ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L

Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L - 1
Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L - 2
Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L - 1
Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L - 2
Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L
205,92 lei
Fără TVA: 173,04 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 33254

CARACTERISTICI Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L

Alcool40%
CategorieBitter
Litraj0.7L
Tara de origineRusia
Categorii asociate: APERITIVE, BITTER, PRODUSE NOI, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L

CARACTERISTICI

Povestea gustului unic al lui Beluga Hunting Herbal începe cu o selecție meticuloasă de ingrediente naturale. Maestrul amestecător a ales cu grijă plantele care vor defini gustul acestui bitter remarcabil. Dar ce face acest bitter atât de special?

 • Ingrediente selecționate cu grijă: Primul ingredient de bază este spiritul de malț, o alegere de calitate care adaugă profunzime și caracter. Apa folosită în acest elixir este arteziană, oferind o compoziție moale și armonioasă.
 • Amestecul Aromatic: Povestea gustului este scrisă cu arome bogate și esențe naturale. Iată câteva dintre ingredientele cheie care definesc Beluga Hunting Herbal:
  • Pelinița: adaugă o notă ușor amară, conferind profunzime băuturii.
  • Anason: aduce un caracter dulce și aromatic, perfect echilibrat.
  • Coajă de stejar: contribuie la complexitatea gustului, oferind subtonuri lemnoase.
  • Sunătoare: adaugă o notă subtilă de ierburi și flori.
  • Migdale de cedru și muguri de pin: Aromele lor lemnoase și ușor dulci completează perfecțiunea gustului.
  • Frunze de cireș, hamei, ghimbir și coriandru: completează spectrul de arome, aducând note florale, iuți și condimentate.
 • Producție exclusivă: Beluga Hunting Herbal este rezultatul unor tehnologii de producție unice, care îmbină arta distilării cu atenția la detalii. Producătorii maeștri îmbină aceste ingrediente cu precizie, accentuând gusturile și aromele fiecăreia pentru a obține un amestec rafinat și savuros.
 • O experiență a gustului: Beluga Hunting Herbal este mai mult decât o băutură, este o experiență gustativă de neegalat. Poate fi savurat pur, ca un digestiv elegant, sau poate fi folosit pentru a crea cocktailuri cu adevărat speciale. Cu fiecare înghițitură, vei descoperi o nouă notă, o nouă dimensiune a acestui bitter complex.

Beluga Hunting Herbal este un elixir care aduce împreună natura și artizanatul pentru a vă oferi o experiență gustativă inimitabilă. Dacă dorești să adaugi ceva cu adevărat special în colecția ta de băuturi, Beluga Hunting Herbal este alegerea perfectă. Explorează această lume fascinantă a gusturilor și aromelor unice.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție al Beluga Hunting Herbal este o artă meticuloasă, marcată de o combinație între metode tradiționale și tehnologie modernă. Maestrul distilierilor Beluga supraveghează fiecare etapă pentru a asigura excelența.

 1. Selecția ingredientelor: Călătoria Beluga începe cu selecția atentă a plantelor, unde meșterii experimentați aleg manual fiecare element. Acest proces meticulos garantează că doar cele mai fine plante sunt alese, respectând angajamentul brandului față de calitate.
 2. Macerare: Macerarea dublă este inima creației Beluga Hunting. Plantele și fructele alese trec printr-o macerare separată, un proces care intensifică și accentuează aromele lor unice. Această metodă asigură că esența fiecărei plante este capturată în mod perfect.
 3. Arta amestecului: Maeștrii Beluga posedă o înțelegere profundă a aromelor. Aceștia amestecă cu pricepere plantele infuzate într-o ordine și proporție precis definite. Această jonglerie delicată creează un amestec complex care îmbină armonios elementele botanice variate.
 4. Cryo-processare: Într-o reușită tehnologică, infuzia trece prin cryo-processare. Acest pas inovator, care implică temperaturi extrem de scăzute, păstrează aromele și gusturile delicate, rezultând un bitter cu un gust vibrant și revigorant.
 5. Filtrarea pentru perfecțiune: Înainte de a fi îmbuteliat, lichidul trece printr-o filtrare meticuloasă. Acest ultim detaliu asigură că bitter-ul Beluga Hunting atinge echilibrul dorit, rezultând un gust neted și rafinat care încântă palatul.

Beluga Hunting Bitter este o dovadă a fuziunii dintre tradiție, artă și tehnologie, oferind cunoscătorilor o experiență cu adevărat excepțională și armonioasă a gustului.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Beluga strălucește ca o perlă în coroana Rusiei, fiind un nume venerat în lumea vodcăi. Această poveste de succes își are rădăcinile în pitorescul oraș Kemerovo, din regiunea Siberia, unde a fost înființată în îndepărtatul an 1900. De la început, misiunea acestei distilerii a fost simplă, dar profundă: să creeze vodcă de cea mai înaltă calitate, cu un accent deosebit pe tradiție și rafinament.

În decursul secolelor, distileria Beluga a câștigat o reputație strălucitoare datorită metodelor sale artizanale de producție și selecției riguroase a materiilor prime. Folosind apa cristalină din izvoarele artesiene locale și grâu de cea mai bună calitate, crescut în inima câmpurilor rusești, Beluga a demonstrat un angajament neclintit față de detaliu și o pasiune arzătoare pentru calitate. Aceste elemente au colaborat în armonie pentru a da naștere unei opere de artă lichide - Vodca Beluga.

Cu inspirație din sălbăticia Siberiei și stilul de viață al vânătorilor, maeștrii de la Beluga au creat cu mândrie Beluga Hunting Noble Bitters. Acest produs nobil se naște în inima Siberiei, sub supravegherea meticuloasă a blenderilor de top care păstrează cu sfințenie secretul producției de vodcă Beluga.

Într-o reverență adâncă pentru tradiție, Bitter-urile rusești Beluga Noble sunt înzestrate cu un detaliu unic. Fiecare sticlă este personalizată cu atenție și pasiune, prin adăugarea manuală a unui mic pește Beluga. Acest simbol nobil este în același timp o marcă a familiei Beluga și o asigurare a celei mai înalte calități a produsului. Fiecare sticlă poartă cu sine nu doar băutura distileriei, ci și o istorie bogată și o tradiție autentică, transmise de-a lungul generațiilor. Distileria Beluga nu este doar o producătoare de vodcă; este o păstrătoare a unui moșteniri lichide prețioase, călăuzindu-ne într-o experiență cu adevărat nobilă în lumea vodcăi.

Review-uri Beluga Hunting Herbal Bitter 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun