ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Kura Pure White Oak 12 ani Cutie Single Malt Japanese Whisky 0.7L

Kura Pure White Oak 12 ani Cutie Single Malt Japanese Whisky 0.7L - 1
Kura Pure White Oak 12 ani Cutie Single Malt Japanese Whisky 0.7L
699,99 lei
Fără TVA: 588,23 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 25795

CARACTERISTICI Kura Pure White Oak 12 ani Cutie Single Malt Japanese Whisky 0.7L

Alcool40%
Categorie Japanese Single Malt Whisky
Litraj0.7L
Tara de origineJaponia

Descrierea produsului Kura Pure White Oak 12 ani Cutie Single Malt Japanese Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

Kura Pure White Oak Japanese Single Malt Whisky este o băutură alcoolică renumită și apreciată, produsă în Japonia. Iată câteva caracteristici distinctive ale acestui whisky:

 • Origine: Kura Pure White Oak este un whisky japonez, produs în distileria Helios din Insula Okinawa. Japonia a câștigat o reputație globală pentru whisky-urile sale de calitate în ultimele decenii, iar această băutură este un exemplu excelent.
 • Tipul whisky-ului: Este un single malt whisky, ceea ce înseamnă că este produs exclusiv din orz malțat și distilat într-o singură distilerie. Aceasta conferă băuturii un caracter distinctiv și o profunzime a aromelor.
 • Vârsta: Kura Pure White Oak este un whisky maturat timp de 12 ani în butoaie de stejar alb american și butoaie de stejar japonez Mizunara. Acest proces de îmbătrânire permite whisky-ului să-și dezvolte aromele și să capete o complexitate suplimentară.
 • Profil gustativ: Acest whisky se remarcă prin aromele delicate și echilibrate. Poți întâlni note subtile de vanilie, miere, fructe tropicale și mirodenii. Gustul este bogat și rotund, cu nuanțe de ciocolată și alune. Finisajul este lung și plăcut.
 • Ambalaj: Kura Pure White Oak este prezentat într-o sticlă elegantă, cu un design minimalist și sofisticat. Eticheta și ambalajul reflectă atenția acordată detaliilor și calității acestei băuturi.
 • Recunoaștere și premii: Kura Pure White Oak a primit recunoaștere internațională și a fost premiat în mai multe competiții și degustări de specialitate. Aceasta demonstrează calitatea și valoarea acestei băuturi alcoolice.

Kura Pure White Oak Japanese Single Malt Whisky este cu adevărat o băutură unică și merită cu siguranță să fie incercată. Originea sa japoneză, maturarea îndelungată de 12 ani și utilizarea butoaielor de stejar alb american și Mizunara contribuie la dezvoltarea unui profil gustativ complex și echilibrat. Aromele delicate, nuanțele de fructe tropicale și mirodeniile subtile fac din acest whisky o experiență remarcabilă pentru iubitorii de băuturi alcoolice fine. Cu recunoașterea sa internațională și premiile obținute, Kura Pure White Oak demonstrează că se numără printre cele mai apreciate whisky-uri din lume.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Kura Pure White Oak Japanese Single Malt Whisky 12 ani este o băutură alcoolică de înaltă calitate produsă în Japonia. Aici sunt etapele generale ale procesului de producție pentru un whisky single malt:

 1. Mălțirea: Pentru a începe producția de whisky, orzul este selectat și apoi mălțuit. În această etapă, orzul este înmuiat în apă și apoi lăsat să germineze. După germinare, orzul este uscat în cuptoare cu aer cald.
 2. Macinarea și amestecarea: Orzul mălțuit este apoi măcinat pentru a obține o formă de făină numită "gălbenuș". Aceasta este amestecată cu apă caldă pentru a elibera enzimele care vor converti amidonul în zaharuri simple în etapa următoare.
 3. Fermentația: Amestecul de orz măcinat și apă, cunoscut sub numele de "mash", este transferat în cuve de fermentație. Aici, drojdiile sunt adăugate pentru a iniția procesul de fermentație. Fermentația transformă zaharurile obținute din amidonul orzului în alcool etilic, producând un lichid numit "wort".
 4. Distilarea: Wortul rezultat din fermentație este supus unui proces de distilare în alambicuri. Distilarea se face de obicei în două etape: prima distilare, numită "distilare într-un alambic cuptoare" și a doua distilare, numită "distilare într-un alambic cu coloană". Acest proces ajută la separarea componentelor și obținerea unui lichid distilat cunoscut sub numele de "new make spirit".
 5. Maturarea: New make spiritul este transferat în butoaie de lemn, de obicei din stejar alb, pentru a se maturiza. În timpul acestei etape, whisky-ul își dezvoltă aromele și caracteristicile specifice. Durata de maturare variază și, în cazul Kura Pure White Oak Japanese Single Malt Whisky de 12 ani, înseamnă că whisky-ul a fost maturat în butoaie de stejar alb timp de cel puțin 12 ani.
 6. Amestecarea și îmbutelierea: După perioada de maturare, whisky-ul este supus unei etape de amestecare pentru a obține profilul gustativ și aroma dorite. Apoi, băutura este îmbuteliată în sticle de calitate superioară și pregătită pentru a fi livrată și consumată.

Aceste detalii esențiale, inclusiv durata de îmbătrânire de 12 ani pentru whisky-ul Kura Pure White Oak, subliniază angajamentul producătorilor față de excelență și pasiunea lor pentru a oferi consumatorilor o experiență excepțională. Prin atenția la detalii în fiecare etapă a producției, aceste băuturi alcoolice capătă caracteristicile distincte, aromele și gusturile fine care le fac să fie atât de apreciate de către iubitorii de băuturi de calitate.

ISTORIA BRANDULUI

În adâncul insulei Okinawa, în mijlocul unui peisaj tropical învăluit într-un aer cald și umed, se află o distilerie ce a căpătat o reputație inegalabilă în lumea whisky-ului: Helios Distillery. Aici, pasiunea și arta se împletesc sub îndrumarea pricepută a meșterilor distilatori, iar rezultatul este reprezentat de whisky-urile Kura.

Fiecare picătură de Kura este o călătorie în timp și spațiu, care dezvăluie trecutul și prezentul încântător al acestei insule pline de tradiție. Cu o abordare inovatoare și o grijă meticuloasă, whisky-urile Kura reușesc să îmbine metodele tradiționale de producție cu influențele unice ale insulei Okinawa.

Pe meleagurile acestei insule, misteriosul lemn de stejar japonez, cunoscut sub numele de Mizunara, capătă viață. Tancurile de îmbătrânire Mizunara, în care whisky-ul Kura își păstrează timpul și se definește, emană arome hipnotice de vanilie, condimente și un parfum exotic de lemn. Este în această adâncă conexiune cu natura încântătoare și cu spiritul insulei că se află secretul unic al whisky-urilor Kura.

Dar povestea nu se oprește aici. În adâncul acestui loc sacru, whisky-ul Kura își îmbrățișează identitatea "Pure Malt", adică un whisky alcătuit exclusiv din malțuri, fără a adăuga alte cereale. Acest angajament profund față de autenticitate și calitate superioară conferă fiecărei înghițituri o notă de noblețe și distinctivitate.

Cu fiecare strop din acest licor magic, pasiunea, experiența și dedicarea artiștilor distilatori se resimt într-un dans delicat al aromelor și gusturilor. Fie că te bucuri de Kura The Whisky, de Kura Single Malt sau de edițiile limitate cu personalități unice, fiecare experiență este un testament al măiestriei și excelenței distileriei Helios.

Pe lângă recunoașterea și premiile obținute în competițiile internaționale, whisky-urile Kura rămân simboluri ale unei moșteniri prețioase și oaspeți fidei în casele iubitorilor de whisky din întreaga lume. Prin fiecare pahar savurat, se conturează o poveste a tradiției și a inovației, în care arta distilării și frumusețea naturii se unesc într-un armonios elogiu adus whisky-ului.

Kura este nu doar o băutură, ci o experiență captivantă, o călătorie în lumea whisky-ului japonez care își dezvăluie secretele cu fiecare înghițitură. Descoperă această bijuterie distilată și lasă-te purtat într-o călătorie senzorială, în care timpul își suspendă granițele și gusturile rafinate te îmbrățișează cu delicatețe.

Review-uri Kura Pure White Oak 12 ani Cutie Single Malt Japanese Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun