ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

RETETE RSS Feed

31 ian. Whitley Neill - cel mai vandut gin in Marea Britanie
Ramona 0 75
Whitley Neill, renumit pentru a fi cel mai vândut gin premium în Marea Britanie, combină tradiția distilării britanice cu o abordare modernă și inovatoare. Fondat de Johnny Neill, un distilator de a opta generație, Whitley Neill se distinge printr-o gamă variată de arome și prin calitatea superioară a producției. Acest articol explorează istoria, p..
19 dec. Top 10 Băuturi Alcoolice Perfecte pentru Sărbătorile de Iarnă
Ramona 0 594
Sărbătorile de iarnă reprezintă un timp magic, plin de tradiții, momente petrecute alături de familie și prieteni, și desigur, delicii culinare și băuturi specifice. De-a lungul anilor, anumite băuturi alcoolice au devenit sinonime cu atmosfera festivă a Crăciunului, completând perfect mesele îmbelșugate și aducând un plus de căldură și bucurie. Vo..
15 apr. Cocktail fără alcool: bucură-te de o băutură delicioasă și răcoritoare oricând, fără nicio grijă
Andreea 0 16687
Cocktailurile sunt băuturi delicioase, foarte apreciate pentru gustul unic, rezultat din combinații dintre cele mai creative, de băuturi alcoolice, sucuri, siropuri, fructe și condimente. Au și un aspect atractiv, ceea ce constituie o invitație la exersarea autocontrolului pentru cei care nu se pot bucura de ele: fie pentru că sunt sub tratament me..
05 apr. Cocktailuri pentru femei - care sunt principalele alegeri ale doamnelor și domnișoarelor + cum se prepară corect aceste băuturi
Cora 0 2692
Chiar dacă băuturile alcoolice sunt asociate, implicit, cu bărbații, această concepție a dispărut treptat de câțiva ani, când cocktailurile pentru femei au început să ia o amploare destul de mare. Motivul? Doamnele și-au dorit și ele niște băuturi rafinate și sofisticate, care să fie concepute special pentru gusturile și preferințele feminine. Ceea..
28 mar. Băuturi cu cafea, preparate acasă. Rețete de top adorate și de iubitorii ceaiului
Sebastian 0 630
Cafeaua este o băutură deosebit de versatilă, care poate fi integrată în numeroase rețete alături de ingrediente variate. Au apus vremurile când băuturile care conțin cafea se rezumau la zahăr și lapte. Astăzi, există moduri aparte în care cafeaua este servită, de la combinații cu alcool și până la asocieri cu ceaiuri și condimente din toate colțur..
20 mar. Tequila cocktail: află care sunt secretele și pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține o băutură senzațională
Raya 0 577
Cocktail-urile sunt băuturi alcoolice sau non-alcoolice, care pot fi amestecate cu alte lichide și arome pentru a crea un gust unic și plăcut. Acestea pot fi făcute dintr-o varietate de ingrediente, cum ar fi fructe proaspete, suc, siropuri, băuturi carbogazoase, lichioruri, băuturi spirtoase și mai multe. De asemenea, cocktail-urile pot fi servite..
15 mar. Punch-ul - ce este această băutură, cum se prepară și de ce nu trebuie să lipsească de la nicio petrecere?
Alexandra 1 7407
Punch-ul este una dintre cele mai populare băuturi de petrecere, fiind apreciat atât pentru gustul său delicios, cât și pentru efectul revigorant. Rețeta de punch este preparată dintr-un amestec de ingrediente, inclusiv fructe, suc de fructe, siropuri și băuturi alcoolice, dând astfel posibilitatea de a fi personalizată în funcție de preferințele ș..
26 feb. Sangria: băutura verilor spaniole, chiar la tine acasă
Andreea 0 2250
Carafa și paharele de sangria acaparează imediat privirile, pe orice masă și indiferent de distanță: acest lichid roșu, ademenitor, îmbogățit cu fructe proaspete, te atrage să îl savurezi atât prin miros, cât și prin culoare. Sangria, o băutură de neratat cu ocazia călătoriilor în Spania, are un trecut bogat și un viitor promițător, pentru că s-a r..
22 feb. Rețete cocktail: află ce băuturi rapide și spectaculoase poți pregăti de unul singur
Raya 0 156
Cocktail-urile sunt băuturi alcoolice sau non-alcoolice, care au fost create prin combinarea mai multor ingrediente, cum ar fi diverse tipuri de alcool, sucuri de fructe, siropuri, bitters și alte arome. Acestea sunt cunoscute atât pentru gusturile complexe și atractive, cât și pentru varietatea lor.În prezent, există o gamă largă de rețete de cock..
13 feb. Hugo – cum a apărut și ce ingrediente conține acest cocktail înviorător?
Cora 0 28659
Hugo este un cocktail foarte popular în întreaga lume, perfect pentru a fi servit mai ales în serile calde de vară, foarte ușor de realizat, întrucât conține doar câteva ingrediente simple, printre care se numără Prosecco și siropul de soc. Cu toate acestea, există mai multe variante minunate pe care oamenii le pot realiza în propria bucătărie, chi..
10 ian. Caipirinha – Rețete, istorie și informații utile
Alexandra 0 3206
Caipirinha este unul dintre cele mai iubite cocktailuri, fiind prezent în majoritatea meniurilor de băuturi din lumea întreagă. Acesta își are originile în Brazilia și nu este dificil de realizat, chiar și pe cont propriu. Dacă te pasionează acest subiect, cu siguranță vrei să afli mai multe despre istoria acestei băuturi și despre modul în care ea..
12 dec. Cuba libre – ce este, ce ingrediente conține și cum se prepară una dintre cele mai populare băuturi alcoolice din lume
Bauturi Alcoolice 1 34449
Băutura Cuba libre, un cocktail foarte apreciat în întreaga lume, are doar câteva ingrediente principale: Cola și rom. În plus, oamenii mai adaugă, în funcție de preferințe, felii de limetă și poate suc de lămâie. Însă, nu este obligatoriu. Oricum, având în vedere faptul că această băutură poate fi preparată cu mai multe tipuri de rom, este necesar..
Afişare 1 - 12 din 44 (4 pagini)