ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Silent Pool Gin Gift Set 2 sticle x 0.05L

Silent Pool Gin Gift Set 2 sticle x 0.05L - 1
Artizanal
Silent Pool Gin Gift Set 2 sticle x 0.05L
79,99 lei
Fără TVA: 67,22 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 33061

CARACTERISTICI Silent Pool Gin Gift Set 2 sticle x 0.05L

Alcool43%
CategorieGin artizanal
Litraj2 sticle x 0.05L
Tara de origineAnglia
AromeIenupar, lemn dulce, radacina de iris, bergamota, scortisoara, coji de citrice

Descrierea produsului Silent Pool Gin Gift Set 2 sticle x 0.05L

CARACTERISTICI

Dedicarea și pasiunea producătorilor Silent Pool se reflectă în calitatea și autenticitatea băuturilor lor, iar setul de cadouri Silent Pool este o modalitate excelentă de a explora și de a savura aceste ginuri premium. Indiferent dacă îl oferiți ca un cadou special sau îl savurați alături de prieteni și familie, Silent Pool Gift Set va aduce o notă de rafinament și prospețime în momentele de socializare și relaxare. Caracteristicile distinctive ale setului Gin Silent Pool Gift Set 2 sticle x 0.05L sunt:

  1. Silent Pool Gin:

Silent Pool Gin este bautura de baza din acest gift set si este produsa de catre distileria Silent Pool, din Surrey, Marea Britanie. Aceasta bautura a castigat popularitate in randul iubitorilor de gin datorita ingredientelor sale unice si a procesului de distilare meticulos.

Caracteristici distinctive ale Silent Pool Gin:

 • Arome florale si de citrice: Ginul Silent Pool are un profil gustativ complex, in care se regasesc note florale delicate si arome proaspete de citrice. Aceasta combinatie confera bauturii un caracter racoritor si revigorant.
 • Ingrediente naturale: Reteta ginului Silent Pool se bazeaza pe utilizarea unor ingrediente naturale de cea mai buna calitate, cum ar fi ienupar, coaja de portocala, radacina de angelica, lemn dulce, scortisoara, coriandru si multe altele.

2. Silent Pool Rare Citrus:

Silent Pool Rare Citrus este cea de-a doua sticla inclusa in acest gift set si reprezinta o varianta speciala a ginului Silent Pool. Acesta pastreaza baza ginului Silent Pool, dar adauga o infuzie distincta de citrice rare, ceea ce il face o alegere interesanta pentru cei care cauta ceva mai exotic in gustul lor.

Caracteristici distinctive ale Silent Pool Rare Citrus:

 • Arome intense de citrice: Daca ginul Silent Pool ofera arome florale si de citrice obisnuite, Silent Pool Rare Citrus amplifica experienta gustativa cu infuzia de citrice rare, cum ar fi kumquat, tangerine si alte fructe exotice. Aceasta adaugare de arome de citrice ofera o noua dimensiune bauturii.
 • Note echilibrate: De obicei, ginurile clasice tind sa aiba un echilibru subtil intre aromele de ienupar si cele de citrice, dar Silent Pool Rare Citrus se concentreaza mai mult pe bogatia citricelor fara a sacrifica caracterul ginului traditional.

Ambele ginuri din Silent Pool Gift Set sunt produse cu atentie la detalii si cu pasiune pentru a oferi o experienta autentica pentru iubitorii de gin. Acest set poate fi o alegere minunata pentru a explora gustul distinct al ginului Silent Pool si pentru a savura aromele florale si de citrice sau chiar a acelor citrice rare oferite de Silent Pool Rare Citrus.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Distileria Silent Pool are un proces meticulos și atent în producția ginurilor lor de calitate. Iată etapele principale ale producției ginurilor la distileria Silent Pool:

 1. Selecția și pregătirea ingredientelor: La Silent Pool, se pune accent pe selecționarea atentă a ingredientelor de înaltă calitate. Plantele, ierburile și condimentele utilizate sunt alese cu grijă și pot include, printre altele, ienupăr, coriandru, lămâie, citrice și alte plante și condimente selecte.
 2. Amestecul de ingrediente: După selectarea ingredientelor, acestea sunt combinare în proporțiile potrivite pentru a crea profilul gustativ specific al ginului Silent Pool. Aici se adaugă și alcoolul neutru care va fi distilat împreună cu plantele și ierburile pentru a extrage aromele și uleiurile esențiale.
 3. Distilarea: Amestecul de ingrediente este distilat în alambicuri de cupru tradiționale. Această etapă importantă permite separarea alcoolului pur și aromelor concentrate de impuritățile din amestec. Distileria Silent Pool utilizează tehnicile tradiționale de distilare pentru a obține un produs de calitate superioară.
 4. Infuzarea și macerarea: După distilare, ginul poate fi supus unei etape de infuzare și macerare, în care unele arome suplimentare sunt adăugate pentru a îmbogăți și a completa gustul final al ginului Silent Pool. Această etapă poate varia în funcție de rețeta specifică a fiecărui gin produs.
 5. Diluarea și filtrarea: După ce ginul a fost distilat și aromatizat corespunzător, acesta este diluat cu apă pentru a atinge nivelul de alcool dorit. Ginul poate fi, de asemenea, supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta impuritățile și a obține un aspect clar și strălucitor.
 6. Ambalare și îmbuteliere: După finalizarea procesului de producție, ginul Silent Pool este îmbuteliat în sticle elegante și sigilate corespunzător pentru a fi livrat consumatorilor. Etichetele și ambalajul sunt proiectate cu atenție pentru a reflecta estetica brandului Silent Pool.

Etapele menționate mai sus sunt generale și pot varia ușor în funcție de rețeta și stilul specific al fiecărui gin produs de distileria Silent Pool. Cu toate acestea, atenția la detalii, selecția meticuloasă a ingredientelor și respectarea tehnicilor tradiționale de distilare sunt caracteristici esențiale ale procesului de producție la distileria Silent Pool.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Silent Pool este o distilerie artizanală din Marea Britanie, situată în regiunea Surrey Hills, aproape de faimosul lac Silent Pool. Brandul a fost fondat în anul 2014 de către Ian McCulloch și James Shelbourne, doi entuziaști ai băuturilor alcoolice și ai producției artizanale.

Istoria distileriei Silent Pool este legată de legenda locală a lacului Silent Pool, care spune povestea unei frumoase femei moarte în mod misterios în lacul plin de taină. Acest element de misticism și frumusețe a inspirat fondatorii să creeze un brand de băuturi alcoolice care să reflecte atât povestea locală, cât și caracteristicile naturale ale zonei.

Distileria Silent Pool se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor și calității în producția băuturilor alcoolice. Procesul de distilare se face cu ajutorul unui alambic de cupru tradițional și folosind tehnici artizanale, iar ingredientele sunt selectate cu grijă pentru a obține arome și atribute distincte.

Printre produsele cele mai cunoscute ale distileriei Silent Pool se numără Silent Pool Gin, care este considerat un gin premium, distilat cu plante și ierburi selectate, precum și gama de vodcă și lichioruri. Distileria a câștigat numeroase premii și recunoaștere în industria băuturilor alcoolice, atât la nivel național, cât și internațional, pentru calitatea și inovația produselor sale.

Silent Pool este o distilerie apreciată de către iubitorii de băuturi alcoolice de calitate, care apreciază atenția la detalii, gustul excepțional și povestea unică pe care brandul o transmite.

Review-uri Silent Pool Gin Gift Set 2 sticle x 0.05L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun