ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beverbach Tequila Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Beverbach Tequila Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L - 1
Beverbach Tequila Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L
327,41 lei
Fără TVA: 275,13 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 20275

CARACTERISTICI Beverbach Tequila Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Alcool43%
CategorieGerman Single Malt
Litraj0.7L
Tara de origineGermania

Descrierea produsului Beverbach Tequila Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

Whiskey-ul Beverbach Single Malt Tequila Cask Finish este o adevărată capodoperă a distilării, pornind de la ingrediente de calitate superioară și procese de producție atent controlate. Acest whiskey se remarcă prin arome și gusturi distincte, aducând în prim plan caracterul puternic și bogat al single malt-ului german.

  • Maturare: După ce a petrecut trei ani maturând în butoaie de Brandy și Bourbon, aventura gustului continuă pentru Beverbach Single Malt Tequila Cask Finish. Timp de încă șase luni, acest whiskey de excepție este lăsat să se odihnească în tequilafășuri, adăugându-i o notă unică și surprinzătoare. Rezultatul este o explozie de arome și texturi care vor cuceri simțurile.
  • Aromă completă și elegantă: Caracterul uimitor al acestui whiskey se manifestă prin arome subtile de lemn și maturitate, completate de nuanțe delicate de fructe verzi. Cu un gust rotund și armonios, această băutură alcătuită din ingrediente de cea mai bună calitate oferă o experiență gustativă complexă, plină de dulceață și echilibru. 
  • Tradiție și experiență: Beverbach Single Malt Tequila Cask Finish face parte din portofoliul exclusiv al Hardenberg Distillery, o destilerie cu o bogată tradiție în producția de spirtoase de înaltă calitate. Fiecare etapă a procesului de producție este realizată cu grijă și experiență, începând de la cultivarea grâului propriu până la distilarea și maturarea în butoaie. Acest control riguros al fiecărei etape asigură calitatea superioară și unicitatea fiecărui pahar de Beverbach Single Malt Tequila Cask Finish.
  • Perfect pentru orice ocazie: Acest whiskey deosebit poate fi savurat într-o varietate de moduri, de la pur și la temperatura camerei, până la servirea cu gheață. Indiferent de preferințele tale, Beverbach Single Malt Tequila Cask Finish va aduce mereu o notă de eleganță și rafinament la orice ocazie.

Beverbach Single Malt Tequila Cask Finish este un whiskey care se remarcă prin complexitatea sa, fiind rezultatul unei atenții deosebite la detalii și a pasiunii pentru tradiția distilării fine. Acesta este un deliciu pentru simțuri și un punct de atracție pentru iubitorii de băuturi alcoolice de calitate superioară. Cu fiecare pahar, vei putea experimenta o călătorie a gustului în lumea fascinantă a whiskey-urilor fine.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria distileriei Hardenberg începe în nordul Germaniei, fiind strâns legată de regiunea sa istorică și tradițiile locale în distilarea alcoolului. Distileria Hardenberg a fost fondată în secolul al XVII-lea, fiind una dintre cele mai vechi distilerii din Germania. Ea a fost inițial parte a castelului Hardenberg, care a servit ca reședință nobiliară pentru familia von Hardenberg.

În acele timpuri, distilarea era o activitate comună în rândul moșiilor nobiliare, fiind o modalitate de a valorifica surplusul de cereale și fructe. Distileria Hardenberg a început prin producerea de rachiu din cereale, o tradiție care s-a păstrat de-a lungul secolelor.

Pe măsură ce tehnologia de distilare s-a dezvoltat și gusturile s-au schimbat, distileria Hardenberg a adaptat și diversificat gama de produse. În secolul al XIX-lea, cu creșterea popularității băuturilor spirtoase rafinate, Hardenberg a început să producă și lichioruri, în special lichioruri de fructe, care au devenit rapid populare în regiune.

Un moment important în istoria distileriei a fost reconstrucția și modernizarea acesteia în secolul al XX-lea, perioadă în care s-au implementat tehnici moderne de distilare și îmbuteliere. Această modernizare a permis Hardenberg să-și mărească producția și să-și extindă piața, exportând produsele în alte regiuni ale Germaniei și chiar în străinătate.

Distileria Hardenberg este cunoscută și pentru legătura sa cu cultura și tradițiile locale. Ea organizează frecvent tururi și degustări, oferind vizitatorilor posibilitatea de a experimenta procesul de distilare și de a afla mai multe despre istoria și produsele sale.

Astăzi, Hardenberg continuă să fie o distilerie de familie, păstrând tradițiile și metodele de producție transmise de-a lungul generațiilor, totodată inovând și adaptându-se cerințelor pieței moderne. Gama sa de produse include acum o varietate de spirtoase, de la tradiționalul rachiu german la lichioruri inovative și whisky-uri artizanale.

Review-uri Beverbach Tequila Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun