ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Johnnie Walker Explorer's Club Blended Scotch Whisky Collection 3 sticle x 0.2L

Johnnie Walker Explorer's Club Blended Scotch Whisky Collection 3 sticle x 0.2L - 1
Johnnie Walker Explorer's Club Blended Scotch Whisky Collection 3 sticle x 0.2L
585,60 lei
Fără TVA: 492,10 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 24984

CARACTERISTICI Johnnie Walker Explorer's Club Blended Scotch Whisky Collection 3 sticle x 0.2L

Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj0.2L
RegiuneHighland
Tara de origineScotia

Descrierea produsului Johnnie Walker Explorer's Club Blended Scotch Whisky Collection 3 sticle x 0.2L

CARACTERISTICI

Povestea Johnnie Walker își are rădăcinile într-o perioadă de schimbare și ambiție. În 1819, în urma trecerii tatălui său, John, cu o viziune fermă și un spirit inconfundabil, a început să construiască ceva unic. În ciuda dificultăților vremii, el a înțeles că nu putea sta pe loc. Acest moment a fost începutul, iar fiul său, Alexander, a transformat visul în realitate lansând "Old Highland Whisky" în 1867, marcând debutul adevărat al brandului Johnnie Walker.

 • Explorer's Club Collection - Pachetul Explorer's Club Collection reprezintă un tribut adus aventurii și explorării. Acesta conține trei sortimente diferite de whisky de 0.2L fiecare, fiecare având propria sa poveste și arome unice.
 • Johnnie Walker The Spice Road - O aventură a aromelor orientale: Acest blend de whisky emană arome subtile de fum și condimente, capturând esența de la distanțe îndepărtate precum Persia, India sau China. O simfonie de arome ce te poartă prin peisaje și culturi străvechi.
 • Johnnie Walker The Gould Route - Întâlnirea cu exotismul și aromele fructelor tropicale: Un whisky complex, cu o notă distinctivă de fructe exotice, aduce în minte locuri exotice și rafinate precum Amazonia și Caraibe. O călătorie gustativă ce surprinde cu fiecare înghițitură.
 • Johnnie Walker The Royal Route - Echilibrul perfect între opulență și rafinament: Numele său își are originea în călătoria lui Johnnie și a fiilor săi în regiunile Persiei și Orientului Apropiat. Aici au descoperit locuri opulente, încărcate de valori prețioase precum diamantele și mătăsuri. Acest blend aduce la viață amestecul perfect dintre lux și rafinament.

Fiecare sticlă din această colecție este o poveste, un omagiu adus aventurii și descoperirii, îmbrăcate în arome ce te poartă pe drumuri îndepărtate și prin culturi diverse.

Dacă ești în căutarea unui whisky care să te poarte într-o călătorie prin arome și experiențe, Johnnie Walker Explorer's Club Collection este alegerea perfectă.

ETAPE DE PRODUCȚIE
 1. Selecția grânelor și malțurilor: Procesul începe cu atenția la detalii în selecția grânelor și malțurilor de cea mai înaltă calitate. Johnnie Walker este cunoscut pentru selectarea riguroasă a ingredientelor, fundamentul esențial al caracterului distinct al whisky-ului său.
 2. Malțarea și măcinarea: Grânele și malțurile alese sunt supuse malțării, un proces care activează enzimele și transformă amidonul în zaharuri fermentabile. Această etapă esențială este urmată de măcinarea fină, pregătind terenul pentru procesul de fermentație.
 3. Fermentația: Mustul rezultat din malțare și măcinare este supus fermentației. Drojdiile transformă zaharurile în alcool, iar acest proces esențial conferă whisky-ului Johnnie Walker aromele și caracteristicile sale unice.
 4. Distilarea: La inima producției stă distilarea dublă în alambicuri de cupru. Această tehnică distinctivă îndepărtează impuritățile și concentrează aromele, semnătura calității Johnnie Walker.
 5. Îmbătrânirea în butoaie de stejar: Whisky-ul proaspăt distilat este transferat în butoaie de stejar, unde începe procesul de îmbătrânire. Aici, în contact cu lemnul, whisky-ul capătă nuanțe de arome și o complexitate care se dezvoltă pe parcursul anilor.
 6. Amestecarea: Un element cheie în producția Johnnie Walker este arta amestecului. Diferitele loturi de whisky sunt atent selectate și amestecate pentru a crea o armonie a aromei și gustului. Acest proces definește identitatea și consistența brandului.
 7. Filtrarea și îmbutelierea: Înainte de a ajunge în sticle, whisky-ul este supus unei filtrări finale pentru claritate și puritate. Fiecare sticlă de Johnnie Walker reprezintă rezultatul unui efort meticulos, de la selecția ingredientelor la amestecarea și îmbătrânirea cu grijă, până la momentul ultimei note de eleganță prin îmbuteliere.

Whisky-ul Johnnie Walker este astfel rezultatul unei tradiții bogate și a unui angajament constant față de calitate, reprezentând un amalgam distinct de arome, îmbinând trecutul cu viitorul într-un pahar rafinat.

ISTORIA BRANDULUI

În 1820, într-un mic oraș numit Kilmarnock, un tânăr fermier cu numele Johnnie Walker își începea propria afacere - un magazin de băcănie. Un început nu tocmai ușor, după ce tatăl său murise și ferma lor fusese vândută. Dar chiar de la început, Johnnie părea să aibă ceva special în el - o strălucire în ochi și un foc interior puternic.

Johnnie s-a dovedit a avea un dar natural pentru afaceri, iar pasiunea lui pentru whisky a fost de-a dreptul genială. În scurt timp, a vândut ferma familiei și, cu banii obținuți, și-a deschis propriul magazin de băcănie în Kilmarnock. În acea perioadă, majoritatea băcăniilor ofereau diverse single malt-uri, dar acestea nu erau niciodată consistente în gust. Pentru Johnnie, acest lucru nu era suficient. Așa că a început să experimenteze, să amestece diferite sortimente pentru a crea un whisky cu gust ireproșabil de fiecare dată.

Inovația sa a devenit rapid populară, iar afacerea sa a înflorit. Când Johnnie s-a stins din viață în 1857, a lăsat în urma sa o afacere sănătoasă fiului său, Alexander. Acestea erau vremuri în schimbare rapidă, iar Alexander, având același simț pentru afaceri ca și tatăl său, a văzut oportunități în expansiunea cailor ferate și a comerțului maritim. Astfel, povestea Johnnie Walker a continuat, devenind un simbol al calității și inovației în lumea whisky-ului.

Review-uri Johnnie Walker Explorer's Club Blended Scotch Whisky Collection 3 sticle x 0.2L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun