ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 1
-10 %
Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L
51,29 lei
56,99 lei
Fără TVA: 43,10 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 3513

CARACTERISTICI Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureSauvignon Blanc
Alcool12.44%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneBabadag
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI

Vinul alb sec Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc este un vin de calitate produs de Crama Hamangia în România. Este realizat din strugurii soiului Sauvignon Blanc, oferind o experiență gustativă distinctă. Iată câteva caracteristici ale acestui vin:

  • Gust: Vinul alb sec Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc are un gust proaspăt și vibrant, cu arome intense de fructe tropicale și citrice. Notele predominante pot include grapefruit, lămâie, piersică, mango și ananas, oferind o paletă aromată bogată și plăcută.
  • Arome și note de degustare: Vinul oferă arome caracteristice soiului Sauvignon Blanc, cu nuanțe de fructe exotice și ierburi proaspete. Poți observa arome de fructe tropicale, cum ar fi mango și ananas, însoțite de note subtile de ierburi proaspete, mentă și piper verde. Aceasta conferă vinului o prospetime și un caracter vibrant.
  • Structură și aciditate: Vinul alb sec Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc are o structură ușoară până la medie și o aciditate vie și răcoritoare. Aceasta contribuie la echilibrul general al vinului, permițând aromele să se exprime în mod armonios și oferind o senzație răcoritoare pe limbă.
  • Potrivire culinară: Acest vin alb sec se potrivește de minune cu mâncăruri ușoare și proaspete. Poate fi savurat alături de fructe de mare, salate verzi, pește, preparate din pui și brânzeturi ușoare. De asemenea, este o alegere excelentă pentru a fi savurat ca aperitiv sau însoțit de antreuri.
  • Sticlă deosebită: Vinul Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc se prezintă într-o sticlă deosebită și atrăgătoare, care completează experiența vizuală și estetică a degustării. Ambalajul elegant și de calitate adaugă un plus de valoare estetică și poate face acest vin potrivit și pentru a fi oferit ca un cadou special.

Vinurile produse de Crama Hamangia sunt cunoscute pentru calitatea lor și atenția acordată procesului de producție. Vinul alb sec Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc ar trebui să ofere o experiență plăcută, fiind un vin aromatic, proaspăt și echilibrat, cu o prezentare deosebită în sticlă.

ISTORIA CRAMEI

Crama Hamangia este una dintre cele mai cunoscute și respectate crame din România, având un istoric bogat și o reputație solidă în industria viticolă. Această cramaă a fost fondată în anul 1952 și este situată în localitatea Murfatlar, județul Constanța, România. Numele "Hamangia" provine de la cultura arheologică neolitică ce a prosperat în acea zonă în urmă cu aproximativ 7.000 de ani.

Crama Hamangia se află într-o regiune viticolă importantă din România, cunoscută pentru solurile sale bogate și clima favorabilă culturii viței de vie. Terroiriul acestei regiuni oferă condiții ideale pentru producerea de unei mari varietăți de vinuri de calitate, inclusiv vinuri albe, rosé și roșii.

Vinurile produse de această cramă provin din struguri autohtoni (cum ar fi Fetească Albă, Fetească Regală, Tămâioasă Românească), cât și din soiuri internaționale (precum Merlot, Cabernet Sauvignon, Sauvignon Blanc). Aceștia sunt dedicați atât producției de vinuri seci, cât și de vinuri dulci.

Crama Hamangia utilizează tehnologii moderne în procesul de producție a vinului și are o echipă de oenologi experimentați, care se străduiesc să mențină calitatea ridicată a produselor lor. De-a lungul anilor, crama a câștigat numeroase premii și recunoaștere națională și internațională pentru vinurile sale.

Crama Hamangia are, de asemenea, facilități de turism viticol, unde vizitatorii pot explora podgoriile, pot participa la degustări de vinuri și pot învăța mai multe despre procesul de producție a vinului.

Așa dar, Crama Hamangia este o cramă cu o istorie îndelungată în industria viticolă românească, cunoscută pentru calitatea vinurilor sale și pentru contribuția sa la promovarea patrimoniului viticol al României.

Review-uri Hamangia Pagaia Sauvignon Blanc - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun