ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beverbach Sherry Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Beverbach Sherry Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L - 1
Beverbach Sherry Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L
327,41 lei
Fără TVA: 275,13 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 24512

CARACTERISTICI Beverbach Sherry Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Alcool43%
CategorieGerman Single Malt
Litraj0.7L
Tara de origineGermania

Descrierea produsului Beverbach Sherry Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

Beverbach Single Malt Sherry Cask Finish este un Whiskey german de excepție, elaborat cu o grijă meticuloasă și o pasiune profundă pentru arta distilării. El provine din celebrul Beverbach Single Malt German Whiskey, cunoscut pentru caracterul său puternic, gustul malțos plăcut și finisajul memorabil.

  • Maturare: După trei ani petrecuți în butoaie de Brandy și Bourbon, Beverbach Single Malt Sherry Cask Finish continuă să-și dezvolte caracterul unic timp de încă șase luni, în butoaie de Sherry. Acest proces de finisare conferă băuturii o aromă bogată și complexă. Rezultatul final este un Whiskey cu nuanțe bogate de lemn și cereale, însoțite de dulcețea subtilă a Sherry-ului. Cu o finisare blândă și echilibrată, acest Whiskey oferă o experiență senzorială rafinată, cu arome fructate și accente lemnoase.
  • Distilare: Beverbach Single Malt Sherry Cask Finish face parte din portofoliul exclusivist al Hardenberg Distillery, o distilerie cu o tradiție îndelungată și o reputație impecabilă. De la cultivarea grâului pe terenurile proprii și până la procesul de distilare și îmbuteliere, fiecare etapă a producției este realizată cu cea mai mare atenție și experiență. Toate ingredientele provin din aceeași regiune - grâu de calitate superioară din culturile proprii, orz din zona învecinată și apă moale din regiunea locală. Aceste ingrediente sunt mestecate, fermentate necurățate și distilate de meșterii distilatori din Hardenberg Distillery.
  • Perfect pentru orice ocazie: Beverbach Single Malt Sherry Cask Finish este o băutură alcoolică rafinată, potrivită pentru orice ocazie. Poate fi savurat pur, la temperatura mâinii, pentru a elibera în mod optim aromele complexe. De asemenea, poate fi servit cu gheață pentru o experiență mai răcoritoare. Indiferent de modul în care îl consumi, acest Whiskey te va cuceri cu gustul său bogat și finisajul memorabil.

Beverbach Single Malt Sherry Cask Finish este o bijuterie a artei de a distila, cu un gust bogat și complex, rezultat dintr-un proces meticulos și din folosirea celor mai bune ingrediente. Este un Whiskey care merită să fie savurat cu plăcere în compania prietenilor sau pentru a sărbători momentele speciale din viața ta. De la Hardenberg Distillery direct în paharul tău, această băutură alcoolică germană te va surprinde plăcut la fiecare înghițitură.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria distileriei Hardenberg începe în nordul Germaniei, fiind strâns legată de regiunea sa istorică și tradițiile locale în distilarea alcoolului. Distileria Hardenberg a fost fondată în secolul al XVII-lea, fiind una dintre cele mai vechi distilerii din Germania. Ea a fost inițial parte a castelului Hardenberg, care a servit ca reședință nobiliară pentru familia von Hardenberg.

În acele timpuri, distilarea era o activitate comună în rândul moșiilor nobiliare, fiind o modalitate de a valorifica surplusul de cereale și fructe. Distileria Hardenberg a început prin producerea de rachiu din cereale, o tradiție care s-a păstrat de-a lungul secolelor.

Pe măsură ce tehnologia de distilare s-a dezvoltat și gusturile s-au schimbat, distileria Hardenberg a adaptat și diversificat gama de produse. În secolul al XIX-lea, cu creșterea popularității băuturilor spirtoase rafinate, Hardenberg a început să producă și lichioruri, în special lichioruri de fructe, care au devenit rapid populare în regiune.

Un moment important în istoria distileriei a fost reconstrucția și modernizarea acesteia în secolul al XX-lea, perioadă în care s-au implementat tehnici moderne de distilare și îmbuteliere. Această modernizare a permis Hardenberg să-și mărească producția și să-și extindă piața, exportând produsele în alte regiuni ale Germaniei și chiar în străinătate.

Distileria Hardenberg este cunoscută și pentru legătura sa cu cultura și tradițiile locale. Ea organizează frecvent tururi și degustări, oferind vizitatorilor posibilitatea de a experimenta procesul de distilare și de a afla mai multe despre istoria și produsele sale.

Astăzi, Hardenberg continuă să fie o distilerie de familie, păstrând tradițiile și metodele de producție transmise de-a lungul generațiilor, totodată inovând și adaptându-se cerințelor pieței moderne. Gama sa de produse include acum o varietate de spirtoase, de la tradiționalul rachiu german la lichioruri inovative și whisky-uri artizanale.

Review-uri Beverbach Sherry Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun