ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tatratea Original Lichior Gift Set 6 sticle x 0.04L

Tatratea Original Lichior Gift Set 6 sticle x 0.04L - 1
Tatratea Original Lichior Gift Set 6 sticle x 0.04L
72,98 lei
Fără TVA: 61,33 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 31454

CARACTERISTICI Tatratea Original Lichior Gift Set 6 sticle x 0.04L

Alcool22% - 72%
CategorieLichior
Litraj6 sticle x 0.04L
Tara de origineSlovacia

Descrierea produsului Tatratea Original Lichior Gift Set 6 sticle x 0.04L

CARACTERISTICI

Dacă ați avut șansa de a vizita munții Tatra Mare în Slovacia, cu siguranță ați descoperit un secret bine păstrat în inima acestor peisaje mărețe - ceaiul fierbinte de plante locale amestecat cu alcool, o adevărată specialitate locală. Dar, acum, acest secret s-a transformat într-un dar minunat pentru toți iubitorii de experiențe autentice și gusturi inedite. Acest dar se numește Tatratea.

  • O Istorie De Tradiție: În 2003, un vis de a face această specialitate tradițională accesibilă pentru toată lumea a devenit realitate în Slovacia. A fost momentul în care s-a început producția Tatratea, un lichior inedit care să aducă esența munților Tatra în orașe și casele noastre. În 2004, Tatratea 52% Original a fost lansat pe piață, reprezentând un adevărat triumf. A devenit rapid băutura națională a Slovaciei, datorită gustului său unic și istoriei autentice.
  • Ingrediente Naturale: Tatratea este fabricată în Slovacia și păstrează cu sfințenie rețetele originale care au făcut din această băutură o legendă. Gama sa impresionantă include 6 lichioruri de ceai pe bază de plante, fiecare cu concentrații diferite de alcool și arome naturale unice. Ce face Tatratea să fie atât de specială sunt ingredientele naturale. Aceasta îmbină cu grijă alcoolul de înaltă calitate cu extracte naturale din plante alpine, ceai negru de calitate superioară, extracte de fructe, zahăr natural și apa pură din Munții Tatra. Fiecare înghițitură devine astfel o călătorie prin arome autentice și un gust profund.
  • Un Dar pentru Papilele Tale Gustative: Dacă doriți să explorați această gamă minunată de arome, pachetul mini sticluțe de Tatratea este alegerea perfectă. Acesta conține 6 sticle de Tatratea, fiecare cu un gust distinct și irezistibil. Poate fi o experiență personală de degustare sau un cadou minunat pentru cei dragi, oferindu-le o incursiune în lumea fascinantă a acestui lichior unic.

Tatratea Lichior Original Gift Set este sinonim cu autenticitatea, istoria și rafinamentul Slovaciei. Îndrăzniți să descoperiți aromele inedite ale munților Tatra și să vă lăsați purtați într-o călătorie aromatică de neuitat.

CE REPREZINTĂ SIMBOLUL "T"?


ISTORIA BRANDULUI

Originea Tatratea poate fi urmărită în istoria slovacă îndepărtată. Viața era grea în acele vremuri. Oamenii prețuiau fiecare clipă petrecută în compania prietenilor. Întotdeauna se bucurau împreună cu o ceașcă de ceva bun, ceva puternic.

Locuitorii munților obișnuiau să trateze multe boli cu medicamentele lor făcute în casă. Apă fiartă turnată peste plantele medicinale, adăugată cu țuică, alcool, miere, usturoi și untură. Fiecare avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Ceai.

Pe măsură ce timpul a trecut, oamenii și țara s-au schimbat. Dar Ceaiul a fost mereu prezent. În ultimii 60 de ani, l-ai putut găsi în cabanele montane din Munții Tatra ca o băutură locală specială.

Turiștii îi iubeau gustul și se bucurau de modul tradițional de servire. Fiecare cabană avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Tatratea.

În anul 2003, Tatratea a început o nouă viață. A creat o băutură nouă și îndrăzneață, bazată pe cele mai bune rețete tradiționale. Este produsă la distileria Tatra din Kežmarok.

Ceaiul și-a început călătoria pentru a descoperi lumea. Oameni din întreaga lume descoperă gama sa largă de arome. Are multe gusturi, dar rămâne unul singur - Tatratea.

Review-uri Tatratea Original Lichior Gift Set 6 sticle x 0.04L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun