ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo D'Abruzzo DOP - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L

Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo D'Abruzzo DOP - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L - 1
-10 %
Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo D'Abruzzo DOP - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L
53,99 lei
59,99 lei
Fără TVA: 45,37 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 23031

CARACTERISTICI Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo D'Abruzzo DOP - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L

Soi strugureMontepulciano
Alcool13%
CategorieVin rose
Litraj0.75L
RegiuneAbruzzo
StilSec
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo D'Abruzzo DOP - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L

CARACTERISTICI

Varietatea de struguri
Vinul Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo d'Abruzzo DOP este realizat dintr-o varietate selectă de struguri Montepulciano,cultivati în regiunea Abruzzo, Italia. Această zonă este cunoscută pentru terroir-ul său unic, care conferă vinurilor o personalitate distinctivă și o calitate remarcabilă. Strugurii folosiți pentru acest vin sunt atent selecționați pentru a asigura cel mai înalt standard de calitate.Culoare
Culoarea acestui vin este un roz strălucitor și vibrant, asemănător culorii cireșelor proaspete. Intensitatea sa captivantă îl face să strălucească în pahar, atrăgând privirile și anticipând o experiență vinicolă plină de viață și prospețime.
Arome
Aromele intense și persistente te vor fermeca încă de la prima înghițitură. Notele fructate dominante, cu accente de fructe roșii mici, cum ar fi căpșunele, îți vor încânta simțurile și te vor transporta într-un peisaj plin de prospețime și aromă.
Gust
Gustul acestui vin este bine structurat, plin și catifelat, cu o persistență remarcabilă. Te va cuceri cu fiecare înghițitură, oferind o experiență gustativă complexă și echilibrată. Este un vin care îmbină armonios prospețimea fructelor cu substanța și textura sa bogată.
Temperatura de servire
Pentru a putea savura pe deplin toate aromele și caracteristicile acestui vin extraordinar, este recomandat să fie servit la o temperatură între 10 și 12 grade Celsius. L
Asocieri gastronomice
Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo d'Abruzzo DOP este un partener ideal pentru o varietate de preparate culinare. Este excelent alături de pește la grătar și supă de pește, carne albă și charcuterie delicată. Combinarea sa de prospețime și structură îl face potrivit pentru a însoți o gamă largă de preparate, de la fructe de mare și până la preparate din carne albă.

În concluzie, Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo d'Abruzzo DOP este un vin cu personalitate și caracter, care te va cuceri cu aromele sale intense și gustul său rafinat. Cu o culoare strălucitoare și arome persistente, este un alegere excelentă pentru a fi savurat alături de preparatele tale preferate, într-o experiență culinară memorabilă și plină de prospețime.

ISTORIA CRAMEI

Fondată în 2006, Tenuta Ulisse reprezintă un simbol al renașterii oenologice în regiunea Abruzzo. Această cramă modernă și dinamică, condusă de frații Antonio și Luigi Ulisse, se bucură de o lungă tradiție de pasiune și devotament pentru pământul viticol.

Prin îmbrățișarea potențialului imens al teritoriului unic al Abruzzo și prin valorificarea soiurilor autohtone precum Montepulciano D'Abruzzo, Trebbiano D'Abruzzo, Pecorino, Passerina și Cococciola, Tenuta Ulisse a impus o abordare contemporană asupra viticulturii.

La inima Tenuta Ulisse stau doi frați dedicați, Antonio și Luigi Ulisse, care își folosesc pasiunea și experiența pentru a exprima caracterul autentic al vinurilor din regiune. Fiecare pahar de vin de la Tenuta Ulisse reprezintă o călătorie, o experiență care uimește și o viziune asupra potențialului neexplorat al regiunii.

Cu o puternică amprentă familială, la Tenuta Ulisse se promovează respectul pentru tradiție, istorie și teritoriu. Acest spirit familial și angajamentul față de dezvoltarea regiunii Abruzzo se regăsesc în fiecare aspect al activității lor.

Unul dintre principiile călăuzitoare ale Tenuta Ulisse este calitatea și pasiunea. Aceste cuvinte stau la baza fiecărui aspect al angajamentului lor de a redescoperi și reinterpreta soiurile autohtone și internaționale. Cu o atenție deosebită acordată tehnologiei moderne și interpretării creative a soiurilor autohtone, Tenuta Ulisse își dezvoltă propriul stil de producție, oferind vinuri de marcă cu o personalitate distinctă.

Fiecare proprietate deținută de Tenuta Ulisse are caracteristici unice, de la expunerea la soare și microclimatul specific, până la compoziția solului și ventilarea optimă. Această diversitate reprezintă un atu valoros, ce este protejat și pus în valoare cu atenție, pentru a exprima identitatea fiecărui vin până la ultima picătură din sticlă.

Astfel, Tenuta Ulisse devine nu doar un producător de vinuri fine, ci și o emblemă a spiritului de inovare și pasiune dedicată explorării de noi orizonturi în lumea viticolă din regiunea Abruzzo.

Review-uri Tenuta Ulisse Unico Cerasuolo D'Abruzzo DOP - Vin Rose Sec - Italia - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun