ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Johnnie Walker Gold Label Reserve Cutie Blended Scotch Whisky 1L

Johnnie Walker Gold Label Reserve Cutie Blended Scotch Whisky 1L - 1
Johnnie Walker Gold Label Reserve Cutie Blended Scotch Whisky 1L
292,99 lei
Fără TVA: 246,21 lei
Taxa SGR: 1 x 0,50 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 2573

CARACTERISTICI Johnnie Walker Gold Label Reserve Cutie Blended Scotch Whisky 1L

Alcool40%
CategorieBlended Scotch Whisky
Litraj1L
RegiuneHighland
Tara de origineScotia
Categorii asociate: WHISKY, SCOTCH WHISKY, BLENDED, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Johnnie Walker Gold Label Reserve Cutie Blended Scotch Whisky 1L

CARACTERISTICI

Johnnie Walker Gold Label Reserve este o bijuterie în lumea whisky-ului, un elixir alcătuit cu măiestrie dintr-o selecție meticuloasă de sortimente care conferă o dulceață distinctă și arome bogate de miere. Această creație remarcabilă aduce în prim-plan gusturi vibrante și o paletă aromată captivantă, reprezentând o experiență de neegalat pentru pasionații de whisky.

 • Procesul de alegere a sortimentelor: Acest whisky se distinge prin selecția atentă a sortimentelor, fiecare fiind ales pentru a contribui la echilibrul perfect al aromei și gustului. Sortimentele sunt selectate în momentul culminant al maturității lor, când acestea emană o strălucire și prospețime specifică, asigurând o explozie de arome vii în fiecare înghițitură.
 • Miros: Aromele subtile de miere de brândușă și notele lemnoase creează o primă impresie memorabilă și plină de rafinament.
 • Gust: Odată degustat, acest whisky oferă o călătorie senzorială extraordinară. Fructele tropicale vibrante și dulceața lor se împletesc armonios cu o vanilie catifelată și cremoasă, creând o paletă complexă și plină de profunzime.
 • Finish: Cea mai inedită notă vine la final, cu o dulceață persistentă și un iz subtil de fum, care persistă plăcut și te îmbie să descoperi mai mult din această experiență extraordinară.
 • Experiența oferită: Johnnie Walker Gold Label Reserve este mult mai mult decât un simplu whisky. Este o experiență autentică, un dans subtil între aromele dulci, fructate și notele lemnoase, ce îți vor rămâne în memorie pentru mult timp. Este perfect atât pentru momentele relaxante de contemplare, cât și pentru a sărbători reușitele alături de cei dragi.

Indiferent dacă îl savurezi simplu, cu câteva cuburi de gheață sau în combinație cu creațiile tale preferate de cocktailuri, acest whisky aduce mereu o notă de eleganță și rafinament fiecărui moment. Este o călătorie sensorială în lumea aromei și gustului, oferind o experiență de neuitat fiecărui iubitor de whisky.

ETAPE DE PRODUCȚIE
 1. Selecția grânelor și malțurilor: Procesul începe cu atenția la detalii în selecția grânelor și malțurilor de cea mai înaltă calitate. Johnnie Walker este cunoscut pentru selectarea riguroasă a ingredientelor, fundamentul esențial al caracterului distinct al whisky-ului său.
 2. Malțarea și măcinarea: Grânele și malțurile alese sunt supuse malțării, un proces care activează enzimele și transformă amidonul în zaharuri fermentabile. Această etapă esențială este urmată de măcinarea fină, pregătind terenul pentru procesul de fermentație.
 3. Fermentația: Mustul rezultat din malțare și măcinare este supus fermentației. Drojdiile transformă zaharurile în alcool, iar acest proces esențial conferă whisky-ului Johnnie Walker aromele și caracteristicile sale unice.
 4. Distilarea: La inima producției stă distilarea dublă în alambicuri de cupru. Această tehnică distinctivă îndepărtează impuritățile și concentrează aromele, semnătura calității Johnnie Walker.
 5. Îmbătrânirea în butoaie de stejar: Whisky-ul proaspăt distilat este transferat în butoaie de stejar, unde începe procesul de îmbătrânire. Aici, în contact cu lemnul, whisky-ul capătă nuanțe de arome și o complexitate care se dezvoltă pe parcursul anilor.
 6. Amestecarea: Un element cheie în producția Johnnie Walker este arta amestecului. Diferitele loturi de whisky sunt atent selectate și amestecate pentru a crea o armonie a aromei și gustului. Acest proces definește identitatea și consistența brandului.
 7. Filtrarea și îmbutelierea: Înainte de a ajunge în sticle, whisky-ul este supus unei filtrări finale pentru claritate și puritate. Fiecare sticlă de Johnnie Walker reprezintă rezultatul unui efort meticulos, de la selecția ingredientelor la amestecarea și îmbătrânirea cu grijă, până la momentul ultimei note de eleganță prin îmbuteliere.

Whisky-ul Johnnie Walker este astfel rezultatul unei tradiții bogate și a unui angajament constant față de calitate, reprezentând un amalgam distinct de arome, îmbinând trecutul cu viitorul într-un pahar rafinat.

ISTORIA BRANDULUI

În 1820, într-un mic oraș numit Kilmarnock, un tânăr fermier cu numele Johnnie Walker își începea propria afacere - un magazin de băcănie. Un început nu tocmai ușor, după ce tatăl său murise și ferma lor fusese vândută. Dar chiar de la început, Johnnie părea să aibă ceva special în el - o strălucire în ochi și un foc interior puternic.

Johnnie s-a dovedit a avea un dar natural pentru afaceri, iar pasiunea lui pentru whisky a fost de-a dreptul genială. În scurt timp, a vândut ferma familiei și, cu banii obținuți, și-a deschis propriul magazin de băcănie în Kilmarnock. În acea perioadă, majoritatea băcăniilor ofereau diverse single malt-uri, dar acestea nu erau niciodată consistente în gust. Pentru Johnnie, acest lucru nu era suficient. Așa că a început să experimenteze, să amestece diferite sortimente pentru a crea un whisky cu gust ireproșabil de fiecare dată.

Inovația sa a devenit rapid populară, iar afacerea sa a înflorit. Când Johnnie s-a stins din viață în 1857, a lăsat în urma sa o afacere sănătoasă fiului său, Alexander. Acestea erau vremuri în schimbare rapidă, iar Alexander, având același simț pentru afaceri ca și tatăl său, a văzut oportunități în expansiunea cailor ferate și a comerțului maritim. Astfel, povestea Johnnie Walker a continuat, devenind un simbol al calității și inovației în lumea whisky-ului.

Review-uri Johnnie Walker Gold Label Reserve Cutie Blended Scotch Whisky 1L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun