ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L

Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L - 1
Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L - 2
Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L - 1
Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L - 2
Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L
195,68 lei
Fără TVA: 164,44 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 31404

CARACTERISTICI Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L

Alcool38%
CategorieBitter
Litraj0.7L
Tara de origineRusia

Descrierea produsului Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L

CARACTERISTICI

Bitterul Beluga Hunting Berry este o băutură alcoolică remarcabilă, cunoscută pentru combinația sa armonioasă de ingrediente și gustul său bogat și delicat. Iată mai multe detalii despre caracteristicile sale distinctive:

 • Selecție riguroasă de ingrediente naturale: Beluga Hunting Berry se remarcă prin selecția sa atentă de plante și fructe, care contribuie la complexitatea și profunzimea sa. Printre ingredientele cheie se numără merișoarele, afinele roșii, coacăzele, cătina, scorțișoara, anasonul, măceșele și floarea de tei. Fiecare dintre aceste plante este cunoscută pentru aportul său distinct la gustul și aroma biterului.
 • Apă artesiană de cea mai bună calitate: Calitatea apei este esențială în producerea oricărei băuturi alcoolice. Beluga Hunting Berry utilizează apă arteziană pură, care provine din izvoare naturale, contribuind la finetea și prospețimea sa. Această apă adaugă un nivel suplimentar de puritate și echilibru gustului.
 • Spirit de malt de înaltă calitate: Spiritul de malt utilizat în prepararea acestui bitter este selectat cu grijă pentru a asigura o bază solidă și complexă pentru aromele și aromele adăugate ulterior. Acest ingredient contribuie la profunzimea și rafinamentul general al băuturii.
 • Infuzie de citrice aromatică: Pentru a adăuga o notă subtilă și luminoasă la gust, Beluga Hunting Berry include o infuzie de citrice bazată pe coaja de lime și portocală. Aceasta aduce un echilibru perfect între dulceața citricelor și amărăciunea delicată, completând armonios celelalte arome din compoziție.
 • Gust moale și bogat: Rezultatul final este o băutură cu un gust moale și bogat, care combină perfect aromele dulci și amărui. Cu o concentrație de alcool de 38% pe volum, acest bitter oferă o experiență echilibrată și plină de caracter.

Beluga Hunting Berry este mult mai mult decât o băutură alcoolică obișnuită. Este o experiență gustativă complexă, potrivită pentru momente speciale sau pentru a vă răsfăța papilele gustative cu aromele sale unice. Savurează-l și descoperă lumea sa de arome subtile și profunde.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție al Beluga Hunting Bitters este o artă meticuloasă, marcată de o combinație între metode tradiționale și tehnologie modernă. Maestrul distilierilor Beluga supraveghează fiecare etapă pentru a asigura excelența.

 1. Selecția ingredientelor: Călătoria Beluga începe cu selecția atentă a plantelor, unde meșterii experimentați aleg manual fiecare element. Acest proces meticulos garantează că doar cele mai fine plante sunt alese, respectând angajamentul brandului față de calitate.
 2. Macerare: Macerarea dublă este inima creației Beluga Hunting. Plantele și fructele alese trec printr-o macerare separată, un proces care intensifică și accentuează aromele lor unice. Această metodă asigură că esența fiecărei plante este capturată în mod perfect.
 3. Arta amestecului: Maeștrii Beluga posedă o înțelegere profundă a aromelor. Aceștia amestecă cu pricepere plantele infuzate într-o ordine și proporție precis definite. Această jonglerie delicată creează un amestec complex care îmbină armonios elementele botanice variate.
 4. Cryo-processare: Într-o reușită tehnologică, infuzia trece prin cryo-processare. Acest pas inovator, care implică temperaturi extrem de scăzute, păstrează aromele și gusturile delicate, rezultând un bitter cu un gust vibrant și revigorant.
 5. Filtrarea pentru perfecțiune: Înainte de a fi îmbuteliat, lichidul trece printr-o filtrare meticuloasă. Acest ultim detaliu asigură că bitter-ul Beluga Hunting atinge echilibrul dorit, rezultând un gust neted și rafinat care încântă palatul.

Beluga Hunting Bitter este o dovadă a fuziunii dintre tradiție, artă și tehnologie, oferind cunoscătorilor o experiență cu adevărat excepțională și armonioasă a gustului.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Beluga strălucește ca o perlă în coroana Rusiei, fiind un nume venerat în lumea vodcăi. Această poveste de succes își are rădăcinile în pitorescul oraș Kemerovo, din regiunea Siberia, unde a fost înființată în îndepărtatul an 1900. De la început, misiunea acestei distilerii a fost simplă, dar profundă: să creeze vodcă de cea mai înaltă calitate, cu un accent deosebit pe tradiție și rafinament.

În decursul secolelor, distileria Beluga a câștigat o reputație strălucitoare datorită metodelor sale artizanale de producție și selecției riguroase a materiilor prime. Folosind apa cristalină din izvoarele artesiene locale și grâu de cea mai bună calitate, crescut în inima câmpurilor rusești, Beluga a demonstrat un angajament neclintit față de detaliu și o pasiune arzătoare pentru calitate. Aceste elemente au colaborat în armonie pentru a da naștere unei opere de artă lichide - Vodca Beluga.

Cu inspirație din sălbăticia Siberiei și stilul de viață al vânătorilor, maeștrii de la Beluga au creat cu mândrie Beluga Hunting Noble Bitters. Acest produs nobil se naște în inima Siberiei, sub supravegherea meticuloasă a blenderilor de top care păstrează cu sfințenie secretul producției de vodcă Beluga.

Într-o reverență adâncă pentru tradiție, Bitter-urile rusești Beluga Noble sunt înzestrate cu un detaliu unic. Fiecare sticlă este personalizată cu atenție și pasiune, prin adăugarea manuală a unui mic pește Beluga. Acest simbol nobil este în același timp o marcă a familiei Beluga și o asigurare a celei mai înalte calități a produsului. Fiecare sticlă poartă cu sine nu doar băutura distileriei, ci și o istorie bogată și o tradiție autentică, transmise de-a lungul generațiilor. Distileria Beluga nu este doar o producătoare de vodcă; este o păstrătoare a unui moșteniri lichide prețioase, călăuzindu-ne într-o experiență cu adevărat nobilă în lumea vodcăi.

Review-uri Beluga Hunting Berry Bitter 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun