ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Rom Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani 0.7L

Rom Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani 0.7L - 1
Rom Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani 0.7L
134,84 lei
Fără TVA: 113,31 lei
 • Disponibilitate: În Stoc
 • Cod: 23918

CARACTERISTICI Rom Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani 0.7L

Alcool40%
CategorieRom
Litraj0.7L
StilDark
Tara de origineCaraibe
Vechime3 ani
Categorii asociate: ROM, DARK RUM, PRODUSE NOI, , Total Sale

Descrierea produsului Rom Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani 0.7L

CARACTERISTICI

Romul Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani este cunoscut pentru calitatea și gustul său remarcabile. Iată câteva dintre caracteristicile sale:

 • Perioada de maturare: Acest rom este maturat timp de 3 ani în butoaie de lemn, ceea ce îi conferă o bogăție și o profunzime a aromelor. Procesul de maturare permite romului să își dezvolte caracteristicile și să capete o complexitate remarcabilă.
 • Arome: Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani emană arome dulci și echilibrate. Notele de vanilie, caramel, ciocolată și condimente se împletesc într-un mod armonios, oferind o experiență olfactivă plăcută.
 • Gust: La degustare, acest rom dezvăluie o paletă gustativă complexă. Aromele de fructe tropicale, vanilie, ciocolată și condimente se combină într-un mod echilibrat și plăcut, oferind o experiență gustativă bogată și satisfăcătoare.
 • Finisaj: Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani oferă un finisaj lung și catifelat. Aromele persistă delicat pe limbă, lăsând o senzație plăcută și dorința de a mai savura un pahar.
 • Calitate: Romul Grand Kadoo este cunoscut pentru standardele ridicate de calitate și atenția la detalii în procesul de producție. Distileria se străduiește să ofere un rom de înaltă calitate, cu arome autentice și o experiență gustativă excepțională.

Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani este apreciat de iubitorii de rom din întreaga lume datorită gustului său rafinat și a calității sale superioare. Este o alegere excelentă pentru cei care apreciază romurile distinse și savuroase.

ETAPE DE PRODUCȚIE

Etapele de producție ale romurilor produse de distileria Grand Kadoo din Republica Dominicană includ următoarele procese:

 1. Recoltarea și prelucrarea materiei prime: Distileria Grand Kadoo utilizează trestia de zahăr ca principală sursă de zahăr pentru producția de rom. Trestia de zahăr este recoltată manual și prelucrată pentru a extrage sucul dulce.
 2. Fermentația: Sucul de trestie de zahăr este fermentat pentru a se transforma într-un lichid fermentat numit vin de trestie de zahăr. Acest proces implică adăugarea de drojdii speciale și controlul atent al temperaturii și condițiilor de fermentare.
 3. Distilarea: Vinul de trestie de zahăr fermentat este supus distilării pentru a obține alcoolul etilic. Distileria Grand Kadoo utilizează alambicuri de cupru pentru a distila alcoolul, proces care ajută la eliminarea impurităților și la obținerea unui alcool de calitate superioară.
 4. Maturarea: După distilare, alcoolul obținut este pus în butoaie de lemn pentru a se maturiza și a-și dezvolta aromele și caracteristicile distinctive. Distileria Grand Kadoo folosește butoaie de lemn de calitate, cum ar fi butoaie de stejar, care contribuie la îmbogățirea gustului și aromelor romului.
 5. Amestecarea și îmbutelierea: După perioada de maturare, romurile sunt atent amestecate pentru a se obține gustul și consistența dorite. Apoi, romurile sunt îmbuteliate cu atenție, asigurându-se că se păstrează calitatea și autenticitatea produsului.

Etapele de producție ale romurilor la distileria Grand Kadoo sunt realizate cu atenție și în conformitate cu tradițiile și standardele înalte ale producției de rom de calitate. Aceste procese contribuie la obținerea unor romuri de înaltă calitate, apreciate și recunoscute în lumea băuturilor alcoolice.

ISTORIA BRANDULUI

Distileria Grand Kadoo este o distilerie de renume din Republica Dominicană, specializată în producția de romuri premium. Iată o scurtă istorie a acestei distilerii:

Fondată în anul 2009, distileria Grand Kadoo a fost creată cu scopul de a produce romuri de înaltă calitate, care să reprezinte bogăția și tradițiile Republicii Dominicane. Echipa distileriei are o pasiune profundă pentru arta distilării romului și se străduiește să creeze produse excepționale care să ofere o experiență senzorială deosebită.

Grand Kadoo se mândrește cu utilizarea celor mai bune materii prime disponibile în Republica Dominicană, inclusiv trestia de zahăr locală. Alegerea atentă a materiilor prime și metodele tradiționale de producție sunt elemente esențiale în obținerea unui rom de calitate superioară.

Distileria Grand Kadoo folosește alambicuri de cupru pentru distilarea romului, ceea ce permite obținerea unor arome și arome distictive. Procesul de producție se bazează pe îmbinarea tradiției și inovației, respectând totodată standardele de calitate ridicate.

Romurile produse de Grand Kadoo sunt recunoscute pe plan internațional pentru calitatea lor excepțională și gusturile rafinate. Distileria se angajează să ofere produse care să satisfacă cerințele și așteptările celor mai pretențioși consumatori de rom.

Cu o pasiune pentru excelenta și o devotament pentru tradiție, distileria Grand Kadoo continuă să creeze romuri premium de înaltă calitate, care sunt apreciate de cunoscătorii de rom din întreaga lume.

Review-uri Rom Grand Kadoo Caribbean Club 3 ani 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun
Etichete: rom , grand kadoo , dark rum
Acest site foloseste cookie-uri. Navigand in continuare, iti exprimi acordul pentru utilizarea acestora, in conformitate cu Politica de confidentialitate