ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tatratea Outlaw Lichior 0.04L

Tatratea Outlaw Lichior 0.04L - 1
Tatratea Outlaw Lichior 0.04L
14,99 lei
Fără TVA: 12,60 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 26326

CARACTERISTICI Tatratea Outlaw Lichior 0.04L

Alcool72%
CategorieLichior
Litraj0.04L
Tara de origineSlovacia
Categorii asociate: LICHIOR, MINIATURI, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Tatratea Outlaw Lichior 0.04L

CARACTERISTICI

Tatratea Lichior Outlaw este o băutură alcoolică cu adevărat specială și distinctivă. Iată mai multe detalii despre caracteristicile care îl fac atât de unic:

  • Ingrediente Naturale: Tatratea Lichior Outlaw este creat din ingrediente 100% naturale. Baza sa constă într-un alcool purificat excepțional, care asigură o calitate superioară a băuturii. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază calitatea ingredientelor folosite în producția unui lichior.
  • Arome de Ierburi și Ceai Negru Natural: Acest lichior își trage aroma distinctivă din extractele naturale de ierburi și ceai negru. Aceste arome se îmbină armonios pentru a crea o experiență gustativă cu totul aparte. Poți aștepta nuanțe subtile de plante și ceai negru, care îți vor încânta simțurile.
  • Distilate de Fructe: Un alt element cheie al Tatratea Lichior Outlaw este utilizarea distilatelor de fructe. Acestea adaugă o profunzime distinctă de gust, conferind lichiorului o dulceață subtilă și note fructate care îl fac irezistibil pentru cei care apreciază aromele naturale.
  • Apă din Munții Tatra: Apa folosită în producția acestui lichior provine din Munții Tatra. Acestă sursă naturală de apă adaugă o notă de puritate și prospețime, contribuind la echilibrul general al băuturii. Este un detaliu semnificativ care adaugă autenticitate produsului.
  • Bogat în Cinchonă: O caracteristică remarcabilă a Tatratea Lichior Outlaw este îmbogățirea sa cu extracte de cinchonă. Acest ingredient adaugă o notă amărui-picantă, completând paleta de arome a băuturii. Este acea notă care îl face să se remarce în familia Tatratea ca fiind cel mai puternic membru.
  • Varianta Cu Conținut Mai Redus de Zahăr: O altă caracteristică notabilă a acestui lichior este conținutul său mai redus de zahăr. Această variantă se bucură de titlul de cel mai puternic din familia Tatratea, ceea ce îl face perfect pentru cei care apreciază aromele intense și gustul autentic al alcoolului.

Tatratea Lichior Outlaw este o băutură alcoolică cu adevărat distinctivă, creată din ingrediente naturale de cea mai înaltă calitate, cu arome complexe și o putere care îl face să se evidențieze. Este un elixir ce merită explorat pentru experiența sa de degustare complexă și autenticitatea sa.

CE REPREZINTĂ SIMBOLUL "T"?


ISTORIA BRANDULUI

Originea Tatratea poate fi urmărită în istoria slovacă îndepărtată. Viața era grea în acele vremuri. Oamenii prețuiau fiecare clipă petrecută în compania prietenilor. Întotdeauna se bucurau împreună cu o ceașcă de ceva bun, ceva puternic.

Locuitorii munților obișnuiau să trateze multe boli cu medicamentele lor făcute în casă. Apă fiartă turnată peste plantele medicinale, adăugată cu țuică, alcool, miere, usturoi și untură. Fiecare avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Ceai.

Pe măsură ce timpul a trecut, oamenii și țara s-au schimbat. Dar Ceaiul a fost mereu prezent. În ultimii 60 de ani, l-ai putut găsi în cabanele montane din Munții Tatra ca o băutură locală specială.

Turiștii îi iubeau gustul și se bucurau de modul tradițional de servire. Fiecare cabană avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Tatratea.

În anul 2003, Tatratea a început o nouă viață. A creat o băutură nouă și îndrăzneață, bazată pe cele mai bune rețete tradiționale. Este produsă la distileria Tatra din Kežmarok.

Ceaiul și-a început călătoria pentru a descoperi lumea. Oameni din întreaga lume descoperă gama sa largă de arome. Are multe gusturi, dar rămâne unul singur - Tatratea.

Review-uri Tatratea Outlaw Lichior 0.04L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun