ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Au Red Cherry Vodka 0.7L

Au Red Cherry Vodka 0.7L - 1
Au Red Cherry Vodka 0.7L
154,49 lei
Fără TVA: 129,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 20773

CARACTERISTICI Au Red Cherry Vodka 0.7L

Alcool35.2%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
AromeCirese
Categorii asociate: VODKA, VODKA INFUZATA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Au Red Cherry Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vodka Au Red Cherry 0.7L este o băutură alcoolică inovatoare, creată cu pasiune și dedicare pentru a oferi o experiență gustativă deosebită. Combinarea vodcăi distilate de cinci ori cu cireșele roșii proaspete aduce în prim-plan un produs de calitate, ce promite să satisfacă și să surprindă plăcut pe iubitorii de băuturi fine și aromate. Caracteristicile distinctive ale Vodka Au Red Cherry 0.7L sunt:

  • Metoda de distilare: Această băutură alcoolică este distilată de cinci ori. Distilarea de multiple ori este un proces esențial pentru obținerea unei vodci superioare. Cu fiecare distilare, impuritățile sunt îndepărtate, ceea ce rezultă într-o băutură mai fină și mai netedă.
  • Calitatea ingredientelor: Vodka Au Red Cherry utilizează cele mai fine și proaspete cireșe roșii. Selectarea ingredientelor de înaltă calitate contribuie la dezvoltarea unei arome autentice de cireșe, cu o notă distinctă și vibrantă.
  • Profilul gustativ: Suculența și prospețimea cireșelor roșii sunt perfect integrate cu vodca distilată, ceea ce conferă acestei băuturi un gust plin și jucăus. Notele dulci-amărui ale cireșelor se îmbină cu calitatea netedă a vodcăi, creând o experiență gustativă rafinată și echilibrată.
  • Culoarea atrăgătoare: Vodka Au Red Cherry are o culoare roșie vibrantă și intensă. Această culoare îi oferă o prezență impresionantă în pahar și poate fi o alegere interesantă pentru diverse băuturi și cocktailuri, adăugând o notă colorată și atrăgătoare în preparatele dvs.
  • Versatilitate în amestecuri: Datorită gustului său bogat și aromelor intense, Vodka Au Red Cherry poate fi savurată în stare pură, cu gheață sau poate fi utilizată într-o varietate de cocktailuri creative. Versatilitatea acestei vodci oferă oportunități nelimitate de a explora și de a crea noi experiențe de savurare.
  • Recunoaștere și premii: Vodka Au Red Cherry a primit premii pentru calitatea sa, ceea ce indică faptul că băutura este apreciată și recunoscută în industrie pentru excelenta sa.

Vodka Au Red Cherry 0.7L este o alegere excelentă pentru iubitorii de băuturi alcoolice în căutarea unui gust inovativ și proaspăt. Distilată de cinci ori pentru a obține o calitate superioară, această vodcă îmbină cu măiestrie aroma suculentă a cireșelor roșii cu calitatea fină și netedă a vodcăi. Culoarea sa vibrantă și prezența sa apreciată în cocktailuri fac din Vodka Au Red Cherry o băutură versatilă și atrăgătoare. Cu premii la activ, această băutură alcoolică este o dovadă a pasiunii și devotamentului comerciantului său. Indiferent dacă o savurăm pură, cu gheață sau în amestecuri creative, Vodka Au Red Cherry 0.7L promite să ofere o experiență gustativă rafinată și de neuitat. Așadar, această vodcă unică și plină de caracter se va bucura cu siguranță de aprecierea celor care caută ceva special în lumea băuturilor alcoolice.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria vodka produsă în distileria Au Vodka începe în anul 2015, în inima Țării Galilor. Brandul Au Vodka este creat cu o atenție deosebită la detalii și ingrediente de lux, pentru a oferi o experiență autentică și excepțională de consum.

Au Vodka îmbină moștenirea britanică cu ingrediente premium pentru a crea un vodka cu adevărat ultra-premium. Semnătura sa iconică o reprezintă sticla de culoare aurie, simbolizând puterea și perfecțiunea, care reflectă puritatea excepțională a acestui vodka unic. De asemenea, numele "Au Vodka" se inspiră din tabelul periodic, unde aurul este reprezentat ca element chimic cu simbolul "Au" și numărul atomic 79.

Procesul de producție al vodka Au începe cu utilizarea celor mai fine boabe de cereale crescute în inima peisajului rural al Angliei. Aceste boabe sunt apoi amestecate cu apă de izvor curată, pregătind terenul pentru procesul de filtrare.

Vodka noastră trece printr-o filtrare la presiune ridicată pentru a îndepărta impuritățile pe bază de carbon, care ar putea afecta gustul excepțional al lui Au.

Sticla de vodka Au este un adevărat exemplu de artă și maestrie. Procesul de metalizare a sticlei se desfășoară manual în Italia și a fost perfecționat într-un proces de patru ani de experiență în artizanat. Fiecare sticlă de Au Vodka primește o finisare unică de metalizare și etichete de staniu de cea mai bună calitate, aduse din adâncul colinelor europene. Aceasta face ca fiecare sticlă de Au Vodka să aibă diferențe subtile, conferindu-i unicitate.

Vodka este distilată de cinci ori și apoi filtrată pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă, conferindu-i un gust catifelat și fin.

Rezultatele muncii sunt recunoscute prin numeroase premii primite de vodka noastră la prestigioasele Spirit Masters Awards, organizate de The Spirit Business. Au Vodka Original a obținut o medalie de Maestru (Masters), Au Vodka Green Watermelon a obținut o medalie de aur (Gold), iar aromele noastre de Black Grape, Blue Raspberry și Fruit Punch au obținut medalii de argint (Silver).

Cu un succes în creștere în Europa, Au Vodka se pregătește cu entuziasm pentru lansarea sa mult așteptată în Statele Unite, continuând să ofere consumatorilor săi o experiență deosebită și autentică de consum a unui vodka de înaltă calitate.

Review-uri Au Red Cherry Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun