ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Silent Pool Rose Expression Gift Set Gin 0.7L

Silent Pool Rose Expression Gift Set Gin 0.7L - 1
Artizanal -10 %
Silent Pool Rose Expression Gift Set Gin 0.7L
359,99 lei
399,99 lei
Fără TVA: 302,51 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 24365

CARACTERISTICI Silent Pool Rose Expression Gift Set Gin 0.7L

Alcool43%
CategorieGin artizanal
Litraj 0.7L
Tara de origineAnglia
AromePere, bergamota, cubeb, cardamom, lamaie, trandafir
Continut1 Sticla - 2 Cupe

Descrierea produsului Silent Pool Rose Expression Gift Set Gin 0.7L

CARACTERISTICI

Ginul Silent Pool Rose Expression este o variantă distinsă și apreciată a gamei de ginuri produse de distileria Silent Pool. Iată câteva caracteristici ale acestui gin:

 • Arome florale delicate: Silent Pool Rose Expression îmbină aromele clasice ale ginului cu notele delicate și parfumate de trandafir. Ginul captură esența trandafirilor într-un mod subtil, adăugând o notă florală rafinată și distinctă.
 • Proces de distilare artizanal: Ca și celelalte produse ale distileriei Silent Pool, Ginul Silent Pool Rose Expression este produs cu mare atenție și calitate. Este obținut prin distilare artizanală în alambicuri de cupru, utilizând tehnici tradiționale și ingrediente de cea mai bună calitate.
 • Gust echilibrat: Aromele florale de trandafir se îmbină armonios cu aromele tradiționale ale ginului, precum ienupărul și coriandrul. Rezultatul este un gin cu un gust echilibrat, în care notele florale se completează cu subtilitate cu ierburile și condimentele clasice.
 • Finisaj catifelat: Silent Pool Rose Expression are un finisaj catifelat și moale pe limbă, oferind o experiență gustativă plăcută și rafinată. Aceasta poate fi apreciată într-un cocktail sau servit pur, pentru a savura în întregime aromele sale.
 • Aspect estetic: Ginul Silent Pool Rose Expression se remarcă și prin aspectul său estetic, fiind îmbuteliat într-o sticlă elegantă și distinctivă, care păstrează identitatea vizuală a brandului Silent Pool.

Este important de menționat că gusturile pot varia de la persoană la persoană, așadar este posibil ca experiența individuală să difere. Cu toate acestea, Silent Pool Rose Expression a fost apreciat în general pentru aromele sale florale și gustul echilibrat, fiind considerat un gin de calitate și plăcut în industria băuturilor alcoolice.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Distileria Silent Pool are un proces meticulos și atent în producția ginurilor lor de calitate. Iată etapele principale ale producției ginurilor la distileria Silent Pool:

 1. Selecția și pregătirea ingredientelor: La Silent Pool, se pune accent pe selecționarea atentă a ingredientelor de înaltă calitate. Plantele, ierburile și condimentele utilizate sunt alese cu grijă și pot include, printre altele, ienupăr, coriandru, lămâie, citrice și alte plante și condimente selecte.
 2. Amestecul de ingrediente: După selectarea ingredientelor, acestea sunt combinare în proporțiile potrivite pentru a crea profilul gustativ specific al ginului Silent Pool. Aici se adaugă și alcoolul neutru care va fi distilat împreună cu plantele și ierburile pentru a extrage aromele și uleiurile esențiale.
 3. Distilarea: Amestecul de ingrediente este distilat în alambicuri de cupru tradiționale. Această etapă importantă permite separarea alcoolului pur și aromelor concentrate de impuritățile din amestec. Distileria Silent Pool utilizează tehnicile tradiționale de distilare pentru a obține un produs de calitate superioară.
 4. Infuzarea și macerarea: După distilare, ginul poate fi supus unei etape de infuzare și macerare, în care unele arome suplimentare sunt adăugate pentru a îmbogăți și a completa gustul final al ginului Silent Pool. Această etapă poate varia în funcție de rețeta specifică a fiecărui gin produs.
 5. Diluarea și filtrarea: După ce ginul a fost distilat și aromatizat corespunzător, acesta este diluat cu apă pentru a atinge nivelul de alcool dorit. Ginul poate fi, de asemenea, supus unui proces de filtrare pentru a îndepărta impuritățile și a obține un aspect clar și strălucitor.
 6. Ambalare și îmbuteliere: După finalizarea procesului de producție, ginul Silent Pool este îmbuteliat în sticle elegante și sigilate corespunzător pentru a fi livrat consumatorilor. Etichetele și ambalajul sunt proiectate cu atenție pentru a reflecta estetica brandului Silent Pool.

Etapele menționate mai sus sunt generale și pot varia ușor în funcție de rețeta și stilul specific al fiecărui gin produs de distileria Silent Pool. Cu toate acestea, atenția la detalii, selecția meticuloasă a ingredientelor și respectarea tehnicilor tradiționale de distilare sunt caracteristici esențiale ale procesului de producție la distileria Silent Pool.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Silent Pool este o distilerie artizanală din Marea Britanie, situată în regiunea Surrey Hills, aproape de faimosul lac Silent Pool. Brandul a fost fondat în anul 2014 de către Ian McCulloch și James Shelbourne, doi entuziaști ai băuturilor alcoolice și ai producției artizanale.

Istoria distileriei Silent Pool este legată de legenda locală a lacului Silent Pool, care spune povestea unei frumoase femei moarte în mod misterios în lacul plin de taină. Acest element de misticism și frumusețe a inspirat fondatorii să creeze un brand de băuturi alcoolice care să reflecte atât povestea locală, cât și caracteristicile naturale ale zonei.

Distileria Silent Pool se remarcă prin atenția deosebită acordată detaliilor și calității în producția băuturilor alcoolice. Procesul de distilare se face cu ajutorul unui alambic de cupru tradițional și folosind tehnici artizanale, iar ingredientele sunt selectate cu grijă pentru a obține arome și atribute distincte.

Printre produsele cele mai cunoscute ale distileriei Silent Pool se numără Silent Pool Gin, care este considerat un gin premium, distilat cu plante și ierburi selectate, precum și gama de vodcă și lichioruri. Distileria a câștigat numeroase premii și recunoaștere în industria băuturilor alcoolice, atât la nivel național, cât și internațional, pentru calitatea și inovația produselor sale.

Silent Pool este o distilerie apreciată de către iubitorii de băuturi alcoolice de calitate, care apreciază atenția la detalii, gustul excepțional și povestea unică pe care brandul o transmite.

Review-uri Silent Pool Rose Expression Gift Set Gin 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun