ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - Rom 0.7L

Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - Rom 0.7L - 1
Artizanal
Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - Rom 0.7L
169,99 lei
Fără TVA: 142,85 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 24724

CARACTERISTICI Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - Rom 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilSpiced
Tara de origineScotia

Descrierea produsului Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - Rom 0.7L

CARACTERISTICI

În miezul naturii, sub un cer vast și senin, începe povestea lui BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate. Acest elixir, o capodoperă în arta băuturilor spirtoase, nu este doar un amestec; este o călătorie pasionată către gusturi neexplorate și arome neegalate. O poveste de curaj și pas, de la semințele de trestie de zahăr până la ultimul strop savurat.

 • Magia procesului de creație: În laboratoarele BrewDog ascunse în vârful muntelui, trestia de zahăr, cu rădăcinile sale adânc înfipte în pământul bogat, este alesă cu grijă. Fiecare picătură de suc este prețuită și transformată într-un lichid prețios, apoi este hrănită de lumina lunii și calitățile unice ale solului. Fermentarea, ca un dans între timp și chimie, este ritualul nostru sacru.
 • Aromele din inima naturii: BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate nu este doar o băutură; este o operă de artă. Fiecare aromă, de la dulceața subtilă a caramelului până la întunecimea bogată a ciocolatei negre, este desăvârșită prin atenția noastră meticuloasă la detalii. Cireșele, cojile de portocală și nuanțele ușoare de ghimbir dansează armonios în fiecare strop, creând o simfonie de gusturi pe papilele tale gustative.
 • Ovații internaționale: Cu mândrie anunțăm că BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate a câștigat titlul de "Cea Mai Bună Băutură Spirtoasă a Anului" la Festivalul Internațional al Băuturilor Fine 2023. A fost o recunoaștere a dedicării noastre pentru perfecțiune și pasiunea noastră pentru a oferi lumii arome nemaiîntâlnite.
 • Descoperă aromele neexplorate:
  • Culoare: Profundă și misterioasă, ca umbra nopții.
  • Miros: Valuri îmbietoare de ciocolată neagră, cireșe proaspete și un strop de caramel, cu note subtile de ghimbir și portocală.
  • Gust: O explozie de mentol și cardamom, învăluită în dulceața căldurii brunului de zahăr, cireșele se împletesc cu ciocolata neagră într-o simfonie perfectă.
  • Finish: Persistent și revigorant, ca o adiere de vânt într-un lan de plante aromatice.

BrewDog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate nu este doar o băutură; este o poezie gustativă. Fiecare înghițitură este o călătorie într-un tărâm neexplorat al aromelor, transformând orice moment într-o aventură epică. Cu fiecare strop, descoperiți un univers de arome, o călătorie spre perfecțiunea gustului, și o experiență memorabilă care vă va însoți pe tot parcursul vieții. Bucurați-vă de această băutură cu înțelepciune și deschideți ușa către o lume a aromei autentice și a rafinamentului inegalabil.

ISTORIA BRANDULUI

BrewDog a fost fondată în 2007 în Ellon, Scoția, de către doi prieteni, James Watt și Martin Dickie. Cei doi au fost motivați să înceapă propria lor fabrică de bere artizanală din dezamăgire față de berea comercială disponibilă pe piață în acea perioadă. Au dorit să creeze bere de calitate superioară și să revoluționeze industria berii.

Compania a început cu investiții mici și a crescut rapid în popularitate datorită abordării lor neconvenționale. BrewDog și-a câștigat notorietatea prin campanii de marketing ingenioase și uneori controversate, precum producerea berii "The End of History" în sticle îmbrăcate în blană de animal și prezentarea berii în carcase de animale împăiate. Aceste acțiuni au făcut ca BrewDog să fie adesea menționată în mass-media și au ajutat la creșterea vizibilității brandului.

O altă inovație importantă a fost introducerea conceptului de "Equity for Punk" în 2009, oferind acțiuni la companie susținătorilor săi, ceea ce a permis comunității de fani să investească și să devină acționari ai BrewDog. Această strategie a ajutat la finanțarea extinderii rapide a companiei.

BrewDog a devenit cunoscută pentru gama sa variată de beri artizanale, inclusiv beri tradiționale, dar și beri experimentale și îndrăznețe. Printre cele mai cunoscute beri ale lor se numără "Punk IPA" și "Elvis Juice".

Distileria originală BrewDog a fost inițial situată în aceeași clădire cu fabrica de bere, înainte de a se muta în propriul său spațiu special construit pe teritoriul fabricii BrewDog din Ellon, Scoția. Distileria este echipată cu o varietate de alambicuri și echipamente pentru a produce o gamă diversificată de spirtoase de la zero. O combinație de grâu, orz, apă proaspătă și drojdie specială a distileriei sunt amestecate și distilate printr-un alambic cu trei capete unic în felul său, împreună cu ceea ce se crede că este cea mai înaltă coloană de reflux din Marea Britanie, având aproape 18 metri înălțime, pentru a produce alcoolul bază folosit în mai multe produse produse la distilerie.

BrewDog Distilling Co. măluiește și amestecă propriile lor cereale, fermentează Wortul lor și distilează spirtoasele. Semnătura lor, LoneWolf Gin, a fost distilată cu multă migală și ajustată constant pentru a atinge perfecțiunea după 192 de distilări de diferite ginuri. Povestea BrewDog a fost una de inovație, rebeliune și sfidarea autorităților. Dacă ne uităm în prezent, găsim un fenomen al berii artizanale, și nu putem nega că oamenii de la BrewDog au schimbat ceea ce ar trebui să fie o fabrică de bere și cum poate fi condusă o astfel de afacere, cu schema lor de acțiuni Equity for Punks.

Review-uri Brewdog Five Hundred Cuts - Cherry and Dark Chocolate - Rom 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun