ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Blog | BauturiAlcoolice.ro - vodka RSS Feed

19 iul. Cocktailuri pe bază de VODKA
Raya 4 16158
Despre vodkaVodca este o băutură alcoolică distilată limpede. Diferite varietăți își au originea în Polonia, Rusia și Suedia Vodca este compusă în principal din apă și etanol, dar uneori cu urme de impurități și arome. În mod tradițional, se obține prin distilarea lichidului din boabe de cereale fermentate sau cartofi.Există multe moduri diferite d..
15 sept. R&R Sipper
Bauturi Alcoolice 5 792
R&R Sipper CocktailE timpul să îți impresionezi prietenii cu un cocktail spectaculos, destul de ușor de făcut acasă: R&R sipper.Ingrediente60 ml. Tito's Handmade Vodka25 ml. Edinburgh Rhubarb & Ginger20 ml. Bottega Bocca di Rosa Rosolio5-10 ml. Barman Bitter Antica Ricetta1 albuș de ou flori pentru decorgheațăMod de preparare1. Adăugați într-un sha..
15 sept. White Russian
Bauturi Alcoolice 6 2869
White Russian Cocktail O nouă rețetă simplă de încercat acasă!White Russian este un cocktail decadent și surprinzător de ușor de preparat. Combinând vodcă, lichior de cafea și frișcă lichidă și servindu-l cu gheață, se creează o alternativă delicioasă la milkshake-urile pentru adulți. Atunci când preparați un White Russian acasă, alegeți o vodcă de..
28 iul. Cocktail cu pepene roșu –  idei și rețete de băuturi revigorante pentru toate gusturile
Bauturi Alcoolice 3 7974
Cocktail cu pepene roșu –  idei și rețete de băuturi revigorante pentru toate gusturile Ce fruct este mai potrivit ca pepenele roșu în cocktailuri pentru a-ți oferi energia necesară pe timp de vară!? Acest articol a fost creat din dorința de a evidenția câteva dintre cele mai apreciate idei și rețete de cocktailuri cu pepene roșu cu alcool. Acestea..
05 iul. Rețete de vară
Bauturi Alcoolice 2 1154
Este vară; trebuie să te hidratezi! Aceste băuturi proaspete, răcoritoare și fructate sunt cea mai bună metodă. De la smoothie înghețat, la un Paloma de citrice, până la cocktail-uri non alcoolice, te poți baza pe noi. Dacă  adaugi și o umbrelă mică, meniul ar fi complet. Rose-Aperol SpritzIngrediente3/4 măsură suc de fructul pasiunii ținut la rece..
09 sept. Bloody Mary
Bauturi Alcoolice 3 3840
Acest cocktail este considerat o binecuvântare de către petrecăreții care suferă din cauza mahmurelii, fiind foarte hrănitor. Se crede că a fost inventat de un barman pe nume Fernand Petiot, la începutul anilor 1920, în timp ce lucra la celebrul bar Harry’s New York, din Paris. Ulterior, Petiot a dus băutura în Manhattan, unde a prezentat-o în pret..
01 iul. Vodka infuzată - Tendința acestei veri
Bauturi Alcoolice 2 1058
Brandurile de votcă încearcă în mod constant să se reinventeze și să se racordeze la ultimele tendințe, cum ar fi: încercarea de a ține cont de specificul local, transparența cu privire la ingredientele folosite, experimentarea cu infuzii, cu cannabis, dar și cu concentrații diferite de alcool sau fără conținut de alcool. Majoritatea companiilor pr..
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)