ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Botran Ron de Guatemala

CARACTERISTICIRomul Botran Cobre Spiced 0.7L merită cu siguranță să fie incercat datorită caracteristicilor sale distinctive și complexe. Infuzia artizanală de ghimbir, cardamom, scorțișoară și cuișoare adaugă un element picant și revigorant experienței de savurare. Procesul dinamic de îmbătrâ..
299,99 lei
Fără TVA:252,09 lei
CARACTERISTICIRomul Botran No.18 Reserva De La Familia 0.7L este o băutură alcoolică provenită din Guatemala, care merită cu siguranță să fie încercată, având în vedere caracteristicile distinctive pe care le oferă:Blend: Amestecul de romuri în această băutură provine din cinci până la optsprezece a..
199,99 lei
Fără TVA:168,06 lei
CARACTERISTICIRomul Botran Rare Blend Guatemala Oak 0.7L este un rom premium care se remarcă prin calitatea și complexitatea sa. Cu o selecție meticuloasă a romurilor învechite și o maturare în butoaie diverse, acest rom oferă o experiență gustativă deosebită. Notele de vanilie, nuci și condimente, ..
399,99 lei
Fără TVA:336,13 lei
CARACTERISTICIRomul Botran Reserva Blanca 0.7L este cu siguranță o alegere demnă de încercat pentru iubitorii de băuturi alcoolice rafinate. Cu o maturare dinamică și un amestec de romuri cu vârste cuprinse între 3 și 8 ani, acest rom oferă o complexitate neobișnuită pentru un rom alb. Notele de van..
128,57 lei
Fără TVA:108,05 lei
Afişare 1 - 5 din 5 (1 pagini)