ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Belvedere Vodka 0.7L

Belvedere Vodka 0.7L - 1
Belvedere Vodka 0.7L
179,99 lei
Fără TVA: 151,25 lei
 • Disponibilitate: Stoc Epuizat
 • Cod: 4015

CARACTERISTICI Belvedere Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de originePolonia
Categorii asociate: VODKA, , Total Sale

Descrierea produsului Belvedere Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Belvedere Vodka emană o tradiție de secole din inima Poloniei. Distileria sa, ridicată în anul 1910, poartă în pereții ei povestea rafinată a producerii unei licori fine și autentice. Această băutură nobilă are rădăcini adânci, bazându-se pe o rețetă cu o istorie impresionantă de 600 de ani.

În 1996, Belvedere a făcut istorie în lumea băuturilor alcoolice când a fost lansată în Statele Unite ale Americii. A fost nu doar o vodcă obișnuită; a fost pioniera în categoria super premium, stabilind noi standarde pentru eleganță și calitate. Astfel, Belvedere a devenit sinonimă cu rafinamentul și luxul.

 • Certificare Kosher: Belvedere nu este doar o băutură de excepție, ci și o expresie a respectului față de tradițiile culturale. Este cu mândrie certificată Kosher, respectând în mod riguros cerințele legale ale producției de vodcă poloneză. Această certificare reprezintă un angajament profund pentru calitate și autenticitate în fiecare picătură de Belvedere.
 • Mirosul: Când deschizi o sticlă de Belvedere, vei fi întâmpinat de nuanțe subtile de vanilie, caracteristici blânde și moi care anticipază o experiență senzorială remarcabilă.
 • Gustul: Prima înghițitură dezvăluie bogăția și catifelarea, iar aromele de vanilie și piper alb dansează pe papilele tale gustative, creând o sinfonie armonioasă de senzații.
 • Finisul: Experiența se încheie cu note elegante de migdale și nuci de Brazilia, lăsând o amprentă memorabilă și completă.
 • Recomandări pentru Savurare: Belvedere este o vodcă ce merită să fie savurată cu atenție și rafinament. Poate fi apreciată în starea ei pură sau poate constitui baza pentru cocktailuri sofisticate. Indiferent de alegere, temperaturile recomandate pentru servire se încadrează în jurul a 8°C, oferindu-i astfel posibilitatea de a-și revela pe deplin complexitatea și profunzimea.

Belvedere Vodka nu este doar o băutură, ci o operă de artă a tradiției poloneze, îmbinată cu inovația și rafinamentul secolului XXI. O alegere care aduce o notă de distincție oricărei ocazii.

ETAPE DE PRODUCȚIE
 1. Procesul Belvedere începe cu selecția atentă a grâului de aur, provenind din regiunile fertile ale Poloniei. Această alegere meticuloasă asigură calitatea superioară și gustul fin al vodcii Belvedere.
 2. Grâul selectat este măcinat cu grijă pentru a obține un amestec fin de făină de grâu. Acest proces este esențial pentru extragerea maximă a aromei naturale și a caracteristicilor distinctive ale grâului.
 3. Miezul de grâu este transformat în pastă, apoi supus procesului de fermentație. Drojdiile speciale sunt adăugate pentru a converti zaharurile în alcool, creând un lichid denumit "miez de grâu distilat".
 4. Belvedere utilizează o tehnică de distilare continuă, o metodă clasică poloneză. Această abordare încetinește procesul și permite separarea atentă a alcoolului de impurități, rezultând un distilat extrem de pur.
 5. Pentru a aduce vodca la nivelul său excepțional de claritate, Belvedere folosește un sistem de filtrare cu cărbune activ. Această etapă elimină impuritățile și conferă vodcii o netezime remarcabilă.
 6. Distilatul este apoi amestecat cu apa provenind din propriile izvoare ale Belvedere, într-un proces atent de ajustare a concentrației alcoolice. Această etapă permite echilibrarea perfectă a gustului și texturii vodcii.
 7. Calitatea vodcii Belvedere este verificată prin teste riguroase de degustare și analize chimice. Numai loturile care îndeplinesc standardele înalte ale mărcii sunt aprobate pentru îmbuteliere.
 8. Vodka Belvedere, acum perfectă în puritatea sa, este îmbuteliată în sticle de un design distinctiv. Fiecare sticlă este atent etichetată și ambalată, pregătită să ajungă în mâinile cunoscătorilor și iubitorilor de vodcă de calitate.

Procesul de producție al vodcii Belvedere reflectă angajamentul față de calitate, precizie și puritate, aducând pe piață o băutură deosebită, cu caracteristicile distincte ale grâului polonez și atenția la detalii specifică tradiției poloneze în producția de vodcă.

ISTORIA BRANDULUI

Belvedere este un brand premium de vodka care își are originile în Polonia și are o istorie interesantă în lumea băuturilor alcoolice.

Fiind lansată în anul 1996 și a fost una dintre primele vodka de lux care a fost produsă în întregime în Polonia. Numele "Belvedere" a fost inspirat de Palatul Belweder din Varșovia, un simbol al eleganței și rafinamentului. Această alegere a numelui evidențiază ambiția brandului de a se asocia cu o imagine de elită și calitate superioară.

Producția Belvedere Vodka se bazează pe tradiția poloneză a producerii de vodcă și utilizează ingrediente de înaltă calitate, inclusiv secară poloneză "Dankowskie Zlote" și apa din propriul puț artezian. Procesul de producție implică distilarea repetată, filtrarea și amestecarea cu apă adusă din propria fântână artizanală.

Belvedere a devenit rapid un nume de referință în lumea băuturilor alcoolice fine. Calitatea sa a fost recunoscută prin numeroase premii și aprecieri din partea experților din industrie.

Un aspect care a adus notorietate pentru brndul Belvedere este angajamentul său față de sustenabilitate și responsabilitate socială. Brandul a introdus inițiative precum programul "Belvedere Know The Difference" care vizează promovarea consumului moderat și responsabil de alcool.

Belvedere și-a extins portofoliul de produse pentru a satisface gusturile variate ale consumatorilor. Pe lângă varianta sa clasică, au fost introduse și arome inovatoare, precum căpșuni, lămâie și pere, aducând o notă de prospețime și creativitate. De asemenea, au fost lansate ediții speciale și limitate care au atras colecționarii și pasionații de băuturi rare.

Prin promovarea tradițiilor poloneze și prin angajamentul față de calitate, vodka Belvedere reprezintă o formă de ambasador pentru industria băuturilor spirtoase a Poloniei. De la începuturile sale, brandul a avut ca scop să ofere nu doar o băutură, ci o experiență autentică și rafinată.

Astfel, istoria Belvedere Vodka reflectă nu doar evoluția unui brand, ci și o continuă căutare a excelenței în producția de vodcă, marcând prezența Poloniei în lumea băuturilor alcoolice de calitate superioară.

Review-uri Belvedere Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: vodka , belvedere , vodka polonia ,
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate