ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Brewdog Lone Wolf Cloudy Lemon Gin 0.7L

Brewdog Lone Wolf Cloudy Lemon Gin 0.7L - 1
Artizanal
Brewdog Lone Wolf Cloudy Lemon Gin 0.7L
169,99 lei
Fără TVA: 142,85 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 25122

CARACTERISTICI Brewdog Lone Wolf Cloudy Lemon Gin 0.7L

Alcool40%
CategorieGin artizanal
Litraj0.7L
Tara de origineScotia
Categorii asociate: GIN, GIN ARTIZANAL, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Brewdog Lone Wolf Cloudy Lemon Gin 0.7L

CARACTERISTICI

Ginul Brewdog Lone Wolf - Cloudy Lemon este o adevărată bijuterie în lumea băuturilor alcoolice, în special pentru cei care apreciază aromele revigorante ale lămâilor siciliene proaspete. Iată câteva caracteristici distinctive care fac din această băutură o opțiune remarcabilă:

 • Procesul de aromatizare unic: Ginul Lone Wolf - Cloudy Lemon se distinge prin procesul său de aromatizare unic. Coaja proaspătă de lămâie siciliană este macerată timp de șapte zile în ginul Lone Wolf, cunoscut pentru nota sa clasică de ienupăr. Acest pas crucial în producție adaugă o dimensiune complet nouă ginului, transmițându-i prospețimea și vitalitatea lămâilor siciliene.
 • Gust:
  • Dulce: Ginul are o notă subtilă de dulceață, care adaugă o complexitate intrigantă aromei.
  • Citric: Cum era de așteptat, lămâia domină profilul de gust, oferind o explozie de arome citrice. Aceasta aduce un echilibru subtil de tartă și dulceață.
 • Miros: Note mari și ascuțite de lămâie: Aromele de lămâie domină buchetul olfactiv, creând o anticipare plăcută pentru experiența de degustare iminentă.
 • Finish: Finish-ul ginului Lone Wolf - Cloudy Lemon este remarcabil. O notă persistentă de lămâie amară rămâne pe palatin după ce ai savurat fiecare înghițitură. Acest aspect face din ginul Cloudy Lemon o alegere minunată pentru cei care caută o experiență de gust complexă și memorabilă.

Ginul Brewdog Lone Wolf - Cloudy Lemon este o experiență gustativă inedită care aduce în prim plan prospețimea lămâilor siciliene într-o manieră cu adevărat deosebită. Dacă apreciezi aromele citrice și ienupărului clasic al ginului, această băutură ar putea deveni curând preferata ta.

Cum să te bucuri de acest gin ?

Există mai multe modalități de a savura acest gin captivant:

 1. Cu tonic sau limonadă: Dacă preferi o băutură ușor mai dulce, combină acest gin cu tonic sau lemonade. Acest lucru accentuează nota de lămâie și oferă o experiență mai dulce și revigorantă.
 2. Gin Sour cu arome citrice: Poți să creezi un cocktail super citrusy gin sour amestecând ginul Cloudy Lemon cu suc de lămâie și sirop de zahăr peste gheață și strecurând într-un pahar răcit tip coupe. Această opțiune oferă o explozie de arome citrice și este perfectă pentru momentele când dorești ceva răcoritor și vibrant.
ISTORIA BRANDULUI

BrewDog a fost fondată în 2007 în Ellon, Scoția, de către doi prieteni, James Watt și Martin Dickie. Cei doi au fost motivați să înceapă propria lor fabrică de bere artizanală din dezamăgire față de berea comercială disponibilă pe piață în acea perioadă. Au dorit să creeze bere de calitate superioară și să revoluționeze industria berii.

Compania a început cu investiții mici și a crescut rapid în popularitate datorită abordării lor neconvenționale. BrewDog și-a câștigat notorietatea prin campanii de marketing ingenioase și uneori controversate, precum producerea berii "The End of History" în sticle îmbrăcate în blană de animal și prezentarea berii în carcase de animale împăiate. Aceste acțiuni au făcut ca BrewDog să fie adesea menționată în mass-media și au ajutat la creșterea vizibilității brandului.

O altă inovație importantă a fost introducerea conceptului de "Equity for Punk" în 2009, oferind acțiuni la companie susținătorilor săi, ceea ce a permis comunității de fani să investească și să devină acționari ai BrewDog. Această strategie a ajutat la finanțarea extinderii rapide a companiei.

BrewDog a devenit cunoscută pentru gama sa variată de beri artizanale, inclusiv beri tradiționale, dar și beri experimentale și îndrăznețe. Printre cele mai cunoscute beri ale lor se numără "Punk IPA" și "Elvis Juice".

Distileria originală BrewDog a fost inițial situată în aceeași clădire cu fabrica de bere, înainte de a se muta în propriul său spațiu special construit pe teritoriul fabricii BrewDog din Ellon, Scoția. Distileria este echipată cu o varietate de alambicuri și echipamente pentru a produce o gamă diversificată de spirtoase de la zero. O combinație de grâu, orz, apă proaspătă și drojdie specială a distileriei sunt amestecate și distilate printr-un alambic cu trei capete unic în felul său, împreună cu ceea ce se crede că este cea mai înaltă coloană de reflux din Marea Britanie, având aproape 18 metri înălțime, pentru a produce alcoolul bază folosit în mai multe produse produse la distilerie.

BrewDog Distilling Co. măluiește și amestecă propriile lor cereale, fermentează Wortul lor și distilează spirtoasele. Semnătura lor, LoneWolf Gin, a fost distilată cu multă migală și ajustată constant pentru a atinge perfecțiunea după 192 de distilări de diferite ginuri. Povestea BrewDog a fost una de inovație, rebeliune și sfidarea autorităților. Dacă ne uităm în prezent, găsim un fenomen al berii artizanale, și nu putem nega că oamenii de la BrewDog au schimbat ceea ce ar trebui să fie o fabrică de bere și cum poate fi condusă o astfel de afacere, cu schema lor de acțiuni Equity for Punks.

Review-uri Brewdog Lone Wolf Cloudy Lemon Gin 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun