ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1
Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L
89,99 lei
Fără TVA: 75,62 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 32849

CARACTERISTICI Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Soi strugurePinot Noir
Alcool12.5%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDobrogea Sarica-Niculitel
StilSec
Tara de origineRomania
TipBaricat

Descrierea produsului Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI
Soi nobil: pinot noir
Vinul Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva este obținut din soiul nobil de struguri Pinot Noir, cunoscut pentru aromele subtile și elegante pe care le conferă vinurilor. Această varietate este cultivată cu grijă și îndemânare în podgoria Caii de la Letea, pentru a obține un vin de calitate superioară.

Temperatura de servire și culoare
Pentru a savura pe deplin frumusețea acestui vin, temperatura optimă de servire este în jurul a 16-18 grade Celsius. În privința culorii, vinul Pinot Noir prezintă o nuanță de roșu rubiniu profund, reflectând bogăția și intensitatea aromei și gustului său.

Aromă 
Aroma vinului Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva este rafinată și subtilă, încântând simțurile cu note delicate de fructe de pădure roșii, mure, cireșe și violete, completate de accente subtile de condimente și lemn, rezultate din maturarea în baricuri de stejar.

Gust elegant și persistent
Gustul acestui vin este elegant și catifelat, cu taninuri fine și o aciditate bine echilibrată. În postgust, vinul lasă o senzație plăcută și persistentă, invitând la o nouă înghițitură și descoperirea unor arome noi și fascinante.

Asocieri gastronomice
Vinul Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva este perfect acompaniat de preparate din carne de păsări, pește gras, fructe de mare și brânzeturi fine, oferind o experiență gastronomică de neuitat.

ISTORIA CRAMEI
Crama Caii de la Letea, situată în inima podgoriei Sarica Niculițel din Dobrogea, reprezintă o destinație vinicolă cu o istorie bogată și o tradiție ce se întinde pe parcursul mai multor generații. Acest colț al Dobrogei, străbătut de râurile și dealurile pline de istorie, a fost mereu asociat cu cultivarea viței de vie și producția de vinuri de calitate.

De-a lungul anilor, crama noastră a rămas fidelă principiilor tradiționale ale vinificației, respectând metodele vechi de selecție a strugurilor și procesul de vinificație transmise din tată în fiu. Cu toate acestea, suntem și deschiși către inovație, aducând în procesul de producție cele mai moderne tehnologii și expertiza oenologică de nivel internațional.

Vinul Caii de la Letea este rezultatul acestei simbioze între tradiție și inovație, iar fiecare sticlă poartă în ea aroma distinctivă a terroir-ului unic al Sarica Niculițel. Fiecare pahar este o călătorie în timp și spațiu, în care se regăsesc secretele moștenite și pasiunea pentru vin.
Astfel, atunci când savurați un vin Caii de la Letea de la Sarica Niculițel, vă bucurați nu doar de o băutură de excepție, ci și de o parte din istoria și tradiția bogată a acestui colț de rai viticol din Dobrogea.

Review-uri Caii de la Letea Princeps Pinot Noir Rezerva - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun