ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Au Black Grape Vodka 0.7L

Au Black Grape Vodka 0.7L - 1
Au Black Grape Vodka 0.7L
154,49 lei
Fără TVA: 129,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 20796

CARACTERISTICI Au Black Grape Vodka 0.7L

Alcool35.2%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromeStruguri
Categorii asociate: VODKA, VODKA INFUZATA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Au Black Grape Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vodka Au Black Grape 0.7L este o băutură alcoolică distinctivă și inovatoare, care combină rețeta premiată a mărcii cu strugurii negri de cea mai înaltă calitate. Aromele dulci și unice, obținute prin amestecarea strugurilor britanici cu apa naturală de izvor, fac din această vodcă o opțiune plăcută pentru cei care caută o experiență rafinată și versatilă. Poate fi savurată simplă, pe gheață, dar adaugă și o notă distinctă oricărui cocktail în care este inclusă. Dedicată și pasionată, Vodka Au Black Grape 0.7L reprezintă o alegere atractivă pentru iubitorii de băuturi fine și de calitate. Caracteristicile distinctive ale Vodka Au Black Grape 0.7L sunt:

  • Combinație premiată: Vodka Au a combinat rețeta sa premiată cu cele mai înalte calități de struguri negri pentru a crea o vodcă dulce și unică.
  • Utilizarea celor mai buni struguri negri britanici: Pentru această băutură, au fost folosiți cei mai buni struguri negri din Marea Britanie.
  • Amestec cu apă naturală de izvor: Vodka Au Black Grape este obținută prin amestecarea celor mai buni struguri negri britanici cu apă naturală de izvor din regiunea South Down Hills.
  • Potrivită pentru a fi savurată simplă: Poate fi servită simplă, cu gheață, pentru a-i savura aromele complexe.
  • Potrivită pentru a fi amestecată în cocktailuri: Vodka Au Black Grape adaugă caracter oricărui cocktail în care este inclusă.
  • Posibilități variate de servire: Se poate savura simplă cu gheață, alături de limonadă sau utilizată în cocktailuri.

Aceste caracteristici fac din Vodka Au Black Grape 0.7L o alegere interesantă pentru cei care apreciază vodca de calitate cu arome distincte și versatilitate în servire.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria vodka produsă în distileria Au Vodka începe în anul 2015, în inima Țării Galilor. Brandul Au Vodka este creat cu o atenție deosebită la detalii și ingrediente de lux, pentru a oferi o experiență autentică și excepțională de consum.

Au Vodka îmbină moștenirea britanică cu ingrediente premium pentru a crea un vodka cu adevărat ultra-premium. Semnătura sa iconică o reprezintă sticla de culoare aurie, simbolizând puterea și perfecțiunea, care reflectă puritatea excepțională a acestui vodka unic. De asemenea, numele "Au Vodka" se inspiră din tabelul periodic, unde aurul este reprezentat ca element chimic cu simbolul "Au" și numărul atomic 79.

Procesul de producție al vodka Au începe cu utilizarea celor mai fine boabe de cereale crescute în inima peisajului rural al Angliei. Aceste boabe sunt apoi amestecate cu apă de izvor curată, pregătind terenul pentru procesul de filtrare.

Vodka noastră trece printr-o filtrare la presiune ridicată pentru a îndepărta impuritățile pe bază de carbon, care ar putea afecta gustul excepțional al lui Au.

Sticla de vodka Au este un adevărat exemplu de artă și maestrie. Procesul de metalizare a sticlei se desfășoară manual în Italia și a fost perfecționat într-un proces de patru ani de experiență în artizanat. Fiecare sticlă de Au Vodka primește o finisare unică de metalizare și etichete de staniu de cea mai bună calitate, aduse din adâncul colinelor europene. Aceasta face ca fiecare sticlă de Au Vodka să aibă diferențe subtile, conferindu-i unicitate.

Vodka este distilată de cinci ori și apoi filtrată pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă, conferindu-i un gust catifelat și fin.

Rezultatele muncii sunt recunoscute prin numeroase premii primite de vodka noastră la prestigioasele Spirit Masters Awards, organizate de The Spirit Business. Au Vodka Original a obținut o medalie de Maestru (Masters), Au Vodka Green Watermelon a obținut o medalie de aur (Gold), iar aromele noastre de Black Grape, Blue Raspberry și Fruit Punch au obținut medalii de argint (Silver).

Cu un succes în creștere în Europa, Au Vodka se pregătește cu entuziasm pentru lansarea sa mult așteptată în Statele Unite, continuând să ofere consumatorilor săi o experiență deosebită și autentică de consum a unui vodka de înaltă calitate.

Review-uri Au Black Grape Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun