Angostura, cunoscuta in intreaga lume pentru istoria bogata in crearea celor mai bune bitteruri, si-a extins colectia cu un noi sortimente deosebite care includ si bitter-ul de cacao. Acest sortiment este realizat din cea mai buna cacao Trinitario recoltata local, din Trinidad si Tabago, fiind una dintre putinele tari recunoscute ca producator 100% de cacao fina si aromata. Acest lucru asociat cu 200 de ani de experienta in crearea de bitter au dus la aceasta noua aroma blanda de cacao.
Notele principale de cacao amara sunt imbinate cu accente florale, nuci si o infuzie indrazneata de plante aromatice. Fiind foarte versatil, acest bitter te provoaca sa fii creativ si sa experimentezi. Se potriveste cu o gama larga de bauturi spirtoase, in clasicul Espresso Martini, aduce o aroma complexa a gustului in deserturi si mancaruri sarate fine.
Torchiato di Fregona este o excelenta in randul vinurilor de desert italiene, o adevarata surpriza pentru cei care vor sa cunoasca vinurile autohtone ..
Amaro di Angostura cu greu poate fi comparat cu alți reprezentanți ai categoriei. Spre deosebire de bitter-ul tipic din plante, notele amare ale Amaro..
Povestea Angostura se naste in anul 1824 cand Dr. Siegert si-a perfectionat reteta pentru bitter in orasul Angostura din Venezuela. In anul 1875 compa..
Angostura este unul dintre principalii producatori de rom din Caraibe si are o colectie superba de romuri fiind si liderul pietei mondiale pentru bitt..