ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Tedeschi

Brand: Tedeschi
CARACTERISTICIImaginează-ți rândurile de viță-de-vie înflorind pe dealurile însorite ale regiunii Valpolicella din Italia. În aceste locuri, unde tradiția se împletește cu inovația, se naște Amarone Ansari, un vin ce îmbină măiestria trecutului cu viziunea contemporană:Selectarea cu Grijă a Culesulu..
238,91 lei
Fără TVA:200,76 lei
Brand: Tedeschi
CARACTERISTICIÎn inima regiunii Valpolicella, pe dealurile Moraine, se desfășoară o poveste de onoare și tradiție prin intermediul vinului Capitel Nicalo' Valpolicella DOC Superiore. Un tribut adus strămoșilor noștri, acest vin este mai mult decât o băutură - este o experiență gastronomică în sine.U..
67,95 lei
Fără TVA:57,10 lei
Brand: Tedeschi
CARACTERISTICIImaginează-te în mijlocul pitorescului peisaj italian, într-o podgorie binecuvântată de soarele blând al regiunii Valpolicella. Aici, se desfășoară o poveste vinicolă unică, susținută de pasiune și tradiție. Vinul Capitel San Rocco Valpolicella Ripasso DOC Superiore este emblema aceste..
95,56 lei
Fără TVA:80,30 lei
Brand: Tedeschi
CARACTERISTICITedeschi Valpolicella Superiore DOC, un veritabil ambasador al tradiției viticole. Strugurii care dau naștere acestui vin de excepție provin din podgoriile mărginașe ale regiunii Valpolicella, cunoscute pentru relieful lor încântător și solul amestecat de argilă de morenă și calcar. Cu..
59,99 lei
Fără TVA:50,41 lei
Afişare 1 - 4 din 4 (1 pagini)