ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced 0.7L

Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced 0.7L - 1
Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced 0.7L
128,47 lei
Fără TVA: 107,96 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 23840

CARACTERISTICI Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced 0.7L

Alcool38%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilSpiced
Tara de origineCaraibe
Categorii asociate: ROM, SPICED RUM, PRODUSE NOI, , Total Sale

Descrierea produsului Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced 0.7L

CARACTERISTICI

Romul Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced este recunoscut pentru aromele și gusturile sale captivante. Iată câteva caracteristici ale acestui rom:

 • Arome exotice: Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced are un buchet aromat bogat, care îmbină notele dulci și condimentate. Aromele exotice precum vanilie, scorțișoară, cuișoare și ghimbir se regăsesc în mod distinct în acest rom.
 • Gust echilibrat: Romul Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced oferă un echilibru perfect între dulceața condimentelor și calitatea romului însuși. Notele dulci și condimentate se împletesc armonios, creând o experiență gustativă plină de profunzime și rafinament.
 • Finisaj catifelat: Romul are un finisaj catifelat și persistent, care lasă o senzație plăcută în gură. Acest aspect evidențiază calitatea și atenția la detalii acordată de distilerie în producția acestui rom.
 • Versatilitate în cocktail-uri: Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced este un rom care se pretează excelent pentru a fi folosit în diferite cocktail-uri și mixuri. Aromele sale complexe și echilibrate se combină armonios cu alte ingrediente, permițându-ți să creezi băuturi unice și pline de savoare.
 • Calitate superioară: Produsele Grand Kadoo sunt cunoscute pentru standardele lor ridicate de calitate. Romul Caribbean Carnival Spiced este fabricat cu atenție și experiență, folosind ingrediente de înaltă calitate și tehnici tradiționale de producție.

Romul Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced este apreciat de iubitorii de rom din întreaga lume pentru aromele sale bogate, gustul echilibrat și calitatea sa superioară. Fiind versatil în cocktail-uri și oferind o experiență de degustare plăcută, acest rom este o opțiune excelentă pentru cei care caută o băutură alcoolică de înaltă calitate și distinctă.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Etapele de producție ale romurilor produse de distileria Grand Kadoo din Republica Dominicană includ următoarele procese:

 1. Recoltarea și prelucrarea materiei prime: Distileria Grand Kadoo utilizează trestia de zahăr ca principală sursă de zahăr pentru producția de rom. Trestia de zahăr este recoltată manual și prelucrată pentru a extrage sucul dulce.
 2. Fermentația: Sucul de trestie de zahăr este fermentat pentru a se transforma într-un lichid fermentat numit vin de trestie de zahăr. Acest proces implică adăugarea de drojdii speciale și controlul atent al temperaturii și condițiilor de fermentare.
 3. Distilarea: Vinul de trestie de zahăr fermentat este supus distilării pentru a obține alcoolul etilic. Distileria Grand Kadoo utilizează alambicuri de cupru pentru a distila alcoolul, proces care ajută la eliminarea impurităților și la obținerea unui alcool de calitate superioară.
 4. Maturarea: După distilare, alcoolul obținut este pus în butoaie de lemn pentru a se maturiza și a-și dezvolta aromele și caracteristicile distinctive. Distileria Grand Kadoo folosește butoaie de lemn de calitate, cum ar fi butoaie de stejar, care contribuie la îmbogățirea gustului și aromelor romului.
 5. Amestecarea și îmbutelierea: După perioada de maturare, romurile sunt atent amestecate pentru a se obține gustul și consistența dorite. Apoi, romurile sunt îmbuteliate cu atenție, asigurându-se că se păstrează calitatea și autenticitatea produsului.

Etapele de producție ale romurilor la distileria Grand Kadoo sunt realizate cu atenție și în conformitate cu tradițiile și standardele înalte ale producției de rom de calitate. Aceste procese contribuie la obținerea unor romuri de înaltă calitate, apreciate și recunoscute în lumea băuturilor alcoolice.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Grand Kadoo este o distilerie de renume din Republica Dominicană, specializată în producția de romuri premium. Iată o scurtă istorie a acestei distilerii:

Fondată în anul 2009, distileria Grand Kadoo a fost creată cu scopul de a produce romuri de înaltă calitate, care să reprezinte bogăția și tradițiile Republicii Dominicane. Echipa distileriei are o pasiune profundă pentru arta distilării romului și se străduiește să creeze produse excepționale care să ofere o experiență senzorială deosebită.

Grand Kadoo se mândrește cu utilizarea celor mai bune materii prime disponibile în Republica Dominicană, inclusiv trestia de zahăr locală. Alegerea atentă a materiilor prime și metodele tradiționale de producție sunt elemente esențiale în obținerea unui rom de calitate superioară.

Distileria Grand Kadoo folosește alambicuri de cupru pentru distilarea romului, ceea ce permite obținerea unor arome și arome distictive. Procesul de producție se bazează pe îmbinarea tradiției și inovației, respectând totodată standardele de calitate ridicate.

Romurile produse de Grand Kadoo sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor excepțională și gusturile rafinate. Distileria se angajează să ofere produse care să satisfacă cerințele și așteptările celor mai pretențioși consumatori de rom.

Cu o pasiune pentru excelenta și o devotament pentru tradiție, distileria Grand Kadoo continuă să creeze romuri premium de înaltă calitate, care sunt apreciate de cunoscătorii de rom din întreaga lume.

Review-uri Rom Grand Kadoo Caribbean Carnival Spiced 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: rom , grand kadoo , rom spiced
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate