ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana 0.7L

Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana 0.7L - 1
Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana 0.7L
128,47 lei
Fără TVA: 107,96 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 22236

CARACTERISTICI Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana 0.7L

Alcool38%
CategorieRom
Litraj0.7L
Tara de origineCaraibe
AromeBanane
Categorii asociate: ROM, DARK RUM, FLAVOURED RUM, PRODUSE NOI, , Total Sale

Descrierea produsului Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana 0.7L

CARACTERISTICI

Romul Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana este un rom distins, cu arome exotice și o notă distinctă de banane. Iată câteva caracteristici ale acestui rom:

 • Aroma bogată de banane: Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana se remarcă prin aroma sa intensă și autentică de banane. Notele dulci și tropicale de banane oferă un caracter distinctiv și plăcut acestui rom.
 • Gust echilibrat și dulce: Romul are un gust echilibrat, cu dulceață naturală provenită din bananele folosite în procesul de producție. Gustul este complex și rafinat, oferind o experiență senzorială deosebită.
 • Note tropicale și exotice: În afară de aromele de banane, Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana dezvăluie și alte note tropicale și exotice, oferind o incursiune în atmosfera insulelor Caraibe.
 • Finisaj moale și persistent: Romul are un finisaj moale și persistent, lăsând o notă plăcută de banane în urma sa. Aceasta îi conferă o calitate superioară și îl face ideal pentru a fi savurat ca atare sau în diverse cocktailuri tropicale.
 • Calitate și apreciere internațională: Produsele distileriei Grand Kadoo, inclusiv Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana, sunt recunoscute pentru calitatea lor și apreciate de iubitorii de rom din întreaga lume.

Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana este alegerea perfectă pentru cei care apreciază aromele exotice și rafinate ale romurilor de calitate. Fie că îl savurați pur sau îl utilizați în cocktailuri, acest rom va aduce o notă de distracție și savoare în orice ocazie.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Etapele de producție ale romurilor produse de distileria Grand Kadoo din Republica Dominicană includ următoarele procese:

 1. Recoltarea și prelucrarea materiei prime: Distileria Grand Kadoo utilizează trestia de zahăr ca principală sursă de zahăr pentru producția de rom. Trestia de zahăr este recoltată manual și prelucrată pentru a extrage sucul dulce.
 2. Fermentația: Sucul de trestie de zahăr este fermentat pentru a se transforma într-un lichid fermentat numit vin de trestie de zahăr. Acest proces implică adăugarea de drojdii speciale și controlul atent al temperaturii și condițiilor de fermentare.
 3. Distilarea: Vinul de trestie de zahăr fermentat este supus distilării pentru a obține alcoolul etilic. Distileria Grand Kadoo utilizează alambicuri de cupru pentru a distila alcoolul, proces care ajută la eliminarea impurităților și la obținerea unui alcool de calitate superioară.
 4. Maturarea: După distilare, alcoolul obținut este pus în butoaie de lemn pentru a se maturiza și a-și dezvolta aromele și caracteristicile distinctive. Distileria Grand Kadoo folosește butoaie de lemn de calitate, cum ar fi butoaie de stejar, care contribuie la îmbogățirea gustului și aromelor romului.
 5. Amestecarea și îmbutelierea: După perioada de maturare, romurile sunt atent amestecate pentru a se obține gustul și consistența dorite. Apoi, romurile sunt îmbuteliate cu atenție, asigurându-se că se păstrează calitatea și autenticitatea produsului.

Etapele de producție ale romurilor la distileria Grand Kadoo sunt realizate cu atenție și în conformitate cu tradițiile și standardele înalte ale producției de rom de calitate. Aceste procese contribuie la obținerea unor romuri de înaltă calitate, apreciate și recunoscute în lumea băuturilor alcoolice.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Grand Kadoo este o distilerie de renume din Republica Dominicană, specializată în producția de romuri premium. Iată o scurtă istorie a acestei distilerii:

Fondată în anul 2009, distileria Grand Kadoo a fost creată cu scopul de a produce romuri de înaltă calitate, care să reprezinte bogăția și tradițiile Republicii Dominicane. Echipa distileriei are o pasiune profundă pentru arta distilării romului și se străduiește să creeze produse excepționale care să ofere o experiență senzorială deosebită.

Grand Kadoo se mândrește cu utilizarea celor mai bune materii prime disponibile în Republica Dominicană, inclusiv trestia de zahăr locală. Alegerea atentă a materiilor prime și metodele tradiționale de producție sunt elemente esențiale în obținerea unui rom de calitate superioară.

Distileria Grand Kadoo folosește alambicuri de cupru pentru distilarea romului, ceea ce permite obținerea unor arome și arome distictive. Procesul de producție se bazează pe îmbinarea tradiției și inovației, respectând totodată standardele de calitate ridicate.

Romurile produse de Grand Kadoo sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor excepțională și gusturile rafinate. Distileria se angajează să ofere produse care să satisfacă cerințele și așteptările celor mai pretențioși consumatori de rom.

Cu o pasiune pentru excelenta și o devotament pentru tradiție, distileria Grand Kadoo continuă să creeze romuri premium de înaltă calitate, care sunt apreciate de cunoscătorii de rom din întreaga lume.

Review-uri Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Banana 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate