ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Chateau Yon Lavallade Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Chateau Yon Lavallade Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L - 1
Organic

Fotografiile produselor prezentate pe site sunt cu titlu informativ. Etichetele, ambalajele sau elementele grafice pot suferi modificări minore din partea producătorilor, fără notificare prealabilă. Deși ne străduim să menținem imaginile actualizate, este posibil ca produsul livrat să prezinte diferențe față de fotografia afișată (culori, detalii de design, mențiuni pe etichetă etc.), fără a afecta însă calitatea, proveniența sau conținutul acestuia.

Chateau Yon Lavallade Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L
81,59 lei
95,99 lei
Fără TVA: 68,56 lei
  • Disponibilitate: Stoc Epuizat
  • Cod: 32156

CARACTERISTICI Chateau Yon Lavallade Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

PremiiBiologic
Soi strugureMerlot, Cabernet Franc
Alcool14%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneBordeaux Saint Emilion
StilSec
Tara de origineFranta

Descrierea produsului Chateau Yon Lavallade Saint Emilion - Vin Rosu Sec - Franta - 0.75L

Chateau Yon Lavallade AOC Saint Emilion este o proprietate de 4 hectare situata in apropierea orasului Saint-Christophe des Bardes. Vita de vie are o varsta medie de 35 ani cu un terroir argilos si calcaros. Agricultura ecologica certificata, selectia atenta si interferenta minima in maturarea naturala a strugurilor.

Chateau Yon Lavallade este un amestec din soiurile de struguri Merlot si Cabernet Franc, recoltati mecanic. Vinificare: struguri decojiti cu o pre-macerare de patru zile. Fermentatie alcoolica la temperatura ridicata (30c) cu o macerare lunga (4 saptamani). Imbatranirea are loc 80% in rezervor si 20% in butoaie de stejar.

Culoare: granat minunat cu reflexe purpurie.

Miros: un buchet complex cu note florale, tutun blond, trabuc si cirese.

Gust: rotund și fermecator, cu taninuri matasoase, totul insotit de o prospetime placuta care confera vinului o lunga durata pe note de tutun blond si fructe negre.

Temperatura de servire: 14 - 16 °C.

Asocieri gastronomice:  burgeri si carne de vita.

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun