ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Mont Blanc Pure Diamond Vodka 0.7L

Mont Blanc Pure Diamond Vodka 0.7L - 1
Mont Blanc Pure Diamond Vodka 0.7L
154,49 lei
Fără TVA: 129,82 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 22325

CARACTERISTICI Mont Blanc Pure Diamond Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineFranta
Categorii asociate: VODKA, CADOURI, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Mont Blanc Pure Diamond Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Caracteristicile distinctive ale Vodka Mont Blanc Pure Diamond sunt următoarele:

 • Ediție limitată: Este o vodcă ultra-premium lansată în decembrie 2020 și dedicată primei ascensiuni umane a vârfului Mont Blanc și primelor descoperiri de cristale și minerale valoroase ascunse în ghețarii lanțului muntos Mont Blanc.
 • Design deosebit: Este creată pentru a impresiona și pentru a fi apreciată de adevărații esteticieni și cunoscători ai băuturilor alcoolice fine. Sticla are un design individual, fiind împodobită cu un cristal strălucitor Swarovski și având un aspect luxos, înfățișându-se sub forma unei sticle de aur alb.
 • Puritate înaltă: Vodka Mont Blanc Pure Diamond este distilată cu un grad ridicat de purificare și utilizează cele mai bune ingrediente naturale, ceea ce conferă o calitate superioară și un gust distinctiv, delicat și rotunjit, lăsând în urmă o postgust curat și plăcut.
 • Note de degustare:
  • Vizual: Vodka are un aspect translucid, cristalin și curat, iar "lacrimile" formate pe pahar indică un lichid de corp consistent și dens.
  • Miros: Pe nas, se simt arome proaspete și curate, cu indicii de migdale, condimente ușoare, piper alb, grâu și cereale.
  • Gust: În gură, predomină dulceața persistentă a vaniliei, piperul negru, pâinea de grâu, cu o finisare rotunjită.
 • Eleganță și rafinament: Această vodcă impresionează prin aromele sale și prin prezentarea sa sofisticată, reprezentând esența unui gust profund sofisticat.

Vodka Mont Blanc Pure Diamond se remarcă prin calitatea sa superioară, atenția la detalii și experiența deosebită pe care o oferă celor care o degustă.

TRADIȚIA ȘI PASIUNEA

Vă invităm într-o călătorie de excepție, în universul distileriei Mont Blanc Vodka, unde gustul ultra-premium se împletește cu tradițiile vechi și ingredientele locale alese cu migală.

Mont Blanc Vodka se naște din cele mai alese ingrediente locale, cu un accent deosebit pe calitate și autenticitate. Grâul franțuzesc din pitoreasca zonă Picardie, asemenea celor utilizat pentru faimoasele baghete franțuzești, aduce o notă fină și echilibrată, completată de apa cristalină de izvor din regiunea Angeac Champagne, ce învaluie această băutură cu o dulceață splendidă și o transparență ca de diamant.

În spatele fiecărei sticle de Mont Blanc Vodka stă Cellar Master Alan Vincent, o personalitate distinsă în arta distilării, care supraveghează cu pasiune fiecare etapă a producției. Cele cinci distilări delicate sunt cheia ce conferă acelei gustul inconfundabil și o puritate desăvârșită, în concordanță perfectă cu lifestyle-ul franțuzesc actual și tradițiile vechi de generații.

Vodka Mont Blanc seduce încă de la prima degustare, iar secretul său stă în abordarea meticuloasă a procesului de distilare. Maeștrii francezi cunosc că fiecare detaliu contează în definirea unui produs de excepție, iar acestă atenție se reflectă în rezultatul final - o băutură cu gust extraordinar, fină ca zăpada din Alpi și cu o aromatică neutră și armonioasă.

În fiecare picătură de Mont Blanc Vodka se regăsește prospețimea alpină, o notă distinctivă ce le conferă sortimentelor acestei mărci acel "je ne sais quoi", unicitatea greu de definit în cuvinte. Când vei savura Mont Blanc Vodka, vei simți cum timpul se oprește într-o clipă de plăcere și rafinament, iar fiecare sorbitură îți va aminti că frumusețea și gustul autentic sunt cele care fac diferența.

ISTORIA BRANDULUI

Mont Blanc Vodka are o istorie plină de rafinament și inspirație, având la bază ingrediente deosebite și o atenție minuțioasă acordată detaliilor în procesul de producție.

Secretul gustului inconfundabil al Mont Blanc Vodka constă în utilizarea grâului iarna bogat în arome, cultivat în nordul Franței, precum și a apei cristaline din regiunea Cognac, cunoscută pentru puritatea sa. Această combinație perfectă de materii prime de calitate contribuie la obținerea unui produs final distinctiv și fin.

Numele acestei vodka deosebite, Mont Blanc, își are rădăcinile în frumusețea idilică a Alpilor francezi, fiind inspirată de cel mai înalt vârf al acestor munți, mereu acoperit de zăpadă. Peisajul de basm al Alpilor, cu liniștea absolută, aerul pur și echilibrul natural netulburat, oferă o imagine unică în lume, iar Mont Blanc Vodka își dorește să transmită această puritate și frumusețe prin fiecare înghițitură.

Producția Mont Blanc Vodka respectă principiul pas cu pas, la fel ca fiecare pas înainte pe munte care te conduce către vârf. Fiecare ingredient și fiecare detaliu de producție sunt esențiale pentru a crea una dintre cele mai rafinate vodka apreciate de iubitorii de băuturi fine. Fiecare degustare este tratată ca un ritual, iar fiecare pas al acestui ritual, de la alegerea paharului și a companiei, până la numărul de cuburi de gheață, este considerat cu atenție și importanță.

Astfel, Mont Blanc Vodka nu este doar o băutură, ci o experiență, o călătorie în lumea aromelor delicate și a rafinamentului. În fiecare înghițitură se regăsesc esența Alpilor francezi și se celebrează frumusețea naturală și puritatea acestor locuri deosebite. Cu fiecare pahar de Mont Blanc Vodka, savurăm nu doar o licoare de excepție, ci și o călătorie într-un univers al eleganței și al peisajelor feerice.

Review-uri Mont Blanc Pure Diamond Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: vodka , mont blanc , vodka franta ,