ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beluga Transatlantic Racing Vodka 0.7L

Beluga Transatlantic Racing Vodka 0.7L - 1
Beluga Transatlantic Racing Vodka 0.7L
269,99 lei
Fără TVA: 226,88 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 33250

CARACTERISTICI Beluga Transatlantic Racing Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineRusia
Categorii asociate: VODKA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Beluga Transatlantic Racing Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Beluga Transatlantic Racing Vodka este o băutură alcoolică distinsă și deosebită, cu o istorie fascinantă și caracteristici unice. Iată mai multe informații despre această vodka excepțională:

 • O poveste de succes în lumea iahturilor: Beluga Transatlantic Racing Vodka este un tribut adus echipei de yachting Beluga, care a obținut victorii strălucite în competiții de prestigiu precum Louis Vuitton Trophy 2008, Audi MedCup 2008, TP52 World Championship și Melges 32 în regatele din Mediterana și Atlantic. Această legătură cu lumea iahturilor adaugă un element de prestigiu și aventură acestei băuturi.
 • Un proces de fabricație inovator: Unul dintre aspectele definitorii ale Beluga Transatlantic Racing Vodka este procesul său de fabricație inovator. În timpul filtrării, spirtoasa trece prin bumbac natural, un proces care contribuie la caracterul său distinct. Acest procedeu unic, în care se folosește bumbacul, conferă vodcii o finețe și puritate notabilă.
 • Perioada de odihnă prelungită: Un alt element care diferențiază Beluga Transatlantic Racing Vodka este perioada de odihnă prelungită de 45 de zile. Acest lucru îi permite să-și dezvolte caracterul delicat și să-și definească gustul subtil. Această atenție la detalii asigură că fiecare înghițitură oferă o experiență excepțională.
 • Gust fresh și finețe: Datorită tratamentului și filtrării speciale, Beluga Transatlantic Racing Vodka impresionează cu un gust proaspăt și o finețe deosebită. Înghițiturile sale se desfășoară catifelat pe limbă, lăsând în urmă un postgust memorabil și distinct.
 • Design inspirat de marea adâncime: Designul sticlei reflectă pasiunea pentru lumea maritimă. Eticheta prezintă un ancoră aurie pe un fundal albastru marin profund, aducând în minte apele adânci ale oceanului. Pe gâtul sticlei, poți observa un mic pește Beluga strălucitor în aur, aducând un accent elegant.

Beluga Transatlantic Racing Vodka nu este doar o băutură, ci o experiență. Cu o legătură puternică cu lumea yachtingului, procesul său de fabricație inovator și gustul său deosebit, această vodka este perfectă pentru cei care apreciază finețea și aventura. Este un tribut adus excelenței și pasiunii pentru marea albastră.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Beluga este o vodcă premium produsă în Rusia de către distileria Beluga. Această băutură este recunoscută pentru calitatea sa superioară și pentru procesul de producție meticulos. Iată câteva etape cheie ale procesului de producție al vodka Beluga:

 1. Selecția ingredientelor: Beluga este produsă utilizând ingrediente de cea mai înaltă calitate. Selecția grâului, apei și a drojdiilor este deosebit de importantă pentru obținerea unui produs final excepțional.
 2. Fermentația: Grâul selectat este procesat și apoi utilizat pentru a produce un amestec de fermenți și drojdii. Acest amestec este apoi fermentat, permițând conversia zaharurilor în alcool sub acțiunea drojdiilor.
 3. Distilarea: Procesul de distilare este crucial pentru obținerea calității superioare a vodcii Beluga. Amestecul fermentat este distilat de mai multe ori, într-un sistem de distilare continuă, pentru a obține un alcool pur și rafinat.
 4. Filtrarea: După distilare, vodca este supusă unui proces de filtrare riguros.
 5. Maturarea: După filtrare, Beluga este lăsată să se odihnească și să se maturizeze. Acest proces permite amestecului să-și dezvolte aromele și caracteristicile unice.
 6. Adăugarea de ingrediente speciale: Un aspect distinctiv al vodcai Beluga este adăugarea de ingrediente speciale după maturare. Acestea pot include extracte de lemn și adaosuri de miere, care adaugă complexitate și profunzime gustului.
 7. Îmbutelierea: După finalizarea procesului de producție, Beluga este îmbuteliată în sticle elegante și de înaltă calitate, pregătite pentru a fi livrate și savurate de către consumatori.

Este important de menționat că procesul de producție al Beluga implică atenție la detalii și respectarea unor standarde ridicate, pentru a asigura calitatea și consistența produsului final.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Beluga este una dintre cele mai cunoscute și apreciate distilerii de vodcă din Rusia. Acesta este un scurt rezumat al istoriei distileriei Beluga:

Distileria Beluga a fost fondată în anul 1900 în orașul Kemerovo, situat în regiunea Siberia din Rusia. Inițial, distileria producea vodcă pentru consumul local, având un focus pe calitate și tradiție.

De-a lungul anilor, distileria Beluga și-a câștigat o reputație pentru metodele sale de producție artizanale și selecția riguroasă a ingredientelor. Aceasta utilizează apa cristalină din izvoarele artesiene din regiune, precum și grâu de înaltă calitate provenit din câmpurile rusești. Această atenție la detalii și pasiunea pentru calitate au contribuit la crearea unui produs deosebit.

Una dintre cele mai cunoscute și apreciate vodci produse de distileria Beluga este Beluga Noble Russian Vodka. Această vodcă superioară este distilată de mai multe ori și maturată în mod special, ceea ce îi conferă un gust fin și echilibrat. Beluga Noble Russian Vodka este renumită pentru aroma sa subtilă și netedă, precum și pentru prezentarea sa elegantă într-o sticlă de sticlă albă distinctivă.

Distileria Beluga a câștigat recunoaștere internațională pentru produsele sale de calitate superioară. A fost distinsă cu numeroase premii și medalii la competițiile și expozițiile din industria băuturilor alcoolice.

Astăzi, Beluga este considerată o marcă de prestigiu în lumea vodcii și este apreciată de cunoscătorii și iubitorii de vodcă din întreaga lume. Distileria continuă să aducă inovație și perfecțiune în producția sa, menținând tradiția și pasiunea pentru calitate care a definit-o de-a lungul istoriei sale.

Review-uri Beluga Transatlantic Racing Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun