ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Dextra

Brand: Dextra
CARACTERISTICIDenumirea acestui vin, "Dextra Nobilis", spune totul. Este o băutură viniferă cu adevărat nobilă și distinsă, concepută pentru a îmbogăți cele mai importante momente din viața ta.Soiul de strugure - Riesling Italian: Dextra Nobilis este realizat exclusiv din soiul de struguri R..
78,99 lei
Fără TVA:66,38 lei
Brand: Dextra
CARACTERISTICIDextra Omnia este mai mult decât un vin. Este o experiență senzorială care îmbină măiestria producției vinicole cu bogăția naturală a soiului autohton, Feteasca Regală. Iată ce îl face atât de distinct și irezistibil:Arome delicate și complexitate: Acest vin dulce este un adevărat deli..
48,99 lei
Fără TVA:41,17 lei
Brand: Dextra
CARACTERISTICIDextra Primus este un vin alb sec ce se evidențiază printr-un caracter hotărât și o personalitate puternică. Este alegerea perfectă pentru cei care apreciază vinurile seci, cu integritate și profunzime.Soiul de strugure - Fetească Regală: Dextra Primus este produs din soiul de struguri..
69,99 lei
Fără TVA:58,82 lei
Brand: Dextra
CARACTERISTICI Dextra Regis este un vin de excepție, o expresie autentică a strugurilor Merlot. Acest soi nobil este cultivat cu pasiune în viile cramei Dextra, unde respectul pentru natură și tradiție este la fel de important ca și calitatea vinului.Arome intense și profunde: Aromele acestui vin su..
69,99 lei
Fără TVA:58,82 lei
Afişare 1 - 7 din 7 (1 pagini)