să crească și să se dezvolte într-o lume a cocktailurilor în continuă evoluție. Fee Brothers rămâne un nume de referință în industria băuturilor alcoolice și mixate, aducând cu mândrie tradiția, inovația și pasiunea pentru calitate în fiecare produs pe care îl oferă.

Review-uri Fee Brothers Toasted Almond Bitter 0.15L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun