ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L - 1
Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L
229,99 lei
Fără TVA: 193,27 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 20575

CARACTERISTICI Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

Soi strugureCorvina, Rondinella, Molinara
Alcool16%
CategorieVin rosu
Litraj0.75L
RegiuneVeneto
StilSec
Tara de origineItalia

Descrierea produsului Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

CARACTERISTICI

În căutarea unei experiențe deosebite în lumea vinurilor, te invit să descoperi vinul Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG. Originar din regiunea pitorească Veneto din Italia, acest vin este o adevărată bijuterie a producției viticole. Făcând parte din prestigioasa denumire Amarone della Valpolicella, acesta aduce o notă de rafinament și inovație într-o tradiție centenară.

 • Culoare Închisă și Fascinantă: Culoarea roșie rubinie închisă, care în timp capătă nuanțe elegante de granat, conferă acestui vin o apariție atrăgătoare și misterioasă. Acest spectacol vizual nu face decât să prevestească aromele bogate și complexe ce vor urma.
 • Gustul Sec, Profund și Fascinant: Caracteristicile esențiale ale acestui vin se îmbină pentru a crea o experiență gustativă memorabilă. Cu un nivel de alcool de 16%, acesta se remarcă prin fermitate și caracterul său secco. Aromele dulci ale confiturii, strugurilor pasa și violetei se îmbină cu subtile accente de condimente și note de pădure. Gustul este într-adevăr regal - bogat, îmbrățișând papilele gustative cu forță și echilibru. Postgustul este plăcut amărui și aduce aminte de migdale.
 • Un Partener Versatil: Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG se dovedește a fi un partener excelent pentru momentele culinare speciale. Acesta se îmbină armonios cu preparatele de selvăție, arrosti (roșii) de carne, și mai ales cu selecția de brânzeturi maturate. Chiar dacă ar putea fi neobișnuit pentru un vin tânăr, acest vin se poate bucura în mod surprinzător alături de deserturi și dulciuri fine.
 • Detalii Țesute în Eleganță: Acest vin adaugă o notă de curiozitate în lumea vinului. Deși în general viniul passito (obținut din struguri uscați) este asociat cu dulcețuri, Amarone della Valpolicella se încadrează în această categorie de vinuri, dar este surprinzător de sec. Aceasta adaugă o dimensiune intrigantă și neașteptată la plăcerea degustării.
 • Recomandare de servire: Să savurezi acest vin este ca și cum ai explora o poveste unică și fermecătoare a regiunii Veneto. Temperatura optimă de servire, între 18 și 20°C, dezvăluie pe deplin bogăția aromei și profunzimea gustului.

Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG te invită să intri într-o lume plină de eleganță și sărbătoare a simțurilor.

GAMA CORTESOLE

Gama Cortesole reprezintă pasiunea, mândria și tradiția Cramei Decordi. Numele provine din unirea cuvintelor italiene "Curte" și "Soare", sugerând excelența și calitatea produselor. Această linie cuprinde vinuri și spumante, rafinate în butoaie de stejar, vinuri dulci și de meditație. Toate aceste produse sunt rezultatul unei selecții atente în vie și în pivniță, respectând tradiția vinicolă regională. Calitatea lor superioară este confirmată de premii obținute în competițiile internaționale de vin.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Procesul de producție utilizat de fabrica Decordi din Motta Baluffi este o simfonie armonioasă de inovație, automatizare și expertiză.

 1. Automatizare eficientă: Procesul de producție de la fabrica Decordi din Motta Baluffi impresionează prin eficiență și precizie. Întreaga călătorie, începând de la momentul în care un palet cu sticle goale intră în fabrică și până la punctul în care produsul final impecabil ambalat este pregătit pentru livrare sau depozitare, este orchestrată printr-un sistem automatizat. Această automatizare avansată nu numai că optimizează procesul, dar asigură și precizia la fiecare pas.
 2. Verificări duble: Inima controlului calității stă în meticuloasa procedură de verificare dublă. Inițial, mașinăria în sine efectuează o examinare extinsă a fiecărui stadiu al producției. Acest lucru este urmat de o revizuire meticuloasă efectuată de tehnicienii noștri specializați. Această mecanism de dublă verificare nu lasă loc pentru erori, asigurând ca fiecare produs să respecte cele mai înalte standarde de calitate.
 3. Control riguros: La Decordi, fiecare aspect al procesului de producție este menținut sub un control riguros. Această atenție meticuloasă la detalii garantează că produsul final nu numai că îndeplinește, ci depășește așteptările.
 4. Linie de îmbuteliere sterilă: Decordi Winery duce calitatea, igiena și siguranța la un alt nivel prin linia lor de îmbuteliere sterilă de ultimă generație. Această tehnologie de vârf garantează ca vinul își păstrează aromele originale, în timp ce asigură cele mai înalte standarde de igienă. Integrarea acestei tehnologii de vârf demonstrează angajamentul Decordi de a oferi un produs care nu doar strălucește prin gust, dar și prin calitate.
 5. Proces de micro-filtrare: Una dintre caracteristicile definitorii ale procesului de producție Decordi este aplicarea unui proces meticulos de micro-filtrare. Acest proces este proiectat să asigure cele mai înalte niveluri de igienă în timp ce păstrează aromele autentice ale vinului. Acest lucru subliniază devotamentul Decordi pentru a oferi un produs care se remarcă prin calitatea și puritatea neadulterată.
 6. Tehnicieni experți pentru asigurarea calității: Tehnicienii specializați de la Decordi sunt parte integrantă a călătoriei de asigurare a calității. Ei verifică meticulos verificările automate efectuate de mașinile de producție. Pentru a menține cele mai înalte standarde, acești tehnicieni efectuează verificări suplimentare ale produselor finale, lăsând niciun detaliu neexplorat în căutarea excelenței.

De la etapele inițiale până la produsul final, fiecare pas este înzestrat cu angajamentul față de calitate, igienă și conservarea aromelor autentice. Acest devotament strălucește în fiecare sticlă, asigurând clienților o experiență vinicolă excepțională care încarnează esența meșteșugului Decordi.

ISTORIA BRANDULUI

Înființată în 1921 ca o tavernă de familie, Crama Decordi a devenit ulterior o fabrică de vinuri artizanale în regiunea Cremonese din Italia. Inițial producând vinuri roșii locale precum Fortana, Ancelotta și Lambrusco, afacerea a prosperat și s-a extins. În anii următori, Decordi a investit în facilități moderne și tehnologie, adaptându-se cererii crescânde și extinzându-și vânzările în provinciile vecine.

În 1973, intrarea lui Quirico Decordi Junior a adus o gamă de vinuri prestigioase de calitate superioară pentru industria restaurantelor. Investiții în tehnologie au adus un sistem de îmbuteliere automatizat de top. Anii '80 au adus exporturi în Europa și America, iar în anii '90 au început să expedieze în Japonia.

Generația a patra a intrat în 2005, odată cu Alessandro Decordi, și compania s-a extins în economiile emergente. Cu toate acestea, Crama Decordi își păstrează încă legătura cu rădăcinile sale. Vechea tavernă servește drept loc de întâlnire pentru a împărtăși tradiții autentice și legătura autentică cu teritoriul, elemente care au definit mereu Decordi Company.

Review-uri Cortesole Amarone Della Valpolicella Classico DOCG - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun