ClickCease
Meniu Produse
Cosul tau de produse

Au Original Vodka 0.7L

Au Original Vodka 0.7L - 1
Au Original Vodka 0.7L
154,49 lei
Fără TVA: 129,82 lei
  • Disponibilitate: În Stoc
  • Cod: 20433

CARACTERISTICI Au Original Vodka 0.7L

Alcool40%
CategorieVodka
Litraj0.7L
Tara de origineAnglia
Categorii asociate: VODKA, ALL PRODUCTS

Descrierea produsului Au Original Vodka 0.7L

CARACTERISTICI

Vodka Au Original 0.7L este o băutură alcoolică premium, ce se remarcă prin gustul său neted, aromele distincte și ambalajul deosebit, fiind perfectă pentru cei care caută individualitate și calitate superioară într-o vodcă. Caracteristicile distinctive ale Vodka Au Original 0.7L sunt:

  • Origine britanică: Vodka Au se mândrește cu moștenirea britanică și este fabricată sub acest brand.
  • Ingrediente de lux: Băutura este realizată folosind ingrediente de calitate superioară, ceea ce o face să se ridice la nivelul unei vodci ultra-premium.
  • Stil de ambalaj distinctiv: Este recunoscută instantaneu prin sticla sa de culoare aurie, care reprezintă semnătura acestei mărci.
  • Gust neted: Vodka Au este cunoscută pentru gustul său fin și neted, ceea ce o face potrivită pentru a fi savurată simplă sau inclusă într-un cocktail.
  • Arome distincte: Băutura are arome unice, care îi conferă un caracter aparte și o fac să iasă în evidență.
  • Potrivită pentru diverse cocktailuri: Se poate servi pe gheață sau poate fi folosită în realizarea unui martini sau a altor cocktailuri, aducând un plus de personalitate acestora.

Vodka Au Original 0.7L este o alegere excelentă pentru cei pasionați de băuturile fine și de calitate. Cu o moștenire britanică și utilizând ingrediente de lux, această vodcă ultra-premium se evidențiază prin gustul său neted și aromele distincte. Ambalajul său cu semnătura de aur adaugă un plus de eleganță și individualitate. Indiferent dacă este savurată simplă, cu gheață sau într-un cocktail sofisticat, Vodka Au Original 0.7L aduce caracter și rafinament oricărei ocazii. O alegere sigură pentru cei care apreciază rafinamentul și calitatea superioară în băuturile alcoolice.

ISTORIA BRANDULUI

Istoria vodka produsă în distileria Au Vodka începe în anul 2015, în inima Țării Galilor. Brandul Au Vodka este creat cu o atenție deosebită la detalii și ingrediente de lux, pentru a oferi o experiență autentică și excepțională de consum.

Au Vodka îmbină moștenirea britanică cu ingrediente premium pentru a crea un vodka cu adevărat ultra-premium. Semnătura sa iconică o reprezintă sticla de culoare aurie, simbolizând puterea și perfecțiunea, care reflectă puritatea excepțională a acestui vodka unic. De asemenea, numele "Au Vodka" se inspiră din tabelul periodic, unde aurul este reprezentat ca element chimic cu simbolul "Au" și numărul atomic 79.

Procesul de producție al vodka Au începe cu utilizarea celor mai fine boabe de cereale crescute în inima peisajului rural al Angliei. Aceste boabe sunt apoi amestecate cu apă de izvor curată, pregătind terenul pentru procesul de filtrare.

Vodka noastră trece printr-o filtrare la presiune ridicată pentru a îndepărta impuritățile pe bază de carbon, care ar putea afecta gustul excepțional al lui Au.

Sticla de vodka Au este un adevărat exemplu de artă și maestrie. Procesul de metalizare a sticlei se desfășoară manual în Italia și a fost perfecționat într-un proces de patru ani de experiență în artizanat. Fiecare sticlă de Au Vodka primește o finisare unică de metalizare și etichete de staniu de cea mai bună calitate, aduse din adâncul colinelor europene. Aceasta face ca fiecare sticlă de Au Vodka să aibă diferențe subtile, conferindu-i unicitate.

Vodka este distilată de cinci ori și apoi filtrată pentru a asigura cea mai înaltă calitate posibilă, conferindu-i un gust catifelat și fin.

Rezultatele muncii sunt recunoscute prin numeroase premii primite de vodka noastră la prestigioasele Spirit Masters Awards, organizate de The Spirit Business. Au Vodka Original a obținut o medalie de Maestru (Masters), Au Vodka Green Watermelon a obținut o medalie de aur (Gold), iar aromele noastre de Black Grape, Blue Raspberry și Fruit Punch au obținut medalii de argint (Silver).

Cu un succes în creștere în Europa, Au Vodka se pregătește cu entuziasm pentru lansarea sa mult așteptată în Statele Unite, continuând să ofere consumatorilor săi o experiență deosebită și autentică de consum a unui vodka de înaltă calitate.

Review-uri Au Original Vodka 0.7L

Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
Rău Bun