ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tatratea Peach Lichior 0.07L

Tatratea Peach Lichior 0.07L - 1
Tatratea Peach Lichior 0.07L
14,99 lei
Fără TVA: 12,60 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 26321

CARACTERISTICI Tatratea Peach Lichior 0.04L

Alcool42%
CategorieLichior
Litraj0.04L
Tara de origineSlovacia
Categorii asociate: LICHIOR, MINIATURI, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Tatratea Peach Lichior 0.04L

CARACTERISTICI

Tatratea Lichior Peach este mai mult decât un simplu lichior; este o operă de artă alcătuită cu grijă din ingrediente naturale. Baza sa constă într-un alcool purificat cu atenție și extracte naturale din plante, ceai negru și alb, extracte din fructe, distilate, zahăr și apă din munții Tatra. De asemenea, este îmbogățit cu extracte de piersici, adăugând o notă uluitoare de prospețime și dulceață.

  • Aromă și Gust: Tatratea Lichior Peach este celebru pentru buchetul său de arome complexe, rezultat din extractele de ceai negru, ceai alb și piersici. Acest lichior creează o simfonie aromatică care te îmbie cu prospețimea și fructuozitatea sa. La primul înghițitură, vei simți cum notele de piersici dansează delicat pe papila ta gustativă, lăsând o amprentă de neuitat. Este o experiență de degustare ce te va cuceri instantaneu.
  • Eleganța Tatratea: Tatratea Lichior Peach se distinge printr-o eleganță aparte. Este un lichior dominant, dar în același timp subtil, reușind să îmbine cu măiestrie aromele complexe ale ceaiului cu prospețimea și dulceața piersicilor. Acest echilibru distinctiv îl face potrivit pentru o gamă variată de momente și combinații culinare.
  • Originalitate din Munții Tatra: Un alt element care conferă autenticitate acestui lichior este apa provenită din Munții Tatra. Aceasta adaugă un caracter unic și o notă răcoritoare, evidențiind și mai mult prospețimea și echilibrul gustului.

Tatratea Lichior Peach este mai mult decât o băutură. Este o experiență olfactivă și gustativă complexă, îmbinând cu pricepere natura și măiestria umană. Cu siguranță, te va cuceri cu aromele sale și va aduce o notă de eleganță oricărei ocazii. Este o opțiune excelentă pentru cei ce caută o experiență de degustare autentică și memorabilă.

CE REPREZINTĂ SIMBOLUL "T"?


ISTORIA BRANDULUI

Originea Tatratea poate fi urmărită în istoria slovacă îndepărtată. Viața era grea în acele vremuri. Oamenii prețuiau fiecare clipă petrecută în compania prietenilor. Întotdeauna se bucurau împreună cu o ceașcă de ceva bun, ceva puternic.

Locuitorii munților obișnuiau să trateze multe boli cu medicamentele lor făcute în casă. Apă fiartă turnată peste plantele medicinale, adăugată cu țuică, alcool, miere, usturoi și untură. Fiecare avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Ceai.

Pe măsură ce timpul a trecut, oamenii și țara s-au schimbat. Dar Ceaiul a fost mereu prezent. În ultimii 60 de ani, l-ai putut găsi în cabanele montane din Munții Tatra ca o băutură locală specială.

Turiștii îi iubeau gustul și se bucurau de modul tradițional de servire. Fiecare cabană avea propriul lor rețetar, dar toți îl numeau Tatratea.

În anul 2003, Tatratea a început o nouă viață. A creat o băutură nouă și îndrăzneață, bazată pe cele mai bune rețete tradiționale. Este produsă la distileria Tatra din Kežmarok.

Ceaiul și-a început călătoria pentru a descoperi lumea. Oameni din întreaga lume descoperă gama sa largă de arome. Are multe gusturi, dar rămâne unul singur - Tatratea.

Review-uri Tatratea Peach Lichior 0.04L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun