ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Mont Blanc Vodka 0.7L

Mont Blanc Vodka 0.7L - 1
Mont Blanc Vodka 0.7L
154,49 lei
Fără TVA: 129,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 5247

CARACTERISTICI Mont Blanc Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineFranta
Categorii asociate: VODKA, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Mont Blanc Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Caracteristicile distinctive ale Vodka Mont Blanc 0.7L sunt următoarele:

  • Ingrediente de calitate superioară: Vodka Mont Blanc este obținută dintr-un amestec de grâu de iarnă bogat în arome, crescut în nordul Franței, și apă pură din regiunea Cognac.
  • Proces de distilare de șase ori: Vodka Mont Blanc este distilată de șase ori folosind o coloană de distilare triplă de ultimă generație, pentru a asigura o puritate și finisare superioară.
  • Sursa apei naturale: Apa folosită în producția vodcăi provine din surse naturale din Franța și este filtrată prin calcar de șampanie, oferind astfel o calitate superioară băuturii.
  • Origine franceză: Mont Blanc Vodka este creată în Franța, având în vedere istoria culinară a țării și pentru a se diferenția de alte vodci produse în Europa de Est.
  • Aromă distinctivă: Vodka are un gust rafinat și aromat, cu note de lămâie, ghimbir dulce și ghips, oferind o experiență plăcută în timpul degustării.
  • Ambalaj elegant: Este livrată într-un ambalaj elegant, subliniind caracterul său premium și atenția acordată detaliilor.
  • Potrivită pentru cocktailuri: Datorită gustului său rotund și neted, Vodka Mont Blanc este o alegere excelentă pentru cocktailuri și alte preparate.

Prin urmare, Vodka Mont Blanc este o băutură alcoolică de înaltă calitate, ce se remarcă prin procesul meticulos de producție și ingredientele selectate cu grijă din regiunea Cognac din Franța.

TRADIȚIA ȘI PASIUNEA

Vă invităm într-o călătorie de excepție, în universul distileriei Mont Blanc Vodka, unde gustul ultra-premium se împletește cu tradițiile vechi și ingredientele locale alese cu migală.

Mont Blanc Vodka se naște din cele mai alese ingrediente locale, cu un accent deosebit pe calitate și autenticitate. Grâul franțuzesc din pitoreasca zonă Picardie, asemenea celor utilizat pentru faimoasele baghete franțuzești, aduce o notă fină și echilibrată, completată de apa cristalină de izvor din regiunea Angeac Champagne, ce învaluie această băutură cu o dulceață splendidă și o transparență ca de diamant.

În spatele fiecărei sticle de Mont Blanc Vodka stă Cellar Master Alan Vincent, o personalitate distinsă în arta distilării, care supraveghează cu pasiune fiecare etapă a producției. Cele cinci distilări delicate sunt cheia ce conferă acelei gustul inconfundabil și o puritate desăvârșită, în concordanță perfectă cu lifestyle-ul franțuzesc actual și tradițiile vechi de generații.

Vodka Mont Blanc seduce încă de la prima degustare, iar secretul său stă în abordarea meticuloasă a procesului de distilare. Maeștrii francezi cunosc că fiecare detaliu contează în definirea unui produs de excepție, iar acestă atenție se reflectă în rezultatul final - o băutură cu gust extraordinar, fină ca zăpada din Alpi și cu o aromatică neutră și armonioasă.

În fiecare picătură de Mont Blanc Vodka se regăsește prospețimea alpină, o notă distinctivă ce le conferă sortimentelor acestei mărci acel "je ne sais quoi", unicitatea greu de definit în cuvinte. Când vei savura Mont Blanc Vodka, vei simți cum timpul se oprește într-o clipă de plăcere și rafinament, iar fiecare sorbitură îți va aminti că frumusețea și gustul autentic sunt cele care fac diferența.

ISTORIA BRANDULUI

Mont Blanc Vodka are o istorie plină de rafinament și inspirație, având la bază ingrediente deosebite și o atenție minuțioasă acordată detaliilor în procesul de producție.

Secretul gustului inconfundabil al Mont Blanc Vodka constă în utilizarea grâului iarna bogat în arome, cultivat în nordul Franței, precum și a apei cristaline din regiunea Cognac, cunoscută pentru puritatea sa. Această combinație perfectă de materii prime de calitate contribuie la obținerea unui produs final distinctiv și fin.

Numele acestei vodka deosebite, Mont Blanc, își are rădăcinile în frumusețea idilică a Alpilor francezi, fiind inspirată de cel mai înalt vârf al acestor munți, mereu acoperit de zăpadă. Peisajul de basm al Alpilor, cu liniștea absolută, aerul pur și echilibrul natural netulburat, oferă o imagine unică în lume, iar Mont Blanc Vodka își dorește să transmită această puritate și frumusețe prin fiecare înghițitură.

Producția Mont Blanc Vodka respectă principiul pas cu pas, la fel ca fiecare pas înainte pe munte care te conduce către vârf. Fiecare ingredient și fiecare detaliu de producție sunt esențiale pentru a crea una dintre cele mai rafinate vodka apreciate de iubitorii de băuturi fine. Fiecare degustare este tratată ca un ritual, iar fiecare pas al acestui ritual, de la alegerea paharului și a companiei, până la numărul de cuburi de gheață, este considerat cu atenție și importanță.

Astfel, Mont Blanc Vodka nu este doar o băutură, ci o experiență, o călătorie în lumea aromelor delicate și a rafinamentului. În fiecare înghițitură se regăsesc esența Alpilor francezi și se celebrează frumusețea naturală și puritatea acestor locuri deosebite. Cu fiecare pahar de Mont Blanc Vodka, savurăm nu doar o licoare de excepție, ci și o călătorie într-un univers al eleganței și al peisajelor feerice.

Review-uri Mont Blanc Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: vodka , mont blanc , vodka franta ,