ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L - 1
Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L
57,99 lei
Fără TVA: 48,73 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 32910

CARACTERISTICI Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Soi strugureFeteasca Neagra, Cabernet Sauvignon
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneDobrogea Sarica-Niculitel
StilSec
Tara de origineRomania

Descrierea produsului Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

CARACTERISTICI
Vinul Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră este un adevărat elixir al eleganței și rafinamentului, evidențiind frumusețea și tipicitatea soiului autohton. De la primul pahar, veți descoperi o explozie de arome intense de fruct copt, completate de un postgust persistent care încununează excelent degustarea. Profilul aromatic complex și echilibrul deosebit sunt calități care definește acest vin de excepție.

Temperatura de servire și culori incitante
Pentru a putea fi savurat în toată splendoarea sa, recomandăm servirea vinului la o temperatură optimă de aproximativ 16-18 grade Celsius. Culoarea sa rubiniu intens va captiva privirile și va anticipa o experiență gustativă de neuitat.

Aroma și gust 
Buchetul parfumat și fructat al acestui vin dezvăluie note subtile de cireșe negre, coacăze, prune uscate și afine. Pe palat, veți fi răsfățați de arome bogate de fructe negre proaspete și gem de fructe negre, care evoluează într-un postgust lung și aromat. Fiecare înghițitură este o călătorie gustativă captivantă și memorabilă.

Asocieri gastronomice 
Vinul Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră se potrivește perfect cu preparate pe bază de carne de vânat, brânzeturi maturate sau alte delicatese gastronomice. Asocierile culinare cu aceste preparate completează și subliniază savoarea și complexitatea acestui vin excepțional.

În fiecare pahar din vinul Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Fetească Neagră veți descoperi rafinamentul și nobilimea unei creații vinicole de excepție. Este un vin care își merită cu prisosință locul în colecția celor mai fine vinuri, aducând o notă de eleganță și distincție în fiecare moment special.

ISTORIA CRAMEI
Crama Caii de la Letea, situată în inima podgoriei Sarica Niculițel din Dobrogea, reprezintă o destinație vinicolă cu o istorie bogată și o tradiție ce se întinde pe parcursul mai multor generații. Acest colț al Dobrogei, străbătut de râurile și dealurile pline de istorie, a fost mereu asociat cu cultivarea viței de vie și producția de vinuri de calitate.

De-a lungul anilor, crama noastră a rămas fidelă principiilor tradiționale ale vinificației, respectând metodele vechi de selecție a strugurilor și procesul de vinificație transmise din tată în fiu. Cu toate acestea, suntem și deschiși către inovație, aducând în procesul de producție cele mai moderne tehnologii și expertiza oenologică de nivel internațional.

Vinul Caii de la Letea este rezultatul acestei simbioze între tradiție și inovație, iar fiecare sticlă poartă în ea aroma distinctivă a terroir-ului unic al Sarica Niculițel. Fiecare pahar este o călătorie în timp și spațiu, în care se regăsesc secretele moștenite și pasiunea pentru vin.

Astfel, atunci când savurați un vin Caii de la Letea de la Sarica Niculițel, vă bucurați nu doar de o băutură de excepție, ci și de o parte din istoria și tradiția bogată a acestui colț de rai viticol din Dobrogea.

Review-uri Caii de la Letea Volumul II Cabernet Sauvignon & Feteasca Neagra - Vin Rosu Sec - Romania - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun