ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - Rom 0.7L

Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - Rom 0.7L - 1
Artizanal
Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - Rom 0.7L
169,99 lei
Fără TVA: 142,85 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 25170

CARACTERISTICI Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilSpiced
Tara de origineScotia

Descrierea produsului Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - Rom 0.7L

CARACTERISTICI

BrewDog, celebrul producător scoțian de bere artizanală, este cunoscut pentru inovația și creativitatea sa în lumea berii. Cu stiluri captivante și un spirit întreprinzător, au reușit să facă o intrare senzațională pe scena spiritelor. Astfel, s-a născut BrewDog Five Hundred Cuts, o băutură alcoolică cu o personalitate unică și seducătoare.

 • Inspirația poveștii: Five Hundred Cuts este un omagiu adus lui Lizzy, adică Elizabeth Blackwell, prima femeie doctor din Statele Unite ale Americii. Această băutură strălucește prin spiritul ei inovator și nelimitat, exact așa cum a fost Lizzy.
 • Elaborare exclusivă: Pentru a crea această capodoperă, se folosește rom alb obținut din trestia de zahăr și fermentat timp de șapte zile cu drojdie de vin roșu. Apoi, urmează o dublă distilare în alambic, pentru a elibera aromele intense de fructe tropicale și zahăr ars.
 • Botanice selecte: Ceea ce face cu adevărat Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango remarcabil este selecția atentă de botanice. Acestea sunt distilate cu grijă timp de patru ore, adăugând puțin zahăr muscovado nerafinat pentru o dulceață subtilă. Romul îmbrățișează aromele bogate ale ananasului și mango-ului, oferind o experiență tropicală memorabilă. Tonka bean, cuișoarele, lavanda, cardamomul, coaja de portocală, macisul, scorțișoara, nucșoara, piperul negru, ghimbirul - toate se reunesc pentru a crea un dans aromatic complex și fascinant.
 • Spectru gustativ fascinant: Când gustăm Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango, ne îndrăgostim de profunzimea sa. Aromele de mango, ananas, caramel și notele subtile de ghimbir, coaja de portocală și cuișoare ne învăluie simțurile. La gust, simțim o explozie de cardamom, zahăr brun, ananas și mango, completate de o notă răcoritoare de mentă.
 • Final lung și revigorant: Experiența se încheie cu un final îndelungat, proaspăt și condimentat. Acest rom este cu adevărat o aventură în lumea aromelor și a gusturilor, capturând esența savorii exotice.
 • Descoperă această experiență senzorială:
  • Culoare: Brun închis.
  • Arome: Mango, ananas, caramel, note de ghimbir, coaja de portocală, cuișoare.
  • Gust: Mentă, cardamom, zahăr brun, ananas, mango.
  • Final: Lung, proaspăt, cu arome de plante.

Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango este nu doar o băutură alcoolică, ci o călătorie senzorială în lumea exotismului. Este o experiență perfectă pentru cei care caută arome inedite și o aromă complexă. Savurați-l ca băutură pură, sau experimentați cu el în diverse cocktailuri, el va rămâne întotdeauna memorabil. Pentru cei curioși și pasionați de inovație, această băutură va aduce satisfacție în fiecare înghițitură.

ISTORIA BRANDULUI

BrewDog a fost fondată în 2007 în Ellon, Scoția, de către doi prieteni, James Watt și Martin Dickie. Cei doi au fost motivați să înceapă propria lor fabrică de bere artizanală din dezamăgire față de berea comercială disponibilă pe piață în acea perioadă. Au dorit să creeze bere de calitate superioară și să revoluționeze industria berii.

Compania a început cu investiții mici și a crescut rapid în popularitate datorită abordării lor neconvenționale. BrewDog și-a câștigat notorietatea prin campanii de marketing ingenioase și uneori controversate, precum producerea berii "The End of History" în sticle îmbrăcate în blană de animal și prezentarea berii în carcase de animale împăiate. Aceste acțiuni au făcut ca BrewDog să fie adesea menționată în mass-media și au ajutat la creșterea vizibilității brandului.

O altă inovație importantă a fost introducerea conceptului de "Equity for Punk" în 2009, oferind acțiuni la companie susținătorilor săi, ceea ce a permis comunității de fani să investească și să devină acționari ai BrewDog. Această strategie a ajutat la finanțarea extinderii rapide a companiei.

BrewDog a devenit cunoscută pentru gama sa variată de beri artizanale, inclusiv beri tradiționale, dar și beri experimentale și îndrăznețe. Printre cele mai cunoscute beri ale lor se numără "Punk IPA" și "Elvis Juice".

Distileria originală BrewDog a fost inițial situată în aceeași clădire cu fabrica de bere, înainte de a se muta în propriul său spațiu special construit pe teritoriul fabricii BrewDog din Ellon, Scoția. Distileria este echipată cu o varietate de alambicuri și echipamente pentru a produce o gamă diversificată de spirtoase de la zero. O combinație de grâu, orz, apă proaspătă și drojdie specială a distileriei sunt amestecate și distilate printr-un alambic cu trei capete unic în felul său, împreună cu ceea ce se crede că este cea mai înaltă coloană de reflux din Marea Britanie, având aproape 18 metri înălțime, pentru a produce alcoolul bază folosit în mai multe produse produse la distilerie.

BrewDog Distilling Co. măluiește și amestecă propriile lor cereale, fermentează Wortul lor și distilează spirtoasele. Semnătura lor, LoneWolf Gin, a fost distilată cu multă migală și ajustată constant pentru a atinge perfecțiunea după 192 de distilări de diferite ginuri. Povestea BrewDog a fost una de inovație, rebeliune și sfidarea autorităților. Dacă ne uităm în prezent, găsim un fenomen al berii artizanale, și nu putem nega că oamenii de la BrewDog au schimbat ceea ce ar trebui să fie o fabrică de bere și cum poate fi condusă o astfel de afacere, cu schema lor de acțiuni Equity for Punks.

Review-uri Brewdog Five Hundred Cuts - Pineapple and Mango - Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun