ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Caii de la Letea Princeps Chardonnay Barrique - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Caii de la Letea Princeps Chardonnay Barrique - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L - 1
Caii de la Letea Princeps Chardonnay Barrique - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L
89,99 lei
Fără TVA: 75,62 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 27206

CARACTERISTICI Caii de la Letea Princeps Chardonnay Barrique - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureChardonnay
Alcool13%
CategorieVin alb
Litraj0.75L
RegiuneDobrogea Sarica-Niculitel
StilSec
Tara de origineRomania
TipBaricat

Descrierea produsului Caii de la Letea Princeps Chardonnay Barrique - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI
O crama cu tradiție și pasiune
Crama Caii de la Letea este un renumit producător de vinuri din inima podgoriei Dobrogei, situată în apropierea dealurilor Saricii și Niculițelului. Cu o istorie bogată și o pasiune fără margini pentru vinificație, această cramă reprezintă un pilon al tradiției viticole românești.

Aromă și caracter complex
Vinul Caii de la Letea Princeps Chardonnay Barrique este o adevărată capodoperă a vinificației, evidențiind arome complexe care încântă simțurile. Notele subtile de flori și citrice se împletesc armonios cu parfumul îmbietor de piersici coapte și tușele de vanilie, unt și minerale savuroase, oferind o experiență gustativă deosebită.

Proces de vinificație minuțios
Acest Chardonnay elegant este rezultatul unui proces de vinificație minuțios și atent supervizat. După asamblajul celor două Chardonnay-uri, unul fermentat în tanc și celălalt parțial fermentat în baric, a urmat fermentația malolactică și batonajul timp de 6 luni la baric, pentru a accentua complexitatea și profunzimea aromelor.

Învechire și maturare în sticlă
După procesul de maturare în baricuri, vinul a fost lăsat să se odihnească în sticlă pentru cel puțin 6 luni, perioadă în care a avut timp să își dezvolte în mod armonios caracterul și structura. Acest proces de învechire și maturare în sticlă adaugă vinului Caii de la Letea Princeps Chardonnay Barrique eleganță și finețe, oferind o experiență vinicolă de excepție.

ISTORIA CRAMEI
Crama Caii de la Letea, situată în inima podgoriei Sarica Niculițel din Dobrogea, reprezintă o destinație vinicolă cu o istorie bogată și o tradiție ce se întinde pe parcursul mai multor generații. Acest colț al Dobrogei, străbătut de râurile și dealurile pline de istorie, a fost mereu asociat cu cultivarea viței de vie și producția de vinuri de calitate.

De-a lungul anilor, crama noastră a rămas fidelă principiilor tradiționale ale vinificației, respectând metodele vechi de selecție a strugurilor și procesul de vinificație transmise din tată în fiu. Cu toate acestea, suntem și deschiși către inovație, aducând în procesul de producție cele mai moderne tehnologii și expertiza oenologică de nivel internațional.

Vinul Caii de la Letea este rezultatul acestei simbioze între tradiție și inovație, iar fiecare sticlă poartă în ea aroma distinctivă a terroir-ului unic al Sarica Niculițel. Fiecare pahar este o călătorie în timp și spațiu, în care se regăsesc secretele moștenite și pasiunea pentru vin.

Astfel, atunci când savurați un vin Caii de la Letea de la Sarica Niculițel, vă bucurați nu doar de o băutură de excepție, ci și de o parte din istoria și tradiția bogată a acestui colț de rai viticol din Dobrogea.

Review-uri Caii de la Letea Princeps Chardonnay Barrique - Vin Alb Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun