ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beverbach Mizunara Oak Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Beverbach Mizunara Oak Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L - 1
Beverbach Mizunara Oak Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L
327,41 lei
Fără TVA: 275,13 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 28230

CARACTERISTICI Beverbach Mizunara Oak Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Alcool43%
CategorieGerman Single Malt
Litraj0.7L
Tara de origineGermania

Descrierea produsului Beverbach Mizunara Oak Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

CARACTERISTICI

În universul exclusivist al băuturilor fine, Whiskey-ul Beverbach Single Malt German Mizunara Cask Finish se remarcă ca o adevărată comoară. Acest whiskey este o prezență deosebită în portofoliul Distileriei Hardenberg, care aduce cu sine o tradiție îndelungată și o pasiune profundă pentru arta distilării.

Ceea ce face Beverbach Single Malt German Whiskey atât de special este atenția meticuloasă acordată fiecărui aspect al procesului de producție. De la cerealele cultivate în zona locală până la apa moale provenită din regiune, fiecare ingredient contribuie la calitatea excepțională a acestui whiskey. Master distilatorii de la Hardenberg Distillery sunt cei care transformă aceste ingrediente într-un lichid distilat deosebit.

  • Maturare: Pentru a atinge maturitatea și complexitatea pe care le găsim în Beverbach Single Malt Mizunara Cask Finish, acest whiskey a parcurs o călătorie lungă și atent gestionată. După trei ani petrecuți în butoaie de coniac și bourbon, acesta este translat în butoaie de stejar japonez Mizunara pentru încă șase luni, unde își dezvoltă gustul unic.
  • Experiența aromatică: La prima înălțare a paharului, vei fi întâmpinat de arome calde, cu nuanțe delicate de lemn, completate armonios de vanilie și condimente dulci. Gustul aduce cu sine note ușor lemnoase și un final lung, acompaniate de accente subtile de vanilie. Este o adevărată plăcere pentru simțuri, cu un echilibru deplin și o notă ușoară de vanilie și miere.

Whiskey-ul Beverbach Single Malt Mizunara Cask Finish nu este doar o băutură alcoolică, este o experiență unică pentru cei care apreciază arta și măiestria producției de whiskey. Cu aroma sa complexă și gustul bogat, acest whiskey va rămâne cu siguranță întipărit în memoria ta gustativă. Descoperă acest elixir prețios și bucură-te de fiecare înghițitură, savurând fiecare nuanță a sa. Îndrăznește să explorezi lumea fascinantă a whiskey-ului cu Beverbach Single Malt Mizunara Cask Finish !

ISTORIA BRANDULUI

Istoria distileriei Hardenberg începe în nordul Germaniei, fiind strâns legată de regiunea sa istorică și tradițiile locale în distilarea alcoolului. Distileria Hardenberg a fost fondată în secolul al XVII-lea, fiind una dintre cele mai vechi distilerii din Germania. Ea a fost inițial parte a castelului Hardenberg, care a servit ca reședință nobiliară pentru familia von Hardenberg.

În acele timpuri, distilarea era o activitate comună în rândul moșiilor nobiliare, fiind o modalitate de a valorifica surplusul de cereale și fructe. Distileria Hardenberg a început prin producerea de rachiu din cereale, o tradiție care s-a păstrat de-a lungul secolelor.

Pe măsură ce tehnologia de distilare s-a dezvoltat și gusturile s-au schimbat, distileria Hardenberg a adaptat și diversificat gama de produse. În secolul al XIX-lea, cu creșterea popularității băuturilor spirtoase rafinate, Hardenberg a început să producă și lichioruri, în special lichioruri de fructe, care au devenit rapid populare în regiune.

Un moment important în istoria distileriei a fost reconstrucția și modernizarea acesteia în secolul al XX-lea, perioadă în care s-au implementat tehnici moderne de distilare și îmbuteliere. Această modernizare a permis Hardenberg să-și mărească producția și să-și extindă piața, exportând produsele în alte regiuni ale Germaniei și chiar în străinătate.

Distileria Hardenberg este cunoscută și pentru legătura sa cu cultura și tradițiile locale. Ea organizează frecvent tururi și degustări, oferind vizitatorilor posibilitatea de a experimenta procesul de distilare și de a afla mai multe despre istoria și produsele sale.

Astăzi, Hardenberg continuă să fie o distilerie de familie, păstrând tradițiile și metodele de producție transmise de-a lungul generațiilor, totodată inovând și adaptându-se cerințelor pieței moderne. Gama sa de produse include acum o varietate de spirtoase, de la tradiționalul rachiu german la lichioruri inovative și whisky-uri artizanale.

Review-uri Beverbach Mizunara Oak Cask Finish German Single Malt Whisky 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun