ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1
Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L
57,99 lei
Fără TVA: 48,73 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 32911

CARACTERISTICI Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureSauvignon
Alcool13%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDobrogea Sarica-Niculitel
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI
Acest vin nobil este obținut din soiul de struguri nobil Cabernet Sauvignon, a cărui maturitate și complexitate conferă vinului o personalitate distinctă și rafinată. După ce s-a maturat cu grijă în baricuri de primă și a doua folosință timp de un an, acest elixir surprinde atât organoleptic, cât și structural, prin echilibrul său perfect.

  • Gustul plin și aromele îmbietoare
Pe palat, Vinul Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon încântă simțurile cu un gust plin și rotund, acompaniat de tanini catifelați care îmbrățișează palatul într-o căldură dulce și reconfortantă. Aromele de prune uscate, cireșe negre, coacăze și afine împletesc o simfonie gustativă remarcabilă, anunțând un post gust lung și memorabil.

  • Temperatura de servire și asocieri gastronomice
Recomandăm savurarea acestui vin nobil la o temperatură optimă de aproximativ 16-18 grade Celsius, pentru a-i accentua toate nuanțele și aromele subtile. Vinul Caii de la Letea Volumul II este partenerul perfect al unor preparate gastronomice rafinate, precum fripturi de carne roșie, brânzeturi maturate sau ciuperci umplute, completând și subliniind savoarea acestora într-o armonie delicioasă.

În fiecare înghițitură din Vinul Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon veți descoperi o poveste de eleganță și rafinament, o călătorie gustativă în universul nobil al vinurilor fine. Este un vin care își va încânta cu siguranță simțurile și va aduce un strop de noblețe în fiecare moment special.

ISTORIA CRAMEI
Crama Caii de la Letea, situată în inima podgoriei Sarica Niculițel din Dobrogea, reprezintă o destinație vinicolă cu o istorie bogată și o tradiție ce se întinde pe parcursul mai multor generații. Acest colț al Dobrogei, străbătut de râurile și dealurile pline de istorie, a fost mereu asociat cu cultivarea viței de vie și producția de vinuri de calitate.

De-a lungul anilor, crama noastră a rămas fidelă principiilor tradiționale ale vinificației, respectând metodele vechi de selecție a strugurilor și procesul de vinificație transmise din tată în fiu. Cu toate acestea, suntem și deschiși către inovație, aducând în procesul de producție cele mai moderne tehnologii și expertiza oenologică de nivel internațional.

Vinul Caii de la Letea este rezultatul acestei simbioze între tradiție și inovație, iar fiecare sticlă poartă în ea aroma distinctivă a terroir-ului unic al Sarica Niculițel. Fiecare pahar este o călătorie în timp și spațiu, în care se regăsesc secretele moștenite și pasiunea pentru vin.

Astfel, atunci când savurați un vin Caii de la Letea de la Sarica Niculițel, vă bucurați nu doar de o băutură de excepție, ci și de o parte din istoria și tradiția bogată a acestui colț de rai viticol din Dobrogea.

Review-uri Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun