ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Silent Pool Gin & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink Gin BAX 12 dz. x 0.25L

Silent Pool Gin & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink Gin BAX 12 dz. x 0.25L - 1
Artizanal -17 %
Silent Pool Gin & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink Gin BAX 12 dz. x 0.25L
Promoție valabilă pentru:
Zile
Ore
Min
Sec
119,99 lei
143,99 lei
Fără TVA: 100,83 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 22417

CARACTERISTICI Silent Pool Gin & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink Gin BAX 12 dz. x 0.25L

Alcool8.6%
CategorieReady to Drink
LitrajBax 12 doze x 0.25L
Tara de origineAnglia
AromeIenupar, lemn dulce, radacina de iris, bergamota, scortisoara, coji de citrice

Descrierea produsului Silent Pool Gin & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink Gin BAX 12 dz. x 0.25L

CARACTERISTICI

Ginul Silent Pool & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink se remarcă prin următoarele caracteristici distinctive:

 • 24 de plante botanice: Acest gin conține o selecție atentă de 24 de plante botanice, alese pentru a crea un spirit romantic și complex.
 • Doar Tonic: Rețeta clasică de Premium Indian Tonic a fost îmbunătățită cu subtile nuanțe de flori de soc, rezultând un G&T extrem de bine echilibrat. Poți savura băutura direct din conservă răcită sau o poți turna într-un pahar cu gheață.
 • Servire perfectă: Poți savura băutura direct din conservă răcită sau o poți servi cu multă gheață și o felie de coajă de portocală ca garnitură.
 • Note de degustare: Aromele proaspete florale și notele clarificatoare de citrice sunt echilibrate de nuanțele pământești și condimentate de scorțișoară și cubeb. Finisajul catifelat este obținut cu ajutorul mierii locale, care adaugă o notă dulce și delicată.
 • Potrivit pentru orice moment: Ambalat într-o conservă, este perfect pentru picnicuri elegante, zile relaxante la plajă sau sărbătoriri la festivaluri, fiind ușor de transportat oriunde ai merge.
 • Produs în Surrey Hills, Anglia: Ginul Silent Pool & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink este creat în frumoasele și pitoreștile Surrey Hills, într-o zonă cu peisaje deosebite, folosind apă din Silent Pool însuși.

Toate aceste caracteristici combină aromele și experiența, oferindu-ți o băutură G&T unică și complexă cu Gin Silent Pool & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Distileria Silent Pool are un proces meticulos și atent în producția ginurilor lor de calitate. Iată etapele principale ale producției ginurilor la distileria Silent Pool:

 1. Selecția și pregătirea ingredientelor: La Silent Pool, se pune accent pe selecționarea atentă a ingredientelor de înaltă calitate. Plantele, ierburile și condimentele utilizate sunt alese cu grijă și pot include, printre altele, ienupăr, coriandru, lămâie, citrice și alte plante și condimente selecte.
 2. Amestecul de ingrediente: După selectarea ingredientelor, acestea sunt combinare în proporțiile potrivite pentru a crea profilul gustativ specific al ginului Silent Pool. Aici se adaugă și alcoolul neutru care va fi distilat împreună cu plantele și ierburile pentru a extrage aromele și uleiurile esențiale.
 3. Distilarea: Amestecul de ingrediente este distilat în alambicuri de cupru tradiționale. Această etapă importantă permite separarea alcoolului pur și aromelor concentrate de impuritățile din amestec. Distileria Silent Pool utilizează tehnicile tradiționale de distilare pentru a obține un produs de calitate superioară.
 4. Infuzarea și macerarea: După distilare, ginul poate fi supus unei etape de infuzare și macerare, în care unele arome suplimentare sunt adăugate pentru a îmbogăți și a completa gustul final al ginului Silent Pool. Această etapă poate varia în funcție de rețeta specifică a fiecărui gin produs.
 5. Diluarea și filtrarea: După ce ginul a fost distilat și aromatizat corespunzător, acesta este diluat cu apă pentru a atinge nivelul de alcool dorit. Ginul poate fi, de asemenea, supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta impuritățile și a obține un aspect clar și strălucitor.
 6. Ambalare și îmbuteliere: După finalizarea procesului de producție, ginul Silent Pool este îmbuteliat în sticle elegante și sigilate corespunzător pentru a fi livrat consumatorilor. Etichetele și ambalajul sunt proiectate cu atenție pentru a reflecta estetica brandului Silent Pool.

Etapele menționate mai sus sunt generale și pot varia ușor în funcție de rețeta și stilul specific al fiecărui gin produs de distileria Silent Pool. Cu toate acestea, atenția la detalii, selecția meticuloasă a ingredientelor și respectarea tehnicilor tradiționale de distilare sunt caracteristici esențiale ale procesului de producție la distileria Silent Pool.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Silent Pool este o distilerie artizanală din Marea Britanie, situată în regiunea Surrey Hills, aproape de faimosul lac Silent Pool. Brandul a fost fondat în anul 2014 de către Ian McCulloch și James Shelbourne, doi entuziaști ai băuturilor alcoolice și ai producției artizanale.

Istoria distileriei Silent Pool este legată de legenda locală a lacului Silent Pool, care spune povestea unei frumoase femei moarte în mod misterios în lacul plin de taină. Acest element de misticism și frumusețe a inspirat fondatorii să creeze un brand de băuturi alcoolice care să reflecte atât povestea locală, cât și caracteristicile naturale ale zonei.

Distileria Silent Pool se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor și calității în producția băuturilor alcoolice. Procesul de distilare se face cu ajutorul unui alambic de cupru tradițional și folosind tehnici artizanale, iar ingredientele sunt selectate cu grijă pentru a obține arome și atribute distincte.

Printre produsele cele mai cunoscute ale distileriei Silent Pool se numără Silent Pool Gin, care este considerat un gin premium, distilat cu plante și ierburi selectate, precum și gama de vodcă și lichioruri. Distileria a câștigat numeroase premii și recunoaștere în industria băuturilor alcoolice, atât la nivel național, cât și internațional, pentru calitatea și inovația produselor sale.

Silent Pool este o distilerie apreciată de către iubitorii de băuturi alcoolice de calitate, care apreciază atenția la detalii, gustul excepțional și povestea unică pe care brandul o transmite.

Review-uri Silent Pool Gin & Premium Indian Tonic Water - Ready To Drink Gin BAX 12 dz. x 0.25L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun